AK Parti’den Teşekkür

Ak Parti’den Elazığ milletvekili seçilen 4 isim, İl Başkanı Ramazan Gürgöze ile birlikte ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. Arıcak, Alacakaya, Maden ