AK Parti Teşkilatı, Bingöllülerle Buluştu

AK Parti İl Teşkilatının düzenlediği programda AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz, üç belde de yoğun bir şekilde yaşayan Bingöllülerle buluştu.

AK Parti Teşkilatı, Bingöllülerle Buluştu

AK Parti İl Teşkilatı, Yazıkonak, Yurtbaşı, Mollakendi ve Akçakiraz beldelerinde yaşayan Bingöllüleri düzenlendiği programda Genel Başkan Yardımcısı ve Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz ile buluşturdu.

Programa ayrıca AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek, Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, teşkilat üyeleri katıldı.

GÜRGÖZE: BİNGÖLLÜLERİN TARİHTEN GELEN MEMLEKET SEVDASINI SEVİYORUZ

Toplantının ev sahipliğini üstlenen AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, “Biz Bingöllüleri, Bingöl dağları kadar dim dik duruşunu seviyoruz. Bingöllülerin muhabbetisin seviyoruz, Bingöllülerin tarihten gelen memleket sevdasını seviyoruz, Bingöllülerin Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevgisini ve muhabbetini seviyoruz. Aziz Bingöllü hemşehrilerim, Elazığ’la Bingöl’ün hem kaderi hem gönü birbiri tek gönül şekilde atan iki şehre dönüşmüş. İlimizde birçok Bingöllü hemşehrimiz yaşamakta. Bingöl’le Elâzığ adeta birbiriyle kenetlenmiş, birbiriyle sürekli alışveriş içerisinde olan iki ilimiz. İlimizdeki Cumhurbaşkanımızın sevdam dediği şehir hastanesinden birçok iller olduğu gibi Bingöllü hemşehrilerimiz de istifade etmekte”dedi.

DEMİRBAĞ: TÜRKİYE’YE YİĞİTLİĞİNİ KABUL ETTİRDİ

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ da konuşmasında, “1970’li yıllardan beri siyasetin içerisindeyim. O günden bugüne Bingöl hep istikrarlı bir şekilde bizim çizgimizde oldu, yanımızda oldu ve hiç unutamayacağım 1982 anayasasına da %86 hayır oyu vermek suretiyle, evren anayasasına, %86 gibi büyük bir oranda hayır oyu vermek suretiyle bütün Türkiye’ye yiğitliğini kabul ettirdi”bilgisini aktardı.

BERDİBEK: BİNGÖLLÜ MAĞDURUN YANINDADIR, MAZLUMUN YANINDADIR

Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek, “Geçmişte ihtilalden sonra anayasa oylamasında Türkiye’de %90 oy alan bir artışla ciddi anlamda anayasaya destek çıkarken o günkü Zazalar tarafından tek bir ses çıktı ve %90 hayır. Bingöllü mağdurun yanındadır, mazlumun yanındadır her zaman bunu ispatlamıştır”dedi.

 YILMAZ: 2023 YILINDAN ÖNCEKİ SON DURAK BU SEÇİMDİR

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Elazığ’da yaşayan Bingöllüler ile bir araya geldi. 31 Mart’taki seçime yaklaştıklarını ifade eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Artık 10 gün civarında bir süremiz kaldı. Bu seçim gerçekten çok kıymetli bütün seçimler önemli ama bu seçimin ayrı bir önemi var. 2023 yılından önceki son durak bu seçimdir. Bu seçimden sonra 2023 yılının Haziran ayına kadar artık ne bir genel seçim ne bir yerel seçim nede Cumhurbaşkanlığı seçimi var. 4,5 yıl seçimsiz bir döneme giriyoruz. Bu dönemin kıymetini çok iyi bilmemiz lazım. Bu bir fırsat penceresidir. Bu seçimsiz dönem Türkiye, Elazığ ve bölgemiz için bir fırsat penceresidir. Son 5-6 yılda çok önemli hadiseler yaşadık. Gezi hadiselerinden çukur hadiselerine 17- 25 Aralıktan 15 Temmuz'a çok önemli hadiseler yaşadık. Büyük saldırılarla karşı karşıya kaldık. Terör örgütlerinin eş zamanlı saldırısıyla karşı karşıya kaldık. İnanın bir başka ülkeye bu saldırıla olsaydı veya Türkiye’nin başında Recep Tayyip Erdoğan gibi güçlü bir lider bulunmasaydı bugün ülkemiz çok farkı bir durumdaydı. Çok şükür bütün bu saldırıları bertaraf ettik ve yolumuza devam ediyoruz. Bu saldırılar elbette belli oranda etki yaptı. Şuanda ekonomimize dönük saldırılar nedeniyle bazı sıkıntılar yaşıyoruz ama onlarla ilgili de hükümetimiz gerekli tedbirleri aldı ve inşallah bu seçimsiz dönemde yeni reform, atılım projelerle yolumuza devam edeceğiz” dedi.

