AK Parti, Karakoçan’da vatandaşlarla buluştu. Toplantıya AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Konya Milletvekili Abdullah Ağralı, AK Parti İL Başkanı Ramazan Gürgöze, Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, teşkilat üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

AKBABA: ASIRLARDIR SÜREGELEN HOŞGÖRÜNÜN ADIDIR KARAKOÇAN

AK Parti Karakoçan Belediye Başkan Adayı Ayhan Akbaba, “Büyüklerimizin b ize öğrettiği, asırlardır süregelen hoşgörünün adıdır Karakoçan. Kültürden mozaiğiyle, farklı renkleriyle, onların bana verdiği ilimlerle, kıymetlerle, gönüllerle hoştur” dedi.

ŞERİFOĞULLARI: BENİM İÇİN KARAKOÇAN’IN FARKLI BİR ÖNCELİĞİ VAR

Daha sonra konuşan AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, “Benim için Karakoçan’ın farklı bir önceliği var. Benim Anne tarafım Karakoçanlı. Karakoçan için çalışmamızı, mücadelemizi gecemizi gündüzümüze katacağız. Rabbim nasip ederse de burada Ayhan Başkanımla birlikte kutlama yapacağız. Ben vermiş olduğunuz desteklerden dolayı hepinizi bir kez daha sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum” ifadelerini kullandı.

GÜRGÖZE: BİZLER SİZLERLE GURUR DUYUYORUZ

AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze de, “Karakoçanlılar değerli Başkanım, Karakoçanlılar deniz suyu kadar berrak, boran kaplıcaları kadar sıcak ve de Kulucan Dağı kadar asil insanlardan oluşan ilçemiz. Bizler sizlerle gurur duyuyoruz. Bildiğiniz gibi 2014 seçimlerinde Karakoçan ilçemiz bir başka siyasi parti tarafından alındı ve sonraki süreçlerde de kayyum hizmeti, kayyum aracılığıyla hizmet görmekte. Belediyecilik AK Parti’nin işi. İnşallah Karakoçanlı hemşerilerimizi ve Ayhan Kardeşimizi ve daha önceki İl Başkanımızı Karakoçanlılar bağırlarına bastılar. Karakoçanlılar ilçe başkanımızı sahiplendiler. Yaptığımız tüm araştırmalarda Karakoçanlı hemşerilerimiz, Karakoçanlı vatandaşlarımız Ayhan kardeşimizi belediye başkanı görmek istediklerini bize her vesile ile ifade ettiler” şeklinde konuştu.

AĞRALI: EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ, SERMAYEMİZ BİRLİK BERABERLİĞİMİZİ MUHAFAZA ETMEK

AK Parti Konya Milletvekili Abdullah Ağralı ise konuşmasında, “Gerçekten Karakoçan birliğimizin, beraberliğimizin, kardeşliğimizin belki beraber bir arada yaşama güzelliğinin en güzel örneklerinden birinin yaşandığı şirin bir ilçemiz. Geçmişte bir belediye bir hak verildi belki ama o kredi yanlış kullanıldı. Türkiye’nin çoğu yerinde yüksek oylarla belediye alınan yerler oraları insanlarımıza hayatı zindan ettiler hendeklerle, çukurlarla. Ama elhamdülillah Karakoçan buna müsaade etmedi. Bundan sonra da etmeyecek. Biz şuna inanıyoruz; bugün dünyada bütün mazlumların sesi ve onların hamisi, savunucusu Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bizleri düşünen belki en büyük gücümüz, sermayemiz birlik beraberliğimizi muhafaza etmek. Biz birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi muhafaza ettiğimiz sürece Allah’ın izniyle bütün sorunların üstesinden geliriz” ifadelerine yer verdi.

BULUT: CUMHURBAŞKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN’A KARAKOÇAN BELEDİYESİNİ HEDİYE EDECEĞİZ İNŞALLAH

MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut da, “AK Parti hizmet siyasetiyle bir şekilde buluşamadı. Ama biz ihmal etmedik, Karakoçan Belediyesi hakikatten bizde olmamasına rağmen Elazığ’da ilk doğalgazla buluşan ilçelerden bir tanesi Karakoçan ilçemiz oldu. Hiçbir ayrım yapmadık. Bu dönem istiyoruz ki; gerçekten Karakoçan bu hizmet siyasetiyle buluşsun. O yüzden buna Ayhan kardeşimizle inşallah devam edeceğiz. Ayhan kardeşimize Karakoçan halkının inandığı ve güvendiği gibi bizde inanıyor ve güveniyoruz. İnşallah buradan iyi bir sonuçla liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a Karakoçan Belediyesini hediye edeceğiz inşallah. Çünkü hem Genel Başkanımız hakikatten hem de Genel Merkezimiz bugüne kadar hangi taleple gittiysek bizi geri çevirmedi, boş göndermedi. Böyle bir lidere de yakışan Karakoçan gibi naif bir ilçeyi hediye etmektir diye düşünüyorum” diye konuştu.

KANDEMİR: GECELİ GÜNDÜZLÜ MÜCADELE EDECEĞİZ

Bir önceki seçimlerde Karakoçan’da bir yol kazası yaşandığını ifade eden Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, “Biz bu işi halletmişiz. Bakınız önümüzde 75 gün var. Az da değil. Şöyle 75 gün geceli gündüzlü mücadele edeceğiz. Gayret göstereceğiz. Bizim gözümüzün içine bakıp da, elini tutup da yüreğimizden geleni aktardığımız kimse yoktur ki; bu samimiyette konuşanın iyi niyetine, gayretine, mücadelesine heyecanına ortak olmamış olsun. Çok çalışacağız. Geceli gündüzlü anlatacağız. Biliyoruz belki aradan seneler geçecek, yüzyıllar adımızı unutmayacak bizlerin. Ama hayırda geldi diyeceğiz. Fatih’in öyküsü İstanbul’u fethettiğinde belki de şöyle diyordu birbirlerine; ‘kendi kendine askerlerim, kumandanlarım, ismini hatırlamadığımız asker ve kumandanları; evet bir müjdeyi alacağız ama zaten yapmamız gereken bir şey yapıyoruz aslında biz. İstanbul fethedilmeliydi’. Şimdi bizler Tayyip Erdoğan’ın arkasında hizalananlar 100 yıl sonra ismi hatırlanmayacaklar, hayırla yad edileceğiz” diye kaydetti.

HABER: SITKI TAŞEL