AK Parti Kadın Kolları İl Teşkilatı, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Mücadele ve Dayanışma gününde, Kadına Şiddete turuncu kurdele ile çizgi çekti.

ÇOPUR: KÖTÜ MUAMELEYİ KABUL ETMESİ MÜMKÜN DEĞİLDİR

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gülersem Çopur, “Ak kadınlar olarak kadına yönelik şiddetin bir insan hakkı ihlali olduğun dün olduğu gibi bugünde dile getirmekten vaz geçmiyor, ekonomik ya da kültürel hiçbir gerekçenin adına, arkasına sığınılmasına müsaade etmeden kadına yönelik her türlü şiddete karşı turuncu çizgimizi çekiyoruz. İnanlara merhamet etmeyen, Allah’a merhamet etmez. Hiçbir ayrım gözetmeksizin; yaşam biçimi olarak tüm insanlığa karşı kötü müdahaleyi, bizlere men eden dinimizi kadı ve kız çocuklarına uygulanacak kötü muameleyi kabul etmesi mümkün değildir” ifadelerini kullandı.

BALIK: YOL YÜRÜDÜĞÜMÜZ ERKEK ARKADAŞLARIMIZDA BİZİMLE BİRLİKTE TURUNCU ÇİZGİLERİNİ ÇİZİYOR

AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık da, “AK Parti’de yalnızca kadınlar turuncu çizgiyi çekmiyor. AK Parti’de omuz omuz birlikte yol yürüdüğümüz erkek arkadaşlarımızda bizimle birlikte turuncu çizgilerini çiziyor, vekillerimiz de, bütün teşkilatlarımızda kadına şiddete hayır engel olalım diyor ve turuncu çizgimizi çekiyoruz” şeklinde konuştu.