AK Parti İl Teşkilatı, Elazığ’da bulunan İstanbul seçmenleri için ücretsiz otobüs seferi düzenledi.

23 Haziran tarihinde yapılacak olan İstanbul seçimlerinde oy kullanacak olan ve herhangi bir nedenden dolayı Elazığ’da bulunan seçmenler için tahsis edilen otobüsler, öğretmenevi önünden hareket etti.

Öğretmenevi önünden İstanbul seçmenlerini AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze uğurladı.

GÜRGÖZE: SEÇİMLERİN MİLLETİMİZE İSTANBUL’UMUZA HAYIRLI OLMASINI TEMENNİ EDİYORUM

AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze, “İstanbul’da 23 Haziran’da yapılacak olan seçimle ilgili ilimizdeki hemşehrilerimizin İstanbul’da seçmen olan hemşehrilerimizin İstanbul’a gidişlerini, oylarını kullanmak üzere, vatandaşlık görevlerini kullanmak üzere İstanbul’a gidişlerini organize etmiştik. Şimdi o organizemizin ilk meyvesini birazdan hareket edecek olan otobüslerimizde hemşehrilerimizi yolculaımış olacağız. Öncelikle 23 Haziran’da yapılacak olan seçimlerin ülkemize, milletimize İstanbul’umuza hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

GÜRGÖZE: ONLARA YARDIMCI OLABİLECEKLERİMİZİ İFADE ETMİŞTİK

Başkan Gürgöze, “Biz AK Parti olarak bütün İstanbul’da ikamet eden, herhangi bir vesile ile tatil olabilir, ziyaret maksatlı olabilir ya da başka amaçlarla ilimizin hangi ilçesinde, beldesinde, köyünde şu an bulunuyorsa duyurular yapmıştık, çağrılar yapmıştık. Yapmış olduğumuz çağrılarda imkanı olmayan, İstanbul’da oyunu kullanmak üzere gitmek isteyen herhangi bir vatandaşımız bize müracaat ederse onu göndereceğimizi ifade etmiştik. Bugünde şu bu organizasyonumuzu gerçekleştiriyoruz. Bu organizasyonun birçok ayağı var. İlçelerimizden de göndereceğimiz, gönderdiklerimiz, gönderdiğimiz vatandaşlarımız var, il merkezinden de gönderiyoruz. Yaşlı, hatsa ve çocuklu ailelerden hava yoluyla da gönderdiğimiz vatandaşlarımız, hemşehrilerimiz var. Yarın da yine bu organizasyon devam edecek ve Pazar günü devam edecek bu organizasyonlar neticesinde 23 Haziran’da yapılacak olan seçimlerde ilimizde olup, hemşehrimiz olup ya da ilimizde bulunan İstanbul’a gitme imkanı olmayan ya da bize müracaat edip imkanı olduğu halde bize müracaat ederek ‘ben İstanbul’a gitmek istiyorum diyen. Ya da bizim tespit ettiğimiz, İstanbul seçmeni olup ilimizde olan hemşehrilerimizi vatandaşlık görevini yapmak üzere onlara yardımcı olabileceklerimizi ifade etmiştik. Şu anda o işlemi gerçekleştiriyoruz” şeklinde konuştu.

GÜRGÖZE: İMKANLAR ÖLÇÜSÜNDE MÜRACAAT EDENLERİ DE GÖNDERECEĞİMİZİ İFADE ETMEK İSTİYORUM

Başkan Ramazan Gürgöze, “Yarın öğlene kadar bir şekilde şimdiye kadar bize ulaşmamış, gitmek isteyen arkadaşlarımız bize müracaat ettikleri taktirde imkanlar ölçüsünde çünkü artık bu dakikadan sonra otobüs temin etmek, bulmakta çok zor. Ama eğer yerimiz olursa imkanlar ölçüsünde müracaat edenleri de göndereceğimizi ifade etmek istiyorum” dedi.

HABER: SITKI TAŞEL