AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Memur-sen Elazığ İl Başkanlığını ziyaret etti.

Başkan Şerafettin Yıldırım’a yürütme kurulu üyeleri eşlik etti.

Elazığ gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Başkan Yıldırım yaptığı ziyarette, Memur-sen’in Elazığ’da yaptığı çalışmalar hakkında bilgi aldı.

BAHŞİ: EKİP İLİMİZ TARAFINDAN TÜM KESİMLER TARAFINDAN BÜYÜK BİR TEVECCÜH GÖRÜYOR

Memur-sen İl Başkanı İbrahim Bahşi ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, “Bugün Ak Parti Elazığ İl Başkanımız Şerafettin Yıldırım ve beraberindeki heyet Memur-sen’imizi ziyarete geldiler. Ben bu nazik ziyaretlerinden dolayı başta İl Başkanımız Sayın Şerafettin Yıldırım’a ve beraberindeki heyete teşekkür ediyorum. Memur-sen ailesi adına hoş geldiniz diyorum. Bu iadeyi ziyaretin hem istişare hem de sorunlarını dile getirme noktasında bir vesile olacağından dolayı da yine kendilerine bu anlamda teşekkür ediyorum. Elazığ’ımızın yaşadığı deprem süreci ve ülke genelinde ve dünyada meydana gelen bu pandemi sürecinden dolayı gerçekten çok zor süreçte görevi devraldı bu yeni yönetimimiz. Ben kendilerini ekip olarak bu sorunun üstesinden geleceğine eminim. Biz Memur-sen ailesi olarak ilimizin özelindeki sorunları hem deprem hem pandemi sürecindeki hem de Türkiye genelinde ki bu sorunların çözümü noktasında kendilerine gereken tüm desteği sunacağımızı kendilerine iletiyorum. Gerçekten yeni bir sinerji yeni bir enerji oluşturan bir ekiple yola çıktılar ben kendilerine başarılar diliyorum. Cenabı Allah yar ve yardımcıları olsun. Hem ekonomik anlamda hem de sağlık açısından hem diğer konularda zorlu bir süreç yaşıyoruz zorlu bir dönemeçten geçiyoruz. Bu anlamda ben kendilerine başarılar diliyorum. Ekip ilimiz tarafından tüm kesimler tarafından büyük bir teveccüh görüyor. Yeni bir heyecan getirdi bende tekrar Memur-sen adına kendilerine hoş geldiniz diyorum. Yeni görevlerinde başarılar diliyorum. rabbim yardımcıları olsun inşallah” dedi.

YILDIRIM: SORUNLAR ÇÖZÜMSÜZ DEĞİL YETER Kİ İRADE KOYALIM HİZMET EDELİM

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, “Memur-sen ailesi diyorum aynı zamanda bizim çok önemli paydaşımız. Her biri birbirinden kıymetli şube başkanlarım. Öncelikle böyle kıymetli bir sendikanın kurulumuna vesile olanları hakka yürümüş olanları rahmetle anıyorum. Başta Necmettin Erbakan olmak üzere bu sendikanın kurulumunda emeği olan bütün büyüklerimizi rahmetle anıyorum. Memur-sen önemli bir sendikacılık. Elazığ’da 14 bin üyenizin olduğunu ve global anlamda 70 bin insana hitap ettiğinizi Türkiye genelinde de 1 milyonu aşkın üyenizin olduğunu ve şu anda da çalışma alanlarınızın ve çok güçlü temsiliyet alanlarınızın olduğunu biliyorum. Ülkenin bu tür sendikalaşmalar ve bu tür çalışmalara çok ciddi ihtiyaçları var. Başkanın da söylediği gibi ülkemiz zorlu bir süreçten geçiyor. Paydaşlar olarak her birimizin kendimize göre sosyal statüleri var. Bizde siyaseten bu paydaşlığı temsil ediyoruz onlarda sendika olarak bu paydaşlığı temsil ediyorlar. Tek bir hedefimiz var bu güzel ülkemizin daha iyi şartlarda daha güzel günlere ulaşması için daha iyi şartlarda gelecek günleri kucaklamak adına mücadele ediyoruz. Sorunlar çözümsüz değil yeter ki irade koyalım hizmet edelim gerisi rabbimin yardımıyla gelecektir inşallah. Dolayısıyla bizde de bu güç var Allah’ın izniyle yeni bir yönetim oluşturduk yürütme kurulumuzu oluşturduk. Bugün yürütme kurulumuzdaki değerli başkan yardımcı arkadaşlarımla birlikte sizleri ziyarete geldik. Ben hepinize başarılar diliyorum Allah yardımcınız olsun bu sıcak ev sahipliğinizden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerinde bulundu.