Ak Parti İl Teşkilatı da 15 Temmuz’u anma etkinlikleri kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor.

Bu kapsamda Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay, Ak Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı ve Ak Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Elâzığ Şubesini ziyaret etti.

Türkiye Muharip Gaziler Dernek Başkanı Mehmet Namık Bulut, Allah bu millete bir daha böyle bir kalkışma nasip etmesin” diyerek, “15 Temmuz sen-i devriyesinde biz gazileri ziyaret ettiğiniz için size teşekkür ederim. Bizler Muharip Gaziler olarak, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yaşayan temsilcileriyiz. Allah bu milletimize bir daha böyle bir kalkışma yaşatmasın inşallah. Biz Muharip Gazilere verdiğiniz değer ve önemden dolayı, geldiğiniz için şahsım ve yönetim kurulu adına teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Ak Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze ise yaptığı konuşmada, “Bizler hiçbir zaman şehitlerimizi gazilerimizi unutmadık, unutmuyoruz” dedi.

“ŞEHİTLERİMİZ, GAZİLERİMİZ BİZLERİN ONURUDUR”

Gürgöze, “Bizler 15 Temmuz akşamı ve sonrasında şehit olan vatan evlatlarımıza Allahtan rahmet diliyoruz. Yakınlarına sabırlar diliyoruz. Yine o gün ve önceki dönemlerde sizlerin de bulunduğu gazilerimize huzurlu ve sağlıklı yaşamlar diliyoruz. Hasta ya da sağlığı ile ilgili problemi olanlara da acil şifalar diliyoruz. Bizler AK Parti olarak daha doğrusu insani bir davranış olarak şehitlerimizi, gazilerimizi hiçbir şekilde unutmadık, unutmuyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatıyla şehit ve gazilere çok yakın ilgi alaka göstermemiz isteniyor. Bizler de zaten bunu yapıyoruz, yapmaya devam ediyoruz. Şehitlerimiz, gazilerimiz bizlerin onurudur. Onların hatıralarını yaşatmak, onlarla, onların yakınlarıyla hem hal olmak, onların dertleriyle ilgilenmek bizim için en önemli görevlerden bir tanesidir. Bizi bu sıcak karşılamanızdan dolayı teşekkür ediyorum. Allah bir daha 15 Temmuz gibi bir darbeyi hem bu ülkeye hem başka ülkeye yaşatmasın” diye konuştu.

Ak Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı da, “Toprak bütünlüğümüze göz diken her terör örgütüne karşı biz mücadele veririz ve Türkiye’de 80 Milyon insan nöbet tutmaya hazırdır” dedi.

“ŞEHİTLER TEPESİ İÇİN ELAZIĞ’DA 580 BİN, TÜRKİYE’DE 80 MİLYON İNSAN NÖBET TUTMAYA HAZIRDIR”

Ejder Açıkkapı yaptığı konuşmaya şöyle devam etti: “Sizler tarih yazarak bu unvanı almaya hak kazandınız. Gazi oldunuz. Kore’de, Kıbrıs’ta birçok kahramanlar destansı kahramanlılar gösterdiler. Bundan dolayı sizlere minnettarız. Tabi ki bizim toprak bütünlüğümüze göz diken, Türkiye’nin gelişmesini istemeyenlere karşı, her terör örgütüne karşı bizler mücadele veririz. Milletimizle beraber bizim kurucu liderimiz ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla o 40 yıllık yapı insanların dini duygularını sömürerek, sureti haktan görünerek inşalarımızı aldatan o örgüt birkaç saat içerisinde yerle bir edildi. Allah’a hamdolsun. Bugün ülkemiz her şeye rağmen bütün sıkıntılara rağmen gelişmesine devam ediyor. Şu son 1 yıllık olayların gölgesinde biz dünyada Çin ve Hindistan’dan sonra ekonomisini büyüten 3. ülke olduk. Her ne olursa olsun, bütün hainlere karşı biz mücadelemizi verirken ülkemiz insanına da hizmet etmeye devam edeceğiz. Çünkü biz biliyoruz ki sizin kahraman abilerimiz var oldukça bu şehitler tepesi asla boş kalmayacak. Çünkü hep ifade ediyoruz. Şehitler tepesi için Elazığ’da 580 bin, Türkiye’de 80 milyon insan nöbet tutmaya hazırdır.”

Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay’da, gazilerimize vatan size minnettardır” dedi ve “Destanlar yazıldıkça bu milletin önüne engel koymak isteyenler de çoğalıyor” şeklinde konuştu.

“15 TEMMUZ’U HAFİFE ALMAK İSTEYEN, SULANDIRMAK İSTEYENLERİ, 15 TEMMUZ’U GÖLGEDE BIRAKMAK İSTEYEN HER TÜRLÜ YAKLAŞIMI PEŞİNEN ENGELLEYECEĞİZ”

Alpay da konuşmasına şöyle devam etti: “Hiç tereddüttünüz olmasın ki bu asil, aziz millet rabbimin yardımı, lütfuyla, bu aziz milletin feraseti, engin feraseti ve kahramanlığıyla önüne engel çıkarmak isteyenlere fırsat vermeyecek. Bu millete hainlik, kötülük yapmak isteyenlere fırsat vermeyecek. Onun içinde 15 Temmuz Hain darbe ve işgal girişimi, menfur girişimi yapan fetö alçak örgütü ve Türk Silahlı Kuvvetleri içerisinde çok küçük bir oranda asker elbisesi giymiş hainleri bu millet anında, 15 Temmuz akşamında ve ertesinde bertaraf etti ve etmeye devam edecek. Belki bununla birlikte Türk Silahlı Kuvvetleri, bu milletin göz bebeği olan Türk Silahlı Kuvvetleri yeniden derlenip, toparlandı. Eskisinden daha güçlü olarak yola devam ediyor. Devlet ve millet olarak eskisinden daha güçlü olarak yola devam ediyoruz. Ama temel yaklaşımımız 15 Temmuz’u asla unutmayacağız, unutturmayacağız. 15 Temmuz’u hafife almak isteyen, sulandırmak isteyenleri, 15 Temmuz’u gölgede bırakmak isteyen her türlü yaklaşımı peşinen engelleyeceğiz. Buna izin vermeyeceğiz. Rabbim bu toprakları vatan kılan bütün şehitlerimizi rahmet etsin. Mekanlarını cennet etsin.”