AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, bir süre önce Büyük Birlik Partisi İl Başkanlığında seçilen Alpay Gökçe’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

“KENDİSİNİ ELAZIĞ SİYASETİ AÇISINDAN, TÜRKİYE SİYASETİ AÇISINDAN KAZANÇ OLARAK GÖRÜYORUM”

Makam odasında misafirlerini ağırlayan Büyük Birlik Partisi İl Başkan Alpay Gökçe, AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze’nin, siyasette bir kazanç olduğunu söyleyerek, “Ramazan beyin ben bir dönem çalışmalarına vakıf olduğum için nasıl bir siyasi duruşa, siyasi ahlaka, nasıl bir iş disiplinine sahip olduğunu, nasıl dürüst bir kişiliğe sahip olduğunu bizzat bilen insanlardan biriyim. Bu yönü ile kendisini Elazığ siyaseti açısından, Türkiye siyaseti açısından kazanç olarak görüyorum. Bizim gibi gençlere de olumlu manada örnek olması yönünde çok faydalı bir isim olarak görüyorum. Bugünde olgunluk gösterdiler, bizleri ziyaret ettiler. Ben tekrardan kendilerine bu güzel jestlerden dolayı teşekkür ediyorum, saygılarımı sunuyorum ”ifadelerine yer verdi.

“BİZ ELEŞTİRİ MAKAMINDA OLAN KİŞİLERİZ”

“Biz siyaset makamındayız” diyen Gökçe, çabalarının Elazığ’a hizmet olduğunu söyleyerek “Biz muhalefet partisiyiz. Muhalefetin bize yüklemiş olduğu bazı sorumluluklar var. Biz eleştiri makamında olan kişileriz. Kendileri hizmet makamında. Dönem dönem belki camialarını eleştireceğimiz konular olacak. Fakat bu dönemlerde bizlere hoşgörü gösterebilirlerse bunlardan dolayı mutluluk duyacağız ”diye konuştu.

“SİYASİ PARTİLER ARASINDAKİ BU GÖRÜŞMELER BU İLETİŞİM KAYNAKLARININ AÇIK OLMALI”

Ziyarette konuşan AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, siyasi partiler arasındaki iletişimin açık olması gerektiğini vurgulayarak, “Siyasi partiler arasındaki bu görüşmeler bu iletişim kaynaklarının açık olmasını sürekli ifade ediyor ve önemsediğimizi de söylüyoruz. Olması gerektiği gibi. Ülkenin birliği beraberliği, ülkenin gelişimi, muhalefetin muhalefet görevini yapmasına iktidarın hizmet etmesi noktasında da muhalefetin eleştirilerine açık olması noktasında da önemli olduğunu da hep ifade ediyoruz. Siyasi ahlakımızı da siyasi ilkelerimizde bu noktada belirlemiş oluyoruz. Tabi muhalefet partiler hükümetin yanında yer almalı yanlışları varsa da eleştirmelidirler. İktidar olan partide eleştirileri kaldıracak olgunlukta olmalılar ”ifadelerini kullandı.

“SORUMLULUĞUNUN FARKINDA OLAN BİRİSİ”

Gürgöze; Muhsin Yazıcoğlu’nun emanetini Elazığ’dan temsil etmenin büyük bir sorumluluk yüklediğini ifade ederek, “Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu’nun mirasını Elazığ’da temsil etmek Alpay kardeşimiz açısından da omuzlarına ağır bir yükümlüğü ve sorumluluk yüklüyor. Bu da onun farkında olan genç bir kardeşimiz. Siyasette de, toplumsal hayatta da, basında da zaman zaman yazılar yazan bir kardeşimiz.  Sorumluluğunun farkında olan birisi. Dolayısıyla Elazığ’da da hakkıyla temsil edeceğine inanıcımız tam. Yeni oluşan yönetimin ide başarılar diliyoruz. Bundan sonraki süreçte de fikir alışverişinde açık olduğumuzu belirtiyoruz ”diye konuştu.