AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Şiş, İl Genel Meclis Başkanı İbrahim Şerbet, Merkez İlçe Başkanı Ömer Faruk Çelik ve beraberindeki kurum müdürleri ile birlikte Genefik Köyü’ne gitti.

Genefik Köyü’nde İçme Bölgesi’nde bulunan köylerin muhtarları ile buluşan Başkan Yıldırım, durmandan gece gündüz çalıştıklarını kaydetti.

YILDIRIM: SORUNLARI ÇÖZÜME ULAŞTIRMAK İÇİN BİR ARAYA GELDİK

Başkan Yıldırım, “Biz zaten hiç durmadık gece gündüz demeden çalışıyoruz. Teşkilatlarımız ve milletvekillerimiz ile beraber bugünde merkeze bağlı 13 köyümüzün temsilcileri ile bir araya geldik. Bu sorunlar çoğu zamanda muhtarlarımız tarafından bize zaman zaman iletilen ve bir çoğunu da çözdüğümüz hale çözülmeyen bazı sorunlarımızın da olabileceğini düşünerek bunları da yerinde konuşmak ve çözüme ulaştırmak için bir araya geldik” dedi

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ da, meclisin tatile girmesi ile birlikte memleketinde ziyaretlerde bulunduklarını belirterek, bölge bölge gezip sorunları ve problemleri dinlediklerini kaydetti.

DEMİRBAĞ: 20 YIL İÇERİSİNDE HAYAL EDİLEMEYECEK HİZMETLER YAPILDI

Milletvekili Demirbağ, “Mümkün olduğunca muhtarlarımız, sivil toplum örgütlerimiz ile bir araya geliyoruz. Taziye, düğün hepsine yetişebildiğimiz kadar bu davetlere icabet ediyoruz. Bugünde Genefik Köyünde vatandaşlarla beraberiz. 20 yıl içerisinde hayal edilemeyecek hizmetler yapıldı. Ama mesele bitmedi. Muhakkak insan kendini nasıl yenilerse hizmet açısında köyümüzde ilçelerimizde yenilenme istekleri olur haklı olarak” dedi.