24 Haziran'da gerçekleşecek 27. Dönem Milletvekili seçimlerinde AK Parti'den aday gösterilen 600 adayın tanıtımı Ankara Arena'daki toplantıda gerçekleştirildi

Toplantıya Elazığ’dan milletvekili adaylarının yanı sıra Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, İl Başkanı Ramazan Gürgöze ve Kadın Kolları İl Başkanı Gülersem Çopur, Gençlik Kolları Başkanı Hasan Murat Öz de katıldı.

AK Parti aday tanıtım toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçim beyannamesinde yer alan 146 projeyi açıkladı.
Yeni atılımlar ve yeni hizmetlere vurgu yapan Erdoğan konuşmasında, ekonomik ve siyasi ilişkilerin de güçleneceğini ifade etti. Türkiye’de meclisin itibarının AK Parti iktidarı ile arttığını kaydeden Erdoğan, yeni dönemde meclisin gücünün de artacağına değindi.

“ELAZIĞ ŞEHİR HASTANESİNİ BU YIL BİTMEDEN AÇACAĞIZ”

Şehir hastaneleri ile ilgili de konuşan Erdoğan, Elazığ şehir hastanesinin bu yıl bitmeden açacaklarını söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Şehir hastaneleri projelerimiz hamd olsun, meyvelerini vermeye başladı. Şu ana kadar Yozgat, Mersin, Isparta, Adana, Kayseri şehir hastanelerimizi hizmete açtık. Artık dedelerimizin, ninelerimizin duaları gelmeye başladı. Manisa, Elazığ, Eskişehir ve Ankara Bilkent Şehri hastaneleri de inşallah bu yıl bitmeden açıyoruz. Ülkemize kazandıracağımız 40 bin yatak kapasiteli şehir hastanelerimiz, ülkemizde sağlık hizmetlerinin standardını bir süt seviyeye yükseltecek. Sağlıklı nesiller için normal doğumları teşvik ediyoruz. Kanserden diyabete, ağız ve diş sağlığından geleneksel tıbba kadar sağlığın her alanında milletimize daha iyi hizmetler vermek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi. 

“ELAZIĞ 5 – 0 DİYOR”

Toplantıya katılan Elazığ heyetinin açtığı “Elazığ 5-0 Diyor” pankartı dikkatini çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Elazığ 5-0 Reis diyor. İşte bu heyecanı 24 Haziran akşamı inşallah göreceğiz” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasının ardından milletvekili adayları tek tek sahneye çağrıldı. Elazığ AK Parti Milletvekili Adayları da tam kadro programa katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Elazığ Milletvekili adayları ve İl Başkanı Ramazan Gürgöze ile bir süre sohbet etti.

VİDEO