Partisinin il binasının resmi açılış törenine katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, ülke gündemi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Havanın yağmurlu olmasına değinen Kandemir, “Bereket yağıyor, yağmur bizleri ıslatıyor ama muhabbet böyle bir şey işte. Biz genel başkanımızla Cumhurbaşkanımızla kucaklaştığımızda yollara düştüğümüzde, sevdamızı aktardığımızda ne kar ne boran ne yağmur bizim önümüze geçemedi. İşte bugün sizlerle bir araya geldiğimizde bir kere daha görüyoruz, bir kere daha hatırlıyoruz ki bu aziz şehrin aziz insanları yeterki bir araya gelsin, o sıcaklıkla yağmura eyvallah demezler” ifadelerini kullandı.

Teşkilat Başkanı Kandemir, mekanların içini ısıtanların insanlar olduğunu belirterek “Mekanlar kurarsınız ama mekanların içini ısıtan o mekanlarda ne tartıştığınız, ne konuştuğunuz meseledir. Bir masa kurarsınız 6 kişi olursunuz, 16 kişi olursunuz, 46 kişi olursunuz belki ama mesele o masanın etrafında sizi neyin bir araya getirdiği meselesidir. Bizi bir memlekete sevdası, bir millet aşkı, bizi bu ülkeye, bu topraklara, bu coğrafyaya olan heyecan bir araya getirir. Sayınızın kalabalıklığı değil, yüreğinizin sevdanızın büyüklüğü sizi var eder. Binalarda sokaklarda gönüllerde varsanız, eğer işte o sevdanızla var olursunuz. Biz bu millete aşığız, bizim genel başkanımız bu millete, bu coğrafyaya aşık. Biz değer siyasetiyle varız, değer siyaseti ile var olacağız. Bundan sonra, bundan önce olduğu gibi bu milletin bize gösterdiği istikamete yürüyeceğiz. Değerli hemşehrilerim ben il başkanımıza, emek veren gayret gösteren bütün hemşerilerime teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir partinin tabelasını milletin astığını kaydederek, “AK Parti sevdası bu milletin sevdasıdır. Biz partimizi kurarken tabelamızı biz değil, milletimiz astı. Şimdi bu mekanı sadece bizler değil, bu millet şereflendirecek. Bu millet gelecek ki bizim sevdamız yaşasın. Milletin gösterdiği istikamette yürümeye devam edeceğiz inşallah. Rabbim şu birliği, şu beraberliği muhafaza etsin inşallah. Rabbim millete hizmet ederken, onun çizdiği istikametten bizi ayırmasın. Rabbim bizi sırf Tayyip Erdoğan’ı oradan indirelim diye hiç olmayacak isimlerle kol kola girenler gibi yapmasın, sonumuzu onlar gibi eylemesin inşallah. Biz sizlerle birlikte gönüllere hitap edeceğiz, gönüllere gireceğiz, gönüllerde olmaya devam edeceğiz. Biz sizlerle birlikte daha nice hizmetlerin altına imza atacağız. Elaziz’e her geldiğimizde Elazığ’la her kucaklaştığımızda bu bayrağı bu toprağa olan sadakati görüyoruz. Rabbim Elazığlı hemşehrimizi var etsin. Sizleri muhafaza etsin” şeklinde konuştu.