Önce teşekkür ettiler.

Ardından yeni dönemde yapacakları çalışmalara değindiler.

24 Haziran seçimlerinin ardından teşekkür ziyaretlerini başlayan Ak Parti İl Teşkilatı bu defa soluğu Karakoçan, Palu ve Kovancılar ilçesinde aldı.

Ak Parti Elazığ Milletvekilleri Metin Bulut, Sermin Balık, Tolga Ağar, Zülfü Demirbağ, Ak Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze ve Milletvekili adayı Şahin Şerifoğulları’ nın ilk durağı Karakoçan ilçesi oldu.

BULUT “KARAKOÇAN TEŞKİLATI DERSİNİ İYİ ÇALIŞAN TEŞKİLATLARDAN BİR TANESİ”

Hizmet etmek bizim işimiz diyen Ak Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Karakoçan’ı çok güzel günler bekliyor” diyerek “ En son bir jeotermal ile alakalı çalışmalar yapıldı. Çok güzel su çıktı. Zaten biliyorsunuz Golanda bir suyumuz vardı. Onun yanında bir su daha çıktı. Bunun ile alakalı güzel şeyler de yapılacaktır. Bu dönmede hem Karakoçan ilçemize hem de bütün ilçelerimizin hepsine seçilmiş olan milletvekili ağabeylerimiz ile kardeşlerimiz ile kız kardeşlerimiz ile çalışmaya devam edeceğiz. Ben ilçe başkanımıza bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Karakoçan’da pek çok şey hızlı çözüldü ama onların bir ön hazırlığı vardı. Karakoçan teşkilatı dersini iyi çalışan teşkilatlardan bir tanesi. Neyi, ne zaman, ne şekilde isteyeceğini bilmek çok önemli. Hep hazır geldiler hazırlıklı geldiler ”ifadelerine yer verdi.

Karakoçan’ın ardından Palu’ya geçen Ak Parti heyeti burada da esnaf ve vatandaşla bir araya geldi.

GÜRGÖZE “583 BİN FERDİN EMRİNDE OLACAĞIZ İNŞALLAH”

Palululara teşekkür eden Ak Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, seçim sürecine değinerek “ Palulu hemşerilerimiz cumhurbaşkanlığında Elazığ’da birinci olacak kadar destek vermişlerdir. Partimize verilen oylarda bir miktar düşme olduğu gerçeğini göz önünde bulunduracağız. Biz Elazığ’da 5 milletvekilinin seçilmesi için çabalarımız ortaya koyduk. Teşkilat adaylar, sizler, bizler Elazığlı hemşerilerimiz. Ancak bir milletvekili kardeşimizi meclise gönderemedik. O da şuan aramızda sizlere selamlarını iletiyor. İnşallah yenilenen kadrolarımız ile güçlenen kadrolarımız ile bundan sonra sizlerin eksik kaldığını düşündüğünüz hizmetlerde bizler sizlerin ve Elazığlı hemşerilerin her bir ferdin 583 bin ferdin emrinde olacağız inşallah. Sizlerden gelecek olan talepler, isteklere karşı her daim sizin ile olmaya bundan sonra ki süreçlerde de sizler ile bir araya gelmeye gayret edeceğiz. Bunun için çaba ortaya koyacağız” şeklinde aktardı. 

 DEMİRBAĞ “ELAZIĞ’IMIZINDA PALU ‘MUZUNDA HİZMETİNDE OLACAĞIZ”

Ak Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ ise, desteklerinden dolayı Palu halkına teşekkür ederek “Daha önceden seçim çalışmalarında da ifade ettim Amerika kaynaklı cumhurbaşkanına oy verin milletvekiline oy vermeyen şeklinde kara propagandanın temsilinde kalan bazı hemşerilerimiz. Onlara kızgın değiliz olabilir. Onun dümen suyuna giren olumsuzlar oldu. Yerel bazlı meseleler bahane edilerek olumsuzluklar yaşandı. İl başkanımız ve milletvekili arkadaşlarımız ile Elazığ’ımızında Palu ‘muzunda hizmetinde olacağız” diye kaydetti.

Ak Parti heyetinin son durağı ise Kovancılar ilçesiydi.

BALIK “ZAMAN HİZMET ETME VAKTİ

Ak Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, artık zaman hizmet etmek vakti” diyerek “ Biz milletvekili adayı olurken bizim ile biz olurmuş gibi Allah razı olsun mücadele ettiler. Her yerde girilmedik ev çalınmadık kapı, girilmedik esnaf bırakmadılar. Ben bütün teşkilatlarıma teşekkür ediyorum. Biz 24 Haziran’a kadar dedik ki zaman seçim vakti. Zaman AK Partiye sahip çıkma vakti. Ama Allah’ın izni ile yemin ettikten yeni bir şey söyleyeceğiz. Artık zaman hizmet etme vakti, vakit birlikte Kovancılara hizmet getirme vakti. Vakit birlik ve beraberlik içinde olmak vakti. Siz üzerinize düşeni yaptınız bize güvendiniz, biz üzerimize düşeni yapıp hem Elazığlı hemşerilerimize hem de Kovancılarlı hemşerilerimize hizmetin en iyisini getire bilmek için 4 milletvekili olarak mücadele edeceğiz. Bundan sonraki süreçte de birlik ve beraberlik içinde ilimize ve Kovancılarımıza hizmet edeceğiz. Ben verdiğiniz desteklerden dolayı hepinize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.