AK Parti Tunceli Teşkilatından Ziyaret

Ak Parti Tunceli merkez ilçe teşkilatı Elazığ merkez ilçe teşkilatını ziyaret etti. Ak Parti Tunceli merkez ilçe teşkilatı başkanı mesut tekin, “Tunceli’de çok büyük işler başardık başarmaya da devam edeceğiz” dedi.

AK Parti Tunceli Teşkilatından Ziyaret

Ak Parti Tunceli Merkez İlçe Teşkilatı Elâzığ Merkez İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

Tunceli heyetini, Ak parti İl Başkan Yardımcısı Meral Dal, Elazığ Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı Mustafa Sayır ve Parti teşkilatı ağırladı.

Tunceli Merkez İlçe Teşkilatı Başkanı Mesut Tekin, geliş amaçlarını anlatarak “Tunceli kardeş şehir olarak Elazığ’a gelmemizin nedeni şehitlerimizden Fethi Sekin kabrini ziyaret edip, bunun nezdin de başlatmış olduğumuz “nasihatleriniz nasihatlerimizdir” programını Tunceli’de gerçekleştiğimiz sürece kardeş şehir Elazığ’da da bunu gerçekleştirmek istiyoruz. Bizler; Mevlana’dan, Pir Sultan’dan aldığımız iri olalım diri olalım bir olalım nasihatlerimiz  ile  yolumuza devam edeceğiz. Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği  gibi sanki yarın seçim varmış gibi tüm teşkilata hazır olacak çalışmak için. Çay sizden sohbet bizden programı ile Tunceli’de iki ayda bir program başlatmışız. Çalınmadık kapı sıkılmadık el bırakmayacağız. Çünkü bizler bunu biliyoruz AK Parti ailesi olarak bizler Türkiye’nin ak yüzü aydınlık kapısıyız. Bizler ak kapıları çaldıkça AK Partili insanlarımıza umut oldukça güven vermeye başladık” diye kaydetti.

Tekin, Tunceli’de çok büyük işler başardık ve başarmaya da devam edeceğiz” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137