Pazartesi gecesi Elazığ’a gelen AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, Milletvekilleri, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, İl Başkanı Ramazan Gürgöze ve yönetimi ile birlikte ilçeleri gezdi, teşkilatıyla buluştu.

Kandemir’in ilk durağı Karakoçan İlçesi oldu. Karakoçan’da düzenlenen toplantı ilk olarak İlçe Başkanı Ülküşan Özdemir konuştu.

ÖZDEMİR: PARTİMİZ İNSANLARA UMUT VE GÜVEN KAYNAĞI OLMUŞTUR

Özdemir konuşmasında “14 Ağustos 2001 yılında milletin umutları ve duaları ile halkın bağrından çıkmış kimsesizlerin kimsesi olan Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde kurulan partimiz insanlara umut ve güven kaynağı olmuştur” ifadelerinde bulundu.

AKBABA: MAZERET ÜRETMİYORUZ ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUZ

Daha sonra kürsüye Karakoçan Belediye Başkanı Ayhan Akbaba gelerek, “Mazeret üretmiyoruz çalışmaya devam ediyoruz sorunlarımıza neşter atmaya devam ediyoruz burada size getireceğimiz her hangi bir sorun yok gerçekten biz sorunlarımızı Milletvekillerimize götürüyoruz ve belediyecilik anlamında belediyenin bir personeli gibi yanımızda oluyorlar” diye konuştu.

“KARAKOÇAN HUZUR VE BARIŞ İÇERİSİNDE YAŞANAN BİR İKLİME SAHİP”

Karakoçan halkının partilerine büyük destek verdiğini ifade eden AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, Karakoçan ilçesinin önemli bir ilçe olduğuna vurgu yaparak, “Belediyecilik AK Partini işidir hizmet AK Partini işidir AK Parti’de görev yapan AK Parti’de söz sırası gelmiş kardeşlerimizin, büyüklerimizin AK Parti’yi bir hizmet aracı olarak gören dava arkadaşlarımıza olan desteğinizden dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum. Karakoçan çok önemli kanaat önderleri yetiştirmiş ilçelerimizden bir tanesidir kadim bir kültüre sahip olan bir çok farklı etnik yapının ve bir çok farklı kültürün bir arada huzur, barış, ve güven içerisinde yaşanan bir iklime sahip olan Karakoçan halkımızın AK Partimize olan desteği bundan sonraki süreçlerde de inşallah devam edecektir” sözlerini kaydetti.

“HÜKÜMETİMİZ ÖNEMLİ BAŞARILARA İMZA ATMAYA DEVAM EDİYOR”

AK Parti’nin kendini geliştiren ve yenileyen bir parti olduğunu ifade eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları da, hükümetin önemli başarılara imza attğını ifade ederek, “AK Parti sürekli kendini yenileyen, sürekli kendini geliştiren  ve 2002 yılından itibaren de ülkemiz   adına yapmış olduğu başarılı çalışmalarla gelişen ve büyüyen ülkemiz maalesef son zamanlarda ekonomik ve güvenlik anlamında beka mücadelesi verdiği bir dönemden geçiyoruz ama Cumhurbaşkanımızın dik duruşu Rabbimin yardımı mazlumların duası ve sizlerin ferasetli ve onurlu davranışı ile bu olumsuzlukları  b ertaraf ediyoruz ve etmeyede devam edeceğiz. Hükümetimiz önemli başarılara imza atmaya devam ederken bizlerde ekibimizle gece gündüz demeden çalışıyoruz çalışmaya da devem edeceğiz” dedi.

“GENÇLİĞE ÖNEM VEREN İNSANLARI TANIDIM”

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Teşkilat Başkan Yardımcısı Murat Öz de konuşmasında, “Her zaman gençliğin yanına alan büyüklerimiz ve bütün Vekillerimizde dahil İl Başkanlığı yaptığım süre zarfı içerisinde hem de genel merkezde olduğum sürede gençliğe önem veren değer veren insanları tanıdım Rabbim inşallah sizlerin bizlere açtığı bu yolda sizleri mahcup etmeden   Cumhurbaşkanımıza karşı bizlerinde mahcup olmadan yolumuza devam etmesini sağlar” dedi.  