YILMAZ: ÜLKEMİZİN EKONOMİSİNİ 3-4 KAT BÜYÜTTÜK

Ekonomik istikrarın temelinin siyasi istikrardan geçtiğine değinen Yılmaz, “Siyasi istikrarımız bozulmadığı, güçlü neferliğimiz zayıflatılmadığı sürece Türkiye ekonomide de diğer bütün alanlarda da atılım yapmaya devam edecektir. Son 16 yılda demokrasiden ekonomiye sosyal politikalardan dış ilişkiye her alanda sıçrama yaptık. Demokraside inanç özgürlükleri noktasında çok önemli atılımlar yaptık. Artık başı açık başı örtülü hem üniversitelerde hem kamu kurumlarında rahatça çalışabiliyor. Okullarda Kur'an-ı Kerim siyeri nebi seçmeli ders olarak okutabiliyor. İmam Hatiplilerin artık kat sayı problemi yok. Bütün bunlar çok şükür geride kaldı. Geçmişin anlamsız yasakları ortadan kaldırıldı. Bugün devletin resmi televizyonu, üniversitesi okullarında seçmeli ders olmak suretiyle değişik şekillerde basın yayınlarında bütün yasaklar ortadan kaldırılmış durumda. Demokraside attığımız adımlar gibi ekonomide de ülkemizin ekonomisini 3-4 kat büyüttük. Bugün Türkiye dünyanın 20 büyük ekonomisinden biri olarak önemli bir ağırlığa sahip" ifadelerini kullandı.

YILMAZ: HİÇBİR HÜKÜMET CUMHURİYET TARİHİ BOYUNCA DOĞU’YA AK PARTİ KADAR YATIRIM YAPMAMIŞTIR

Türkiye'nin tam anlamıyla sosyal restorasyon yaşadığını da dile getiren Yılmaz, "AK Parti gibi bir hükümet olmasaydı ekonomiyi büyütmesiydi büyüyen ekonominin nimetlerini topluma bu güçlü sosyal politikalarla yaymasaydı bugünkü toplumumuz ne halde olurdu sizin takdirinize bırakıyorum. Türkiye büyümüştür büyümenin nimetlerini de adaletle topluma dağıtmıştır. Aynı anlayışı gelecekte de devam ettireceğiz. 31 Mart’tan sonra istikrar içerisinde büyümeye devam edeceğiz. Büyümenin nimetlerini de toplumumuzla paylaşmaya devam edeceğiz. Hiçbir hükümet Cumhuriyet tarihi boyunca Doğu’ya AK Parti kadar yatırım yapmamıştır. Duble yollardan, üniversitelere , hastanelerden okullara şehrin alt yapılarından kırsal alanlara varıncaya kadar bu dönemde çok sayıda hizmet ve yatırımla halkımız tanışmıştır” şeklinde konuştu.

YILMAZ: TÜRKİYE’Yİ BÖLGESİNDE VE DÜNYADA DAHA İYİ BİR NOKTAYA TAŞIYACAĞIZ

Birbirine benzemeyen partilerin bir araya geldiğini ve Recep Tayyip Erdoğan'ı ve AK Partiyi zayıflatmaya çalıştıklarının altını çizen Yılmaz, “Bunların derdi 31 Mart’ta AK Parti'nin oyu aşağı düşerse, Recep Tayyip Erdoğan’ın oyu aşağı düşerse hemen ertesi gün istikrarımıza saldırmaya başlayacaklar. Psikolojik ortamı çok farklı bir ortama doğru götürmeye başlayacaklar. 15 Temmuz bir milattır. 15 Temmuz’dan önce ki siyaset ayrı bir dönem, 15 Temmuz’dan sonraki ayrı bir siyaset dönemi adeta siyasi pozisyonlar yeniden tarif edilmiştir. 15 Temmuz sonrası dönem de bir taraftan Cumhur ittifakıyla diğer taraftan AK Partiyle yolumuza devam ediyoruz. Önümüzdeki süreçlerde Türkiye’yi bölgesinde ve dünyada daha iyi bir noktaya taşıyacağız” diyerek sözlerini tamamladı.

Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2019, 15:10

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
yalnız kurt
yalnız kurt - 5 yıl Önce

vay be !her gün bir BAKAN burada ,ne kıymetli ELAZIĞmış ya hu...inşAllah seçimden sonrada gelirler..!!!

Eski bakan
Eski bakan @yalnız kurt - 5 yıl Önce

Eski bakan yeni bakan gelmiş nolmuş sanki

Emre
Emre - 5 yıl Önce

Yıllardır Elazığ'ı yönetiyorsunuz, şehri şuradan aldık şuraya getirdik diye gururla söyleyebileceğiniz bir şey var mı? Yok. Çarpık, çirkin, estetikten uzak, yeşili olmayan, işsizliğin tavan yaptığı, sanatın, kültürün, eğitimin, sporun, turizmin yerlerde süründüğü, göç sayısının her geçen gün arttığı bir şehir Elazığ.

Elazig  sevdalısı
Elazig sevdalısı - 5 yıl Önce

Bu adam sac mi ekmiş eskiden iyidi bi cirkinlesmis cevdet pasamiz

Cengiz
Cengiz - 5 yıl Önce

Vekil halkın peşinden koşacakken ELAZIĞ da halk vekilin peşinde resim çekme yarışında hatırası var ne de olsa, gülmek bile istemiyor insan çıkar grupları takılıyor

SIRADAKİ HABER

banner137