24 Haziran seçimlerinde Ak Parti’den Elazığ’dan milletvekili adayı olan 5 isim, düzenlenen programla kamuoyuna tanıtıldı.

Yakup Kılıç Spor Salonu’nda düzenlenen aday tanıtım programına; İl, ilçe teşkilatları, kadın gençlik kolları, belediye başkanları ve partililer katıldı.

Ak Parti Elazığ Milletvekili Adayları Metin Bulut, Sermin Balık, Tolga Ağar, Zülfü Demirbağ ve Şahin Şerifoğulları spor salonuna girişlerinde coşkuyla karşılandı.

GÜRGÖZE: İNŞALLAH 5 MİLETVEKİLİNİ MECLİSE GÖNDERECEĞİZ

Yeni bir dönemin başlangıcının yaşandığına dikkat çeken Ak Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, “24 Haziran akşamı şimdiye kadar yaşamış olduğumuz tüm genel seçimlerden çok daha yüksek bir oy ile inşallah 5 milletvekili adayımızı da ilimizi temsil etmek üzere, sizleri temsil etmek üzere meclise göndereceğiz inşallah. Elazığ aday tanıtım toplantısında Cumhurbaşkanımız Elazığ için bir hedef ortaya koydu. Aziz dava arkadaşlarım, sevgili hemşerilerim Cumhurbaşkanımızın şimdiye kadar Elazığ için ortaya koyduğu hedefleri hep sizler başardınız. İnşallah Elazığ 5-0 olacak diye tüm Türkiye televizyonları başında Cumhurbaşkanımızı izlediğinde Elazığ 5-0 demişti. İnşallah sizlerin desteği, muhabbeti, sevgisi, çalışmasıyla 24 Haziran’da 5-0’ı Cumhurbaşkanımızın bizlere hedef olarak gösterdiği milletvekilini bizleri temsil etmek üzere meclise göndereceğiz” ifadelerini kullandı.

GÜRGÖZE: AK PARTİ MİLLETİN KURDUĞU BİR PARTİ

Ramazan Gürgöze, “Artık Elazığ için sanayiden ekonomiye, sağlıktan turizme bütün alanlarda yeni bir şahlanış dönemi başlayacaktır. Değerli dava arkadaşlarım; AK Parti milletin kurduğu bir parti. Yine rotasını da millet belirleyecektir. Milletin her söylediğini biz AK Parti olarak emir saydık. Ve bu süreçten sonra da bu anlayışımızı milletimizle birlikte yürütmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

YANILMAZ: GÜÇLÜ MECLİS YOLUNDA ATILAN EN ÖNEMLİ BİR ADIMDIR

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, “2002 yılından itibaren milletin adamını, dava adamı, mazluma değil galiplerin, yetimlerin ümidi, zalimlerin korkulu rüyası, hainlerin, vatan düşmanlarının korkulu rüyası Recep Tayyip Erdoğan gelince bunları bütün yapmış oldukları bir noktada kendi ellerinde kaldı. 24 Haziran seçimleri Cumhuriyet tarihinden bugüne kadar yapılan bütün seçimlerin odak noktasıdır. 24 Haziran seçimleri bir değişim ve dönüşümün işaretidir. 24 Haziran seçimleri güçlü Türkiye, güçlü lider, güçlü hükümet ve güçlü meclis yolunda atılan en önemli bir adımdır. İşte bu adımla biz Elazığ olarak güçlü meclise en büyük desteği vererek 5-0 yaparak 5 Milletvekili adayımızı da inşallah meclise götüreceğiz ve meclise Elazığ’ın en büyük desteği de biz olacağız inşallah” dedi.

ŞERİFOĞULLARI: BU KUTLU YÜRÜYÜŞÜ MENZİLE ULAŞTIRACAĞIZ

27.  Dönem Ak Parti Elazığ 5. Sıra milletvekili adayı Şahin Şerifoğulları, amaçlarının siyasetin ikbaline makamına talip olmadan ziyade vatana millete ve şehre faydalı olmak olduğunu söyleyerek “ 24 Haziran da yapılacak olan cumhurbaşkanlığı ve milletvekilleri seçimleri için kutlu yürüyüşe çıkmış bulunuyoruz. İlimize ülkemize ve milletimize hizmet için çıkmış olduğumuz bu yolculuğu gece gündüz çalışarak inşallah menziline ulaştıracağız. Ben ve aday arkadaşlarım bu zorlu süreçte her zaman dünya beşten büyüktür diyen tüm mazlumların sesi olan Sayın Cumhurbaşkanımız ile birlikte ülkemize ve ilimize hizmet etmek için sizlerin desteklerine talibiz. Amacımız kuru bir siyaset davasına, siyasetin ikbaline ya da makamına talip olmaktan ziyade vatanımıza milletimize ve şehrimize faydalı olmaktır. Aziz hemşerilerim AK Partiyi kurulduğu günden itibaren hem ülkemizde hem ilimizde çok ciddi yatırımları hayata geçirmiştir” şeklinde aktardı.

