AK Parti İl Teşkilatı, Sürsürü Mahallesi’nde seçim irtibat bürosu açtı.

Yoğun bir katılımın olduğu açılışa AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, İl Başkanı Ramazan Gürgöze, Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, Kadın Kolları Başkanı Gülersem Çopur, Gençlik Kolları Başkanı Uğurcan Güleç, yönetim kurulu üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

GÜRGÖZE: SÜRSÜRÜ’DEN FARKLI BİR BEKLENTİMİZİN OLDUĞUNU BELİRTMEK İSTERİM

Açılışta konuşan AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, “Hem en büyük mahallemiz hem de cumhurbaşkanımıza, genel başkanımıza AK Partimize çok büyük destekleriniz şimdiye kadar oldu. Bunun için hepinize teşekkür ediyoruz, desteğinizin devamını diliyoruz. Değerli hemşehrilerim, ayrıca bu seçimlerde Sürsürü’den farklı bir beklentimizin olduğunu belirtmek isterim. Bu seçimlerde sizlerin bir evladı olan Şahin bey kardeşimizi 31 Mart’ta sizlerden kiminin kardeşi, kimin ağabeyi, kiminin evladı kiminin de dostu olarak, adayımız olarak karşımızda duruyor. Destek vermeye hazır mısınız?” dedi.

GÜRGÖZE: UMMALI BİR ÇALIŞMA İÇERİSİNDEYİZ

Başkan Gürgöze, “31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde iki ayı aşkın süredir adayımız, teşkilatlarımız, milletvekillerimiz, partimizin her kademesinde görev alan kardeşlerimiz ummalı bir çalışma içerisindeler. İnşallah bundan sonra çalışmalarımızı çok daha güçlü, çok daha hızlı şekilde ulaşmadık hane bırakmamaya, sıkmadık el bırakmamaya gayret ederek çalışmalarımızı inşallah tamamlayacak ve yakın bir zamanda adayımız kendisi açıklayacaktır. Projelerimizi açıklayarak bu ile bu ilde yaşayan sizlere, Sürsürü’ye, Yıldız Bağları’nda yaşayan hemşehrilerimize, Salıbaba’da yaşayan hemşehrilerimize, kısacası Elâzığ’ın her bir mahallesinde yaşayan hemşehrilerimize seçim sürecinde neler itaat ettiğimizi sizlere açıklayacağız ve taahhütlerde bulunacağız” diye kaydetti.

DEMİRBAĞ: HER ZAMANDA SÜRSÜRÜ MAHALLEMİZ BİZİM YANIMIZDA OLDU

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, “Kıymetli gençler burada sesleri yüksek çıkıyor. 70’li yıllarda da ben Milli Selamet Partisi Gençlik Kolları başkanıydım, Elazığ’ın. Aynı şekilde Cumhurbaşkanımızda İstanbul Gençlik Kolları başkanıydı. Daha sonraki yıllarda biliyorsunuz İstanbul Belediyesi’nde 2002’ye kadar görev yaptık. Ondan sonrada nasip oldu, sizler milletvekili seçtiniz. Birer dönem arayla bu 3. Dönemdir mecliste görev yapıyoruz, sizleri temsil ediyoruz. 1970’li yıllardan beri siyasetin içindeyiz ve her zamanda Sürsürü Mahallemiz bizim yanımızda oldu. Bu çizgide her zaman desteğini esirgemedi” ifadelerinde bulundu.

