Adalet ve Kalkınma Partisi İl Teşkilatı, bayramın ikinci gününde kültürpark’ta düzenlenen programda bayramlaştı.

Bayramlaşma programına Ak Parti Elazığ Milletvekilleri MKYK üyesi Metin Bulut, Sermin Balık, Tolga Ağar, Zülfü Demirbağ, Ak Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, İl Genel Meclis Başkanı İbrahim Şerbet, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK üyesi Hasan Murat Öz, Gençlik Kolları Başkanı Uğurcan Güleç, Kadın Kolları Başkanı Gülersem Çopur, ilçe, belde belediye başkanları, meclis üyeleri ve partililer katıldı.

GÜRGÖZE: AK PARTİ AİLESİ ÇOK BÜYÜK BİR AİLE

AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze, “Bayram günleri bizim için müstesna günlerdir. Paylaşmanın, beraberliğin çok yoğun yaşandığı, manevi atmosferi yüksek olan böyle günlerde birbirimize daha çok yaklaşıyor, birbirimizle daha çok irtibata geçiyor, birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi bu vesile ile de pekiştiriyoruz. Yine bu Kurban Bayramı münasebetiyle kesmiş olduğumuz kurbanlarımızın kabul, şu an itibariyle hac farizasını yerine getirmekte olan her bir hemşehrimin haccının da kabul olmasını yüce rabbimden niyaz ediyorum. AK Parti ailesi çok büyük bir aile olduğu kadar da güçlü bir ailedir. AK Parti ailesi içerisinde kırgınlıkların, küskünlüklerin ve birbirimize karşı olan muhabbetin, kırgınlıkların, küskünlüklerin bitmesi, birbirimize karşı olan muhabbetimizin daha da pekiştirerek devam etmemiz gereken günleri hatırlatıyor bu bayramlar bizlere. Bugüne kadar 17 yıl boyunca AK Parti tek başına iktidar olmuş, milletimizin ihtiyacı olan her bir köşede çok önemli hizmetlere imza atmış, çok güçlü bir iktidar. Şimdiye kadar olduğundan daha fazla birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde bundan sonraki hedeflerimiz olan 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaşmak için AK Parti ailesi her bir ferdine, her bir kardeşine çok önemli görevler düşüyor” ifadelerini kullandı.

ŞERİFOĞULLARI: BUNDAN SONRA DA ALLAH’IN İZNİYLE SİZLERLE BİRLİKTE HAREKET EDERSEK DİMDİK AYAKTA OLACAĞIZ

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, “İktidar yılımızı kutladığımız bu günlerde birlik beraberliği çok daha fazla ihtiyacımızın olduğunu bir kez daha buradan ifade etmek istiyorum. Evet birliğe, beraberliğe ihtiyacımız var. Türkiye’de olduğu kadar yerelde de Elazığ’da da birliğe ve ebraberliğe çok daha fazla ihtiyacımız var. Partimiz bu günlere çok kolay gelmedi. 2001 yılında kuruldu, 2002 yılında iktidara geldi ve bugüne kadar girmiş olduğu bütün seçimlerden başarıly açıktı. Bütün engellemelere rağmen başarıyla çıktı. Mit krizi, 367 krizi, 17-25 Aralık olaylar, gezi olayları ve hain 15 Temmuz darbe olayı. Ama Allah’ın izniyle sizlerle birlikte el ele kol kola yürüyerek bütün bu engellemeleri bertaraf ederek bugün dimdik ayaktayız. Bundan sonra da Allah’ın izniyle sizlerle birlikte hareket edersek dimdik ayakta olacağız. Evet, yerelde de birliğe ve beraberliğe ihtiyacımız var. Sosyal medyada oluşturulan algı operasyonlarını bertaraf etmek için sizlere ihtiyacım var, gençlik kollarına ihtiyacımız var, kadın kollarına ihtiyacımız var, ana kademeye ihtiyacımız var. Bütün teşkilatlarımıza ihtiyacımız var. Tolga Ağar’a yapılan operasyonları bertaraf etmek için sizlere ihtiyacımız var. Metin Bulut’a, Sermin Balık’a, Zülfü Demirbağ’a, Ramazan Gürgöze’ye yapılan algı operasyonlarını bertaraf etmek için bir olacağız, diri olacağız ve bundan sonra da hep birlikte sizlerle birlikte hem ilimize hem ülkemize hizmet edeceğiz” dedi.

