AK Parti Teşkilatı Bir Araya Geldi

AK Parti İl Teşkilatında tüm kadrolarda görev yapmış isimler düzenlenen programda buluştu. Programda birliktelik ve AK Parti’de küskünlüklerin olmayacağının vurgusu yapıldı.

AK Parti Teşkilatı Bir Araya Geldi

AK Parti İl Teşkilatında geçmişte ve bugün görev yapmış tüm isimler düzenlenen programla buluştu.

GÜRGÖZE: AK PARTİYİ MİLLET KURDU, ROTASINI MİLLET BELİRLEDİ VE AK PARTİSİNİ ROTASINI YİNE MİLLETİMİZ ÇİZECEKTİR

Programın ev sahipliğini üstlenen AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, parti üyelerine hitap ederek, “AK parti teşkilatlarında eski ve yeni ayrımı olmadığını hep ifade ediyoruz. Bu davanın bayrağını taşımış, bu dava için alın teri dökmüş gayret etmiş her arkadaşımız bizim için değerlidir, kıymetlidir, bizim için vazgeçilmezdir. AK Partide bayrak elden ele dolaşırken devrenden ayrıca tecrübesi ile birlikte arkadaşımızla yollara çıkıyor ve başarımızda buradan geliyor. Kutlu davaya hizmetimizde hoşgörümüz sevgimiz arttıkça daha çok yapacak hizmetimiz olacak. 2023-2053-2071hedefleri olan partiyiz.  Bir siyasi hareket olmadığımız gibi bir 10 yıllık hedef koyuyoruz milletimizin önüne. Milletimizde bu yüzden bize güveniyor, güç veriyor, girdiğimiz her seçimde bir önceki seçimlerden daha yüksek oy alıyoruz. Milletimize minnettarız. AK Partiyi millet kurdu, rotasını millet belirledi ve AK Partisini rotasını yine milletimiz çizecektir”dedi.

ŞERİFOĞULLARI: 24 HAZİRANDA DA TEŞKİLATLARIMIZIN GAYRETİ İLE YENİ BİR ZAFERLE AYRILACAĞIMIZA İNANCIMIZ TAMDIR

Daha sonra AK Parti 5. Sıra Milletvekili Adayı Şahin Şerifoğulları konuştu, “Patimiz 3 Kasım 2002 seçimlerinden itibaren girmiş olduğu bütün seçimlerden büyük bir zaferle ayrıldı ve birinci çıktı. Bu başarının en büyük sırrı partimizin, teşkilat mensuplarımızın milletle siyaset yapması milletimize tepeden bakmamasıdır. Genel başkanımız ve onun kadroları, teşkilat mensuplarımızın gayreti ile buraya geldik. 24 Haziranda da teşkilatlarımızın gayreti ile yeni bir zaferle ayrılacağımıza inancımız tamdır”ifadelerini kullandı.

DEMİRBAĞ: DEMEK Kİ BENDE BİR EKSİKLİK VAR
AK Parti Elazığ 4. Sıra Milletvekili Adayı Zülfü Demirbağ da, “Siyaset tabanla yapılır. Ben bunu her zaman ifade ediyorum. Taban siyasetini hep yaptım. Siyaseti a,b,c,x,y,z’ye sırt dayayarak yapmadım. Öyle bir siyaset benim felsefemde yoktur. Siyaset yapmak isteyen kardeşlerime söylüyorum başta tabanla artanız iyi olsun. İnsanlarımızla siyaset yapalım. Hedefimiz bu olsun, kimse sizi göz ayırt edemez. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi amaç geride hoş bir seda bırakmaktır. Benim milletvekilliğim bittiği zaman gördüğüm rağbeti, sevgiyi, saygıyı görmüyorsam demek ki bende bir eksiklik var, bu işi yapamamışım demektir”diye kaydetti.

AĞAR: ELİMDEN GELEN BÜTÜN ÇALIŞMALARIN EN İYİSİNİ 24 HAZİRAN İÇİN YAPMAYA ÇALIŞTIM

AK Parti 3. Sıra Milletvekili Adayı Tolga Ağar ise, “Samimiyetle söylemek isterim ki elimden gelen bütün çalışmaların en iyisini 24 Haziran için yapmaya çalıştım. Türkiye’nin içinde çok önemli bir seçim var. Cumhurbaşkanlığı hükümet seçimi sistemi. Bu gerçekten önemli bir sistemdir. Hem Türkiye’nin birliği beraberliği hem de kalkınma atağına geçeceğimiz yıllarda elimizden geleni yapabilmemiz için hakikatten arkadaşlarımız milletvekili adayı arkadaşlarımız, il başkanı arkadaşlarımız, teşkilat mensuplarımız belediye başkanlarımız ilçedeki teşkilatlarımızla çok iyi çalışmalar yaptık. Her gittiğimiz ilçede çok güzel programınlar hazırlandı zamandan tasarruf ettik”dedi.

BALIK: YÜRÜYÜŞE 17 YILDIR DEVAM ETTİK

AK parti Elazığ 2. Sıra Milletvekili Adayı Sermin Balık ise, “Sayın cumhurbaşkanlığımızın önderliğinde bir yürüyüşe başladık. Bu yürüyüşe 17 yıldır devam ettik ve cumhurbaşkanlığımızın liderliğinde Türkiye’yi çok iyi bir yere getirdik ve Türkiye’de artık hiçbir şey eskisi gibi değil. Elazığ’da hiçbir şey eskisi gibi değil. İlk toplantıyı hatırlıyorum, cumhurbaşkanımız o zaman AK Parti başkanı. Göl kenarında bir otelde toplantımız yapılmıştı. İstasyon meydanında ilk mitingimiz yapılmıştı. Çok büyük bir heyecanla yapmıştık. İnsanların bize inanmadığı ama bizim birbirimize inandığımız, liderimize bağlılığımızın olduğu bir mitingti”ifadelerini kullandı.

BULUT: 5 MİLLETVEKİLİ ARKADAŞIMLA BU DÖNEM HAYALLERİMİZİ GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ

Aynı dönemde çalıştığı milletvekillerine teşekkür ederek konuşmasına başlayan AK Parti Elazığ Milletvekili ve Milletvekili Adayı Metin Bulut, “geçen dönem bugün aday olan siyasilerin bir kısmı yine adaydı. O gün onların bizim önümüze koyduğu erguvanların hiçbir tanesi bugün konuşulamıyor. Hiç kimse bize artık Uluova neden yapılmadı, Kuzova neden yapılmadı, Elazığ neden 6.bölgeye alınmadı, Yimpaş neden yapılmadı, neden OSB sıkıntısı çözülmedi diye kimse bir şey diyemiyor. Geçen sene kazandığımız birliktelik sonucu ortaya koyuldu. Ümit ediyorum ve umut ediyorum ve inanıyorum ki bu dönemde aynı başarıyı sağlayacağız. Elazığ’ın önüne koyulan eksiklik ve beklentileri giderdik ve inşallah 5 milletvekili arkadaşımla bu dönem hayallerimizi gerçekleştireceğiz”dedi.

Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2018, 17:31

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137