AK Parti MKYK Üyesi ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, MKYK üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ ile bir araya geldi.

ATAŞ: YERELDE TİCARET ODASI, TİCARET BORSASI GİBİ KURULUŞLAR ŞEHİRLERİN DİNAMİKLERİDİR

Sivil Toplum Kuruluşlarının şehrin dinamikleri olduğunu ifade eden AK Parti MKYK Üyesi, İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, “Ticaret Borsası başkanı ve yönetim üyelerini, Elazığ’ımıza sağladıkları katkılardan dolayı çok teşekkür ediyorum. Bugün bizi bu ziyaretimizi, Elazığ Milletvekilimiz Sayın Metin Bulut ve İl Başkanımız Sayın Ramazan Gürgöze ile gerçekleştiriyoruz. Yerelde Ticaret Odası, Ticaret Borsası gibi kuruluşlar şehirlerin dinamikleridir. Bizlerde siyasiler olarak onlara her türlü katkıyı sağlamak için elimizden geleni milletvekillerimizle, il başkanımızla, teşkilat mensuplarımızla yapmaya gayret ediyoruz. Ben bugüne kadarki başarılı çalışmalarından dolayı hem yönetim kurulu başkanımıza hem de üyelerini tebrik ediyorum, Elazığ’a katkı sağladıklarından dolayı. Bundan sonraki çalışmalarında üstün başarılar diliyorum”dedi.

DUMANDAĞ: ELAZIĞ’DA NASIL GÜZEL İŞLER OLUYORSA HEP BİRLİKTE SEVİNİYORUZ

Misafirlerini ağırlayan Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, “Bugün biz her zaman Elazığ’da Elazığ’ın 6. Milletvekili diyerek Mustafa abiyi halk arasında söylüyoruz. Gerçekten kendimize yakın bildiğimiz bir hemşehrimiz ve dostumuz. Bugün cumhurbaşkanımızın ziyareti ile Elazığ’ımıza geldi ve bizim borsamızı da ziyaret etmek istediler. Sağ olsun sayın vekilimiz Elazığ’a geldiği zaman bizi ziyaret ediyor. Bende yönetim kurulum adına, borsamız adına, ilimiz adına başkanıma hoş geldin diyorum ve ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Elazığ’da nasıl güzel işler oluyorsa hep birlikte seviniyoruz. Bu dönemde de Elazığ’da gerçekten yapılan çok güzel hizmetler olmuş ve bundan sonra daha da olmasını istiyoruz.  Sayın vekilimiz bir ara MÜSİAD başkanlığı yaptı o zamanda siyasilerden ne istemişti bizde şimdi aynı şeyi sizlerden istiyoruz. Hizmette sınır yoktur. Ne kadar yapılsa, her gün şehrin nüfusu, şehrin ihtiyaçları artıyor.  İnşallah bu dönemde de Elazığ’da en iyi hizmetler sizlerin kanalı ile bizleri bulacak. El birliği ile bunları yapmaya gayret ediyoruz”diye kaydetti.