 

AÇIKKAPI: TEŞKİLAT MENSUBU ARKADAŞLARIM AK PARTİYİ GELECEĞE TAŞIYACAK

AK Parti 26. Dönem Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı da teşkilat buluşmasında yer aldı. Açıkkapı, hükümetin dış politikasına değindi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mazlum coğrafyanın umudu olduğunu söyleyerek, “Coğrafyamızda Cumhurbaşkanımızın yoğun çalmasına hepimiz tanıklık ediyoruz Ortadoğu’da kan ve gözyaşı bir türlü bitmiyor Doğu Akdeniz’de problemlerimiz var ve son günlerde yeni gelişen olayları hep birlikte görüyoruz bu kadar yoğun gündem arasında hem Türkiye’de hem de dünyada mazlum coğrafyalara yetişmeye çalışan liderimize ben inanıyorum ki bundan sonraki süreçte her teşkilat mensubu arkadaşım bugünden daha fazla çalışarak AK Partiyi geleceğe taşıyacak" dedi.

AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir ve beraberindekilerin ikinci durağı ise Kovancılar ilçesi oldu..

SARIPOLAT: YILMADAN DAVAMIZ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Teşkilat buluşmasında ilk sözü İlçe Başkanı Selami Sarıpolat alarak, “Bizler her karanlığın bir aydınlığı olduğuna inanan insanlarız biz AK Partili olarak önümüze çıkan engellere aldırmayacağız yılmadan ve yıkılmadan davamız için çalışacağız" ifadelerinde bulundu.

AKPINAR: BÜTÜN PROBLEMLERİ ÇÖZMEYE ÇALIŞIYORUZ

Daha sonra konuşan Kovancılar Belediye Başkanı Hacı Akpınar da yaptığı çalışmalardan bahsederek, “İlçemizin hem sosyal belediyecilik anlamında hem de yer altı ve yer üstü olmak üzere bütün problemlerini çözmeye çalışıyoruz” dedi

AĞAR: BİZ DAVAMIZIN BÜYÜKLÜĞÜNDEN ŞAŞMAYALIM

Ak Parti demek ordunun arkasında durup Kandil’e karşı durmak demektir diyerek sözlerine başlayan Ak Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar ise, kongre süreçlerinin sancılı süreçler olduğununum altını çizerek, “AK Parti demek Önceden Arap Baharı adı altında sahte oyunla düzenlenen Akdeniz’deki petrol yataklarına ulaşmak için sahnelen oyunu sezip Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde, oralarda önlem almak demektir kısacası AK Parti demek Türkiye’nin kaderi demektir. Kongre süreçleri sancılı süreçlerdir görev değişikliğinin olacağı süreçlerdir  her zaman yeni insanlar gelebilir bazı insanlar beklemeye çekilebilir ama biz davamızın büyüklüğünden şaşmayalım” açıklamalarında bulundu.

DEMİRBAĞ: “HDP, İYİ PARTİ VE CHP’NİN BİRBİRİNDEN FARKI YOK

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ da konuşmasında muhalefete yüklendi, “HDP, İYİ Parti ve CHP’nin birbirinden farkı yok” diyerek, “Yıllar önceki CHP’yi biliyorsunuz kuyrukları, yoklukları, rezaleti… İnanç ve İslam düşmanı bir anlayışa sahip olan bu partiyi biliyorsunuz daha sonra kılık değiştirmeye çalıştırdılar ve sizin önünüze çıkardılar ama yeri geldiğinde karakterlerini ortaya koyuyorlar” ifadelerini aktardı.

Ak Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir ve beraberindekilerinin sonraki durağı ise Palu ilçesi oldu. Heyeti Palu’da yoğun bir kalabalık karşıladı.

ERGİNÖZ: HEMŞERİLERİMİZ AK PARTİ’YE HER DAİM DESTEK VERMİŞTİR

Palu İlçe Başkanı Hasbi Erginöz Palu’daki bütün hemşerilerimiz Ak Parti’ye her daim destek vererek gerek oylarıyla gerek dualarıyla Partimizin yanında yer almışlardır burada Palu bütün ilçeler arasında ilk 10 arasına girmeyi başarmıştır bunu sağlamamızda emeği geçen tüm Palulu kardeşlerimize tekrar teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Erginöz’den sonra kürsüye Palu Belediye Başkanı Bekir Yıldırım çıkarak, Palu’ya geldiğiniz için hepinize teşekkür ederim dedi.