DEMİRBAĞ: 24 HAZİRAN SEÇİMLERİ MİLLETİMİZ İÇİN BİR KADER SEÇİMİDİR

Ak Parti Elazığ 4. Sıra milletvekili Zülfü Demirbağ, tavan değil taban siyaseti benimsediğini belirterek, halka hizmet etmekten gurur duyduğunu ifade ederek “ Bu tercih ettiğimiz siyaset tarif ettğim gibi en zor olanıydı en meşakkatli olanıydı. Ama hep mutluluk duydum insanımıza hizmet etmekten. Zira insanların en hayırlısı insanlara faydalı olanıdır hadisi şerifine laik olamaya çalıştım hep. Gezi olayları, 17- 25 Aralık ve özelik ile 15 Temmuz da eşine az rastlanan darbe ve ihanet girişimin ardından bu kez de Amerika Birleşik Devletleri ve Avrupa kaynaklı ekonomik manikilasyonlar liderimizi ve ülkemizi köşeye sıkıştırmka için kara propaganda da algı yönetimlerine karşı en bilinçli ve en şuurlu şekilde cevap verme zamanı. Onun içindir ki 24 Haziran seçimleri milletimiz için bir kader seçimidir” ifadelerini kullandı.

AĞAR: GERÇEK SİYASET İŞ YAPMA SANATIDIR

Türkiye’de ve Elazığ’da önemli bir tarih yazıldığı ifade eden Ak Parti Elazığ 3. Sıra milletvekili adayı Tolga Ağar’da, güçlü meclis için 5 milletvekili olarak gidebilmek için destek isteyerek “ Vakit Elazığ vakti deme vaktidir. Bunun için nasıl gitmem gerek Ankara’ya değerli aday hanım efendi arkadaşım ile ve kardeşim ile beraber bizlere 5 milletvekili ile gitmemiz gerek. Cumhurbaşkanlığı hükümet siteminin bir özelliği var. Artık bürokrasi ile olan kapıları kapanıyor. İstediğimiz Ankara’dan direk alabileceğiz. Bunu alabilmemiz için 5 milletvekili ile gitmemiz gerek 5. Siyaset konuşma sanatıdır eyvallah ama gerçek siyaset iş yapma sanatıdır. Ben 43 senelik hayatım boyunca elimi attığım bütün her şeyi koparıp geldim hemşerilerim. Sizde bizleri Ankara’ya güçlü yollarsanız görün bakın yatırımı görün bakım yatırımı. Sizden ricam biz burada aile arasındayız. Sıkılmadan yorulmadan 30 gün iftar demeyeceğiz, teravih demeyeceğiz her yerde vatandaşın yanında olacağız” diye kaydetti. 

BALIK: BİZİM İÇİN HER SEÇİM YENİ BİR BİSMİLLAH

Ak parti Elazığ 2. Sıra milletvekili adayı Sermin Balık,15 yılda Ak Parti’nin Elazığ’a yaptığı yatırımları anlatarak “Sizlerin karşısına hükümetim sayesinde hayallerimi gerçekleştirmiş bir milletvekili olmanın gururunu yaşıyorum. Geçtiğimiz 15 yılda Elazığ’a 13 milyarlık yatırım yapıldı. Yakında açılışını yapacağımız şehir hastanesi ile doğunun sağlık merkezi haline gelecek. Uluslararası hava limanız ile Elazığ doğunun transit kapısı olmuştur. Hava limanımızın 2. Bir pist içinde çalışmalarımızı devam etmektedir. Adalet sarayı, ağın köprüsü ve pek çok yatırımımız bizim dönemimizde Elazığ’a kazandırılmıştır. Bizim için her seçim yeni bir bismillah. Yeni umutlar yeni projeler demek. Biz yine yeniden bismillah diyerek teşkilatlarımız ile birlikte Elazığ’a hizmet etmek için 5 milletvekili adayı olarak yola çıktık.

BULUT: GÜÇLÜ MECLİS, GÜÇLÜ HÜKÜMET VE GÜÇLÜ TÜRKİYE’Yİ HEP BİRLİKTE İCRA EDECEĞİZ

Ak Parti Elazığ 1. Sıra milletvekili adayı Metin Bulut, partilerinin son yüzyılın en büyük iyilik hareketi olduğunu belirterek, merkeze insanı alarak hizmet ettiklerini söyledi.24 Haziran seçimlerinin önemine değinerek muhalefeti eleştirerek “Biz iktidara geldiğimiz günden bugüne gerçekten merkeze insanları aldık. Gencine hizmet eden, duluna hizmet eden, yoksuluna hizmet eden yaşlısın bakan bu millete hizmet etmek için bahaneye bakan bir iktidar olduk. İnşallah bundan sonraki süreçte de böyle devam edeceğiz. El birliği ile ve güç birliği ile 24 Haziran da Recep Tayyip Erdoğan’ı devlet başkanı yaptığımızda bu sıkıntıların hepsi de gidecek. İşte o zaman güçlü meclis, güçlü hükümet ve güçlü Türkiye yi hep birlikte icra edeceğiz. Bunun ile alakalı kara propaganda yapan insanlar mevcut. Biliyorsunuz artık zayıf bir meclis olacak, artık milletvekili hiçbir iş yapamayacak. Milletvekili hiçbir işe yaramayacak. O zaman ben buradan soruyorum bir milletvekili hiçbir işe yaramayacaksa siz bir tane milletvekili fazla çıkarta bilmek için ne den bu kadar ittifak içeresindesiniz. Biz bir ittifak oluşturduk. Bizim ittifakımız gönüllülük esasına dayanıyor. Onların ittifakı ise zorunluluğa” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların arından, Ak parti Elazığ Milletvekili adayları,İl Başkanı Ramazan Gürgöze ve teşkilat üyeleriyle birlikte vatandaşları selamladı.