DEMİRBAĞ: EN GÜZEL HİZMETLERİMİZİ ELAZIĞ’A GETİRECEĞİZ

Milletvekili Demirbağ, muhalefetin uçuk vaatlerine vatandaşların itibar etmemesi gerektiğini söyleyerek, “Aynı yaşlarda bu göreve talip olan, Sürsürü’nün bağrında yetişen sizin evladınız, kardeşiniz, abiniz Şahin Şerifoğulları kardeşimizi, genel başkanımız ve partimizce aday gösterildi. İnşallah geçmişten bugüne verdiğiniz desteği arttırarak çok büyük bir destekle şahin bey kardeşimizi belediye başkanı yapacaksınız. Belediye başkanı yaptıktan sonrada inşallah muhalefetin uçuk kaçık vaatleri yerine gerçekçi, güzel hizmetleri ortaya koyacak, taktirlerinizi kazanacak, bizde inşallah ihtiyaç duyulduğunda İstanbul Belediyesi’ndeki tecrübemizi, gerektiğinde aktaracağız. Şahin bey kardeşimize, bütün milletvekili arkadaşlarımız, il balkanlarımızla yardımcı olmak suretiyle en güzel hizmetlerimizi Elazığ’a getireceğiz”dedi.

 ŞERİFOĞULLARI: ASLA SİZLERİ MAHCUP ETMEYECEĞİZ, SİZLERİ ÜZMEYECEĞİZ

Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları ise konuşmasında, AK Parti’nin bütün seçimlerden zaferle ayrıldığını ifade ederek, “31 Mart Yerel Seçimleri AK Parti’mizin 14. seçimi. AK Parti’nin bu 14. seçiminde yerelde ilimizde şehrin Şehr-ül Emin makamına talip olmak için sizlerin bağrından kopmuş, içinizden biri olan bu genç kardeşiniz bu göreve talip. Bugüne kadar bizlere destek verdiniz. Hep bizim gücümüze güç kattınız. Bizlerde bugüne kadar sizleri mahcup etmedik, Allah’ın izniyle bundan sonraki süreçte de asla ve asla sizleri mahcup etmeyeceğiz, sizleri üzmeyeceğiz” ifadelerinde bulundu.

 ŞERİFOĞULLARI: ELAZIĞ’IMIZI ÇOK DAHA GÜZEL YERLERE GETİRMEK İÇİN MÜCADELEMİZİ VERECEĞİZ

Başkan Adayı Şerifoğulları, “Biz bu yola milletimizin duasıyla, milletimize hizmet etmek için çıktık” diyerek, “Elazığ’ımız için toplumsal fayda noktasında hiçbir ayrım yapmadan bir birimize kenetlenerek şehrimize fayda sağlamaya çalışacağız. Biz bu yola milletimizin duasıyla, milletimize hizmet etmek için çıktık. Belediye başkanlığı, vatandaşımıza hizmet işidir, sevda işidir, gönül işidir. Biz sizlerle el ele vererek gönül vererek Elazığ’ımızı çok daha güzel yerlere getirmek için mücadelemizi vereceğiz. Şehrimiz adına alacağımız kararlarla daima iş birliği içinde olacağız, seçimlerde inşallah el ele vereceğiz, gönül gönüle vereceğiz ve kazanan Elazığ’ımız olacak. Bizler bu milletin sevdalısıyız. Bizler bu toprakların sevdalısıyız, bizler sizlerin hizmetkarıyız. Biz bir hizmeti yaparken, bir düşüncemizi hayata geçirirken akılcı ve sabırlı davranacağız. Aklıma geldi hemen yapayım demeyeceğiz. Çünkü bugünün çözümleri yarınların sorunları olabilir. AK Parti için şehir insanın gönlü gibidir, gönülde adeta şehir gibidir. İyi şehirler inşa edenler gönüllere girerler. Gönülleri fetih edenler güzel şehirler inşa ederler. Sevgili hemşehrilerim, kıymetli Sürsürü’lülerim sorunlara çözüm getirme vizyon oluşturma anlamında hiçbir siyasi parti AK Parti ile aynı kulvarda yarışamaz. Belediyecilik diğerlerinin nazarında bir rant kapısı olabilir. Bizim nazarımızda sadece ve sadece millete hizmet kapısıdır. Belediyecilik diğerlerinin nazarında makam vesilesi olabilir” dedi.

HABER: KEVSER ÖZ