“METİN BULUT’A SÜRPRİZ”

Palulu gençlerin Ak Parti MKYK Üyesi Elazığ Milletvekili Metin Bulut’a birde sürprizi vardı. Doğum günü olan Milletvekili Bulut, kürsüye konuşmasını yapmak için çıkınca bakın neyle karşılaştı.

KANDEMİR: AK PARTİ SİYASETİ VE HAREKETİ BİR HAKİKAT MÜCADELESİN ADI

7. olağan kongre sürecinin yaklaştığını belirten Ak Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, çetin bir mücadele veriyoruz ama önümüzde güzel bir dönem var” diyerek, “Bizi coşkuyla karşıladığınız için hepinize şükranlarımı sunuyorum Rabbim bu samimiyeti muhafaza eylesin insan arkasından güzel anılmak ister ama daha önemlisi öte dünyaya inancı olanlar için o dünyadan kurtuluşuna vesile olsun ister. AK Parti bir dava hareketi bunun da yaptığımız çalışmalar, gayretlerimiz ve mücadelemizin iki dünyada da yüzümü ak eyleyeceğine inanan bir siyasi kadroyuz çocuklarımız hikayelerimizi dinledikçe bizimle gurur duyacaklar diye düşünerek bunun mücadelesini veriyoruz ve öteki dünyada karşımıza çıkacaklarını bilerek çalışıyoruz onun için geceli gündüzlü gayret gösteriyor buradaki arkadaşları hepsine gönülden şükranlarımı sunuyorum. Bizler geride mal mülk bırakmak için yaşayan şanın şöhretin yürüsün diye gayret gösterenlerden değiliz, bizler bu dünyayla ilişki kurarken bizi farklı kılan şey ideallerimiz ve hayallerimizdir. AK Parti siyaseti ve hareketi bir hakikat mücadelesin adı hakikat mücadelesinin taşıyıcısı olan arkadaşlarımızla beraber yol yürüyoruz onun için bizim saflarımızda bulunan kardeşlerimiz 7. Olağan kongre sürecimiz yaklaşıyor istiyoruz ki bir yandan safları sıklaştıralım bir yandan da yeni arkadaşları saflarımıza davet edelim büyümek gönlümüzdeki o sevdanın ve muhabbetin daha geniş kitlelere yayılabilmesi için aramıza yeni arkadaşlarımızı katmamız gerekiyor ben inanıyorum ki bizim teşkilat mensuplarımız, ben demeyen arkadaşlarımız, isimlerinin önündeki sıfatların peşinden koşan diğerlerinden farklı olarak ismimizin önünde hangi sıfatın olduğunun bir önemi yok listede bulunsak da olur bulunmasak da diyecekler. Biz AK Parti hareketini büyütmek durumundayız ve bunu yaparken de geçmiş kızgınlıklara ve kırgınlıklara takılmamalıyız ben arkadaşlarımızın dava şuuruyla hareket edeceklerine yürekten inanıyorum. Önümüzde güzel bir denem var şimdi karşımızdaki yolu geriyoruz en son Libya meselesinde gördük baktık ki ben falanca partiyle bir araya gelmem diyenler iş tavır almaya geldiğinde görelim sizi dediğimizde yine aynı karaya düştüler” diye kaydetti.

“TÜRKİYE’YE MUHALEFETLE AK PARTİ’YE MUHALEFETİ AYIRT EDEMİYORLAR”

Kandemir’in gündeminde muhalefet partilerde vardı. Muhalefet partilerinin tutumlarını eleştirerek sözlerine devam ederek, “Ana muhalefet partisi genel başkanı Kılıçdaroğlu ve onun yanında saf tutanlar HDP’nin İYİ Partinin esasında bizim değerlerimize ne kadar yabancı düştüğünü Türkiye’ye muhalefetle AK Parti’ye muhalefeti ayırt edemediklerini attıkları her adım da görüyoruz. Onlarca güzel iş yapıyoruz insan bu millet ve bu ülke adına gurur duyar ama hiç siz ağızlarından güzel iş yaptılar dediklerini duydunuz mu bunlar milletin lehine olan şeylerde sus pus olurlar nerde milletin aleyhine bir şey varsa önümüze getiri allar pullar sanki milletin menfaatineymiş gibi huzura getirirler bunlara aldanmayacağız ama milletimize anlatma vazifemiz var” diyerek sözlerini noktaladı.