Tahir Öztürk’ün bu defaki durağı, Kuzova Bölgesi ve Baskil Köyleri oldu. Önce selamlaştı. Sonra asıl görevini yerine getirdi, sıkıntıları dinledi. Pazarlıklar yapıldı.

Sadece büyükleri değil, küçükleri de dinledi. Onların da sorunları büyüklerin ki, gibiydi: Su, elektrik, yol ve sağlık ocağı.

Milletvekili Öztürk yaptığı açıklamalarda, “Kuzova ve Baskil Köylerinin bir kısmını ziyaret ettik. Amacımız köylülerimizin sıkıntılarını yerinde dinlemek, amacımız KÖYDES projesi ile yeterli değil, ama bundan sonra bütçe imkânlarıyla ihtiyaçları çözeceğiz” dedi.

“İNCELEMELERİMİZ HEP BERABER DEVAM EDECEKTİR”

AK Parti Elazığ Milletvekili Tahir Öztürk, dinlemeye devam edeceklerini, köylülerle bir araya geleceklerini söyleyerek, “Köy gezilerinin amacı köylerdeki yaptığımız yatırımlar, hizmetler nelerdir? Muhtarlarla, köylülerle görüşerek eksikliklerimizi yerinde görmektir. İncelemelerimize hep beraber devam ediyoruz. İnşallah bundan sonra da devam edecek. AK Parti iktidarlığının 15 yılda köylerimize KÖYDES programı çerçevesinde yaptığı hizmetler bana göre yeterli değil. Bundan sonra inşallah özel idarenin bütçe imkânları içinde köyün talepleri olan yol, su, elektrik, içme suyu, kanalizasyon gibi bunları yerinde tespit edip imkânlar içerisinde aciliyetine, önemine göre, muhtarın, köylülerin talebine göre gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullandı.

“KÖYLÜLERİMİZİN HAKLI TALEPLERİNİ YAPMAK DURUMDAYIZ”

Öztürk, amaç sıkıntıları yerinde görmek ve tespit etmek diyerek, “Köylümüzün, muhtarın talepleri ne ise bunları birebir yapmak durumundayız. Bizim amacımız köylünün mağduriyetini önlemek. Köylülerimiz her zaman bizim iktidarlığımıza destek verdiler. Desteklerinden dolayı hizmet yapmıyoruz, ihtiyaçtan dolayı hizmet yapıyoruz. İnşallah bundan sonra hizmetler 2017, 2018, 2019’daki il özel idaresinin programı çerçevesinde bu eksiklikleri temin edeceğiz. Bu da maddi imkanlara bağlı. Kapital de önemli. Maddi imkanları sağladıktan sonra, köylülerimizin haklı taleplerini, isteklerini yapmak durumdayız. Amacımız hizmet. Biz her zaman diyoruz ki, AK Parti iktidarının mensupları, milletvekilleri olarak köylümüzün, vatandaşımızın hizmetkarıyız. Bu konuda çalışmalarımız devam ediyor. Diğer milletvekili arkadaşlarımızın da çalışmaları diğer bölgelerde devam ediyor. Parti teşkilatımızın bu programı devam edecektir” şeklinde konuştu.