BULUT: GEÇEN BAYRAMDA KONUŞTUĞUMUZ ŞEYLER ÇOK DAHA FARKLIYDI

AK Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut, “Bu aziz millet, bu izzetli millet her seçim döneminde aslanlar gibi arkasında durdu. Allah’a çok şükür bugün dünyanın başat ülkelerinden bir tanesi, en güçlü ülkelerinden bir tanesi haline geldi. Daha 2 ay öncesine kadar bir takım şeyler konuşuluyordu. Her fırsatta bizim ayağımızı kaydırmak istediler, her fırsatta operasyon çekmek istediler, her fırsatta bu kurmuş olduğumuz düzeni bozmak istediler. Ama bu millet her zaman onların oyununu bozdu. Geçen bayramda konuştuğumuz şeyler çok daha farklıydı. 70 günlük bir süre geçmesine rağmen o gün faizin yüksekliğinden bahsediyorduk. O gün dövizin başını alıp gitmesinden bahsediyorduk, o gün S-400’lerin teslim edilip edilmemesinden bahsediyorduk. Bugün faizler düştü mü düştü. Döviz düştü mü düştü. S-400’leri teslim aldık mı? Aldık. Hakan Atilla’yı ülkeye getirdik mi getirdik. Bunları kimle yaptık? Sizden aldığımız destekle ve güçlü bir liderle yaptık. Şimdi soruyorum Recep Tayyip Erdoğan’ın dışında bu yükün altından kalkabilecek başka bir lider var mı bu ülkede” ifadelerine verdi.

BALIK: BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ HAİNLERE HİÇBİR ZAMAN GEÇİT VERMEDİ

AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, “Sıkıntılı günler yaşıyoruz. Hepimiz bunun farkındayız. Daha öncede üzerimize saldırılar oldu. Kapatma davaları geçirdik. 17-25 Aralık’ı yaşadık Sayın cumhurbaşkanımıza muhtar bile olmaz denildi. Arkasından 15 Temmuz yaşadık. Ama bu birlik ve beraberliğimiz hainlere hiçbir zmaan geçit vermedi. Sayın Cumhurbaşkanımızı hiçbir zaman teslim etmedi. Bundan sonra da etmeyecek. Benden önceki arkadaşlarım birlik ve beraberliğe zaten söz verdiler ancak ben bu birlik ve beraberliğin Elazığ’da birbirimize ama genelde Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a birlikte sahip çıkmak olmasını rabbimden diliyorum. Hepinize hayırlı, gülzel bayram dileklerimle Allah’a emanet ediyorum” diye konuştu.

AĞAR: KÖTÜ BİR NİYETİM YOKTU

AK Parti Elazığ Milletvekili Tolga Ağar, “Geçen günlerde bir şekilde üzerime farklı kesimlerden hepimizin bildiği kesimlerden ciddi şekilde ben ve benim ifadelerim çarpıtılarak, kullanılarak Sayın Cumhurbaşkanımıza çok ciddi saldırılar oldu. Öncelikle ben bu saldırılar esnasında bana sahip çıkan milletvekili arkadaşlarıma, başta il başkanım, gençlik kolları başkanım, kadın kolları başkanım olmak üzere bütün teşkilatıma, Elazığ’daki bütün hemşehrilerime, bütün medya kuruluşlarına, televizyonundan gazetesine, radyosuna öncelikle hepinize çok çok teşekkürlerimi sunuyorum. Hepinizden beni yalnız bırakmadığınız için Allah razı olsun. Farkında olmadan inanın ki kötü bir niyetim yoktu. Bir hata yapmışım. Öncelikle Rabbim beni affetsin. Sevenlerimde beni hoşgörüyle bağışlasın. Töremizde birinci sırada katıksız iman ile Allah sevgisi, kulluk etme gayreti ikinci sırada Hz. Peygamberimize sevgi, biat üçüncü sırada da devlet reisimize sevgi, saygı ve davada da sadakat gelir. Benim daha da söyleyeceğim bir şey yoktur. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Saygılarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

DEMİRBAĞ: YENİ YETİŞEN GENÇLİK GEÇMİŞTEN HABERSİZ

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, “Nisan ayında sebze fiyatlarından bahsediliyor, salçalık biberin kilosu 27 lira dedi bir arkadaşımız. Dedim ki ‘benim yaşım 63. Nisan ayında, Mayıs ayında salçadan, salçalık biberden bahsedildiğini yeni gördüm ben genellikle Eylül Ekim’de bahsedilir. Olgunlaşır, salça yapılır. Yapılınca yemeğe konulur, yapılınca ekmeğe sürülür yenilir. Ama Mayıs ayında yapılan salça bilmiyorum nereye sürülür?’ Yeni jenerasyon, yeni yetişen gençlik geçmişten habersiz. O gün CHP’nin başkanlığını yapan daha sonralar genel başkanlığını yapan Deniz Baykal Enerji Tabi Kaynaklar Bakanıyken Ankara’da Enerji Bakanlığı’nın kışın kaloriferleri yanmıyordu. Yakıt bulamıyorlardı. CHP bu. Şimdi ilimizde de bir tane temsilcisi var, işi gücü şov yapmak. Liderinin uydum hazır olan Kılıçdaroğlu’na diyor. Niye? Günü gününe uymayan hayatı yalanlarla, tezgahlarla dolu bir insan. Yapacağı bu. Onu da tabi bu şekilde örnek alçak. Bunun yolundan gidecek. Ama gençlik bunu bilmiyor. O bakımdan bizim gençlik kollarımıza, kadın kollarımıza çok büyük görev düşüyor” şeklinde konuştu.

HABER: SITKI TAŞEL