Ak Parti Pertek İlçe Başkanı Mehmet Hanifi Kılıç, medya grubumuzu ziyaret etti.Başkan Kılıç birimleri tek tek gezdi. Çalışmaları yerinde inceledi.

“İŞTE BUNA YATIRIM DENİR”

Ak Parti Pertek İlçe Başkanı Mehmet Hanifi Kılıç, Başta Prof. Dr. Yasemin Açık olmak üzere emeği geçenlere teşekkür etti, medya gurubumuzun sadece Elâzığ’a hitap etmediğini” söyleyerek “ Elazığ gibi bir bölgede Kanal Fırat gibi bir basın, radyo vs. kurumu kuran Yasemin Açık Hanım Efendiye ne kadar teşekkür etsek azdır. Gerçekten işte bu bölgeye ve buna yatırım denir. Bakın tek Elazığ’a hitap etmiyor. Artık bu kanal büyüyor. Biz bunu Ankara’dan da takip ediyorduk. Gönül istiyor ki biz Ankara’da belli programlar yaparken işte kanal Fırat gelecek mı ? Bunlar ile nasıl iletişim kurabiliriz. Sağ olsun her zaman için de bizlere yardımcı oluyorlardı. Biz Yasemin Açık Hanım efendiye Tunceli halkı olarak ben Pertek Ak Parti ilçe başkanı olarak huzurlarınızda teşekkür etmeyi bir görev biliyorum. Biz bu hanım efendiyi ne kadar övsek ne kadar takdir etsek azdır. Başarılarınızın devamını diliyorum. Bize düşecek siyasi olarak bir görev olursa emirlerinizdeyiz. Her zaman sizin ile beraberiz” ifadelerini kullandı.  

“KESİNLİK İLE BİZ BURAYI TAKİP EDECEĞİZ”

Kanalınız ciddi bir kanal diyen Kılıç, Pertek ve Tunceli’deki izlenme oranlarının artacağını da belirterek “ Bu bölgenin kanalı ulusal bir kanal bütün Pertek’in köyleri dahil internet üzerinden uydudan bura takip edilecek. Kesinlik ile biz burayı takip edeceğiz. Biz buradan daha ciddi haberleri görmek istiyoruz. Allah hepinizden razı olsun. Öncelik ile bir kez daha Yasemin Açık Hanım efendiye bir kez daha teşekkür ediyoruz” diye kaydetti.