Ak Parti Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

Seçime artık sayılı saatler kaldı. Ak Parti milletvekili adayları da son saatleri değerlendirmeye devam ediyor. Milletvekili adayları bir taraftan seçim büroları açarken, bir taraftan da halkla el sıkışmaya devam ediyor.

Ak Parti Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

AK Parti Milletvekili Adayları, seçim çalışmalarına birçok mahallede seçim koordinasyon merkezleri açılışlarıyla başladı.

Ak Parti Elazığ Milletvekili Adayı Tolga Ağar seçim çalışmaları kapsamında ayrıca CİP Köyü Acil İstasyonunu gezdi, köy halkıyla bir araya geldi. Ağar burada seçmenlerine hitap etti.

 Ağar ; “KARARIMIZI ÇOK NET VERMELİYİZ”

Ağar’ın bir sonraki durağı da,  Gözeli Köyü oldu. Ağar, köy halkıyla kucakladı, seçimin önemine vurgu yaparak “ Önemli bir seçimin arifesindeyiz. Cumhurbaşkanı hükümet sisteminin liderini oynayacağız. 5 yıl boyunca ülkemizi ve bölgemizin liderini oylayacağız. Bu çok önemli bir seçimdir. O yüzden kararımızı çok net vermeliyiz. Türkiye açısından bölgemiz açısından Erdoğan’ın göstermiş olduğu liderlik gerçekten takdire şayandır. Bütün dış güçler olsun bizim anlayamadığımız hiçbir fikri olmayan bir iktidara karşı bir seçim olacak. Hepimiz zaten bu seçimin nasıl yapıldığını biliyoruz” diye kaydetti.

DEMİRBAĞ: ÜLKEMİZİ 2023 HEDEFLERİNE TAŞIYACAĞIZ

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ’ın da seçim çalışmaları bir kafede gerçekleştirdiği toplantı ile devam etti. Demirbağ toplantıda seçmenlerine seslenerek “ AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Zülfü Demirbağ, “Ülkemiz için bir dönüm noktası, kader seçimi. 24 Haziranda sandık başına gittiğimizde güçlü cumhurbaşkanı, güçlü kabine, güçlü meclis düşüncesi ile hareket etmek suretiyle ülkemizi 2023 hedeflerine taşıyacağız ”dedi.

ŞERİFOĞULLARI: PARLAMENTER SİSTEM TARİHİN SAYFALARINDA KALACAK

AK Parti Elazığ 5. Sıra Milletvekili Adayı Şahin Şerifoğulları, Nakliyeciler, Tır Garajı ve Otobüs terminalini ziyaret ederek, şoförlerle el sıkıştı.

Ziyaretlerinin ardından değerlendirmelerde bulunan Şerifoğulları, parlamenter sisteminin 24 Haziran’dan sonra tarihe karışacağını söyleyerek “Artık birinin gaza diğerinin frene bastığı ve bir diğerinin de debriyaja bastığı başka bir kişinin de direksiyonu tuttuğu parlamenter sistem tarihin sayfalarında kalacak. 24 Haziranda yeni bir sistemle alakalı ilk seçim. 16 Nisan referandumunda ilk adımı atmıştık, 24 Haziranda oy kullanacak arkadaşlarımız da cumhur ittifakına oy verdiği takdirde bunu taçlandıracaktır. 28 Şubatta yaşanan mağduriyetleri, başörtüsü mağdurlarını, imam hatip katsayı puanlarını düşünerek oy kullanacaklardır. Bunları bizlere yaşatanlar bugün mitinglere çıkarken ayet el kürsü okuyarak çıkıyorlar. Bu insanlara halkımız en büyük dersi 24 Haziran seçimlerine gösterecekler. Beşizler AK Parti olarak hükümete geldiğimiz günden beri Türkiye’ye ve Elazığ’a yaptıklarımız ortada ”diye kaydetti.

Güncelleme Tarihi: 21 Haziran 2018, 20:35

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Gakkoş
Gakkoş - 6 yıl Önce

şuandaki görüntü 3 akp 1 iyi parti 1 chp şeklinde ama iyi parti 2. milletvekilini de zorluyor bence

SIRADAKİ HABER

banner137