AK Parti’de Kandemir ve Bulut Bir Günde Dört İl Programına Katıldı

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesi AK Parti’de çalışmalar yoğun bir şekilde devam ederken, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir ve Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Metin Bulut Salı günü 4 ayrı ilde 4 ayrı programa katıldı.

AK Parti’de Kandemir ve Bulut Bir Günde Dört İl Programına Katıldı

AK Parti Genel Başkanı Erkan Kandemir ve MKYK Üyesi, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut ile birlikte beraberlerindeki heyet bir dizi programlar çerçevesinde 4 şehirde 4 farklı programa katıldılar.

İLK DURAK MUŞ İL TEŞKİLATI

İlk olarak Muş ilinde AK Parti İl Başkanlığını ziyaret eden Teşkilat Başkanı Kandemir ve Başkan Yardımcısı ve MKYK üyesi Bulut burada Muş AK Parti il yönetim kurulu üyeleri, İlçe Başkanları ve Belediye Başkan Adayları ile tanışma ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

BİNGÖL’DE ADAY TANITIM TOPLANTISI

Muş AK Parti Yönetimiyle bir araya gelen Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir ile Doğu Anadolu Teşkilat Başkanı ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut buradan Bingöl’e geçti.

KANDEMİR: HEMŞERİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Coşkulu bir şekilde gerçekleştirilen Aday Tanıtım toplantısında konuşan Kandemir “Gösterilen yoğun ilden dolayı tüm Bingöl’lü hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Gösterilen bu ilgi ve alaka Bingöl’ün Mart ayında yeni bir rekor daha kıracağının göstergesi” derken, AK Parti Elazığ Milletvekili ve MKYK Üyesi Bulut’da “Bingöl her zaman Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olmuş, sevgisini ve desteğini her fırsatta göstermiştir. İnanıyorum ki bu desteğini Mart ayında bir kez daha gösterecektir” şeklinde konuştu. 

ELAZIĞ’DA KARAKOÇAN VE KOVANCILAR İLÇELERİNE ZİYARET

AK Parti Bingöl aday tanıtım toplantısının ardından beraberindeki heyetle Karakoçan’a geçen Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir ve Metin Bulut, Karakoçan’da yoğun bir ilgiyle karşılandılar. 

Karakoçan Belediyesi Konferans Salonunda gerçekleşen programda salonun tamamının dolduğu dikkatlerden kaçmazken Kandemir ve Bulut ilgi ve alakalarından dolayı Karakoçan halkına teşekkür ettiler. 

GÜRGÖZE VE ŞERİFOĞULLARI’DA EŞLİK ETTİ

Karakoçan ziyaretine Bingöl Milletvekillerinin yanı sıra AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze ve AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları başta olmak üzere Elazığ ve Bingöl il teşkilatlarından da bir çok ismin programda yer aldılar. 

Heyet üyeleri Karakoçan ilçesinin ardından Elazığ’ın diğer ilçesi Kovancılar’a geçerek burada da ilçe teşkilatıyla bir araya geldiler. 

SON DURAK DİYARBAKIR OLDU

Programlarına Muş’ta başlayan Kandemir ile Bulut son olarak Diyarbakır’da AK Parti teşkilatıyla buluştu ve günü burada tamamlayarak Ankara’ya döndüler.

Güncelleme Tarihi: 16 Ocak 2019, 00:19

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
murat
murat - 5 yıl Önce

Çok büyük bir başarı. Her erkeğin işi değil. Bir günde Dört ile gitmek. Alaka Basın başka yazacak konu yok sanırım.

Öırtazs
Öırtazs - 5 yıl Önce

Kaleyi fethetmişler

SIRADAKİ HABER

banner137