AK Parti'nin Elazığ'daki İlçe ve Belde Adaylarında Son Durum

AK Parti’nin Elazığ’daki ilçe ve belde belediye başkan adaylarını belirlemek için çalışmalar sürüyor. AK Parti’nin Elazığ’daki bazı ilçe adayları kesinleşti. İşte ilçe ve belde adaylarındaki son durum…

AK Parti'nin Elazığ'daki İlçe ve Belde Adaylarında Son Durum

AK Parti’nin Elazığ’daki ilçe ve belde belediye başkan adaylarını belirlemek için çalışmalar yoğun bir şekilde sürüyor.

Dün Ankara’da AK Parti Elazığ Milletvekilleri Metin Bulut, Sermin Balık, Zülfü Tolga Ağar, Zülfü Demirbağ, AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze ve AK Parti’nin İlçe Başkanlarının katıldığı bir toplantı yapıldı.

Toplantıda ilçe ve belde başkan adayları tek tek görüşüldü. Kamuoyu araştırmaları ve anket çalışmaları masaya yatırıldı.

Ardından ilçe ve belde başkan adaylarıyla ilgili kararlar alındı.

 

BAZI İLÇE BELEDİYE BAŞKANLARIYLA YOLA DEVAM

AK Parti; şuanda görev başında olan bazı AK Partili İlçe ve Belde Belediye Başkanlarıyla yola devam etme kararı aldı. AK Parti bazı ilçelerde ve beldelerde mevcut başkanlarla yola devam edecek.

 

BAZI BÖLGELERDE TEKRAR ANKET YAPILACAK

Öte yandan bazı ilçe ve beldelerde aday adaylarıyla ilgili tekrar anket çalışması yapılacak. Kararsız kalınan ilçe ve beldelerde tekrar vatandaşa sorulacak ve gelecek olan anket sonuçlarına göre karar verilecek.

 

4 İLÇE BAŞKANI İSTİFA ETTİ

Yapılan toplantıda çıkan bir diğer sonuç ise AK Parti’nin ilçe başkanlarıyla ilgili oldu. Toplantıda bazı ilçelerde AK Parti’nin İlçe Başkanlarının istifa ettirilerek ilçe başkanlarının Belediye Başkan Adayı gösterile bileceği konuşuldu. AK Parti bazı ilçelerde ilçe başkanlarıyla yola devam edebilecek.

Yapılan toplantının ardından AK Parti 4 ilçe başkanının istifasını istedi.

AK Parti Palu İlçe Başkanı Abdulkadir Şaştım, Maden İlçe Başkanı Mehmet Deprem, Keban İlçe Başkanı Ömer Kaya, Karakoçan İlçe Başkanı Ayhan Akbaba görevlerinden istifa etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
palulu
palulu - 5 yıl Önce

Kadir Şaştım Palu dan aday olunsa AKP Palu da biter bundan değil başkan sığır çobanı bile olmaz

palulu
palulu - 5 yıl Önce

Ya Kenan Sucu ya Kenan Sucu palunun başka şansı yok

SIRADAKİ HABER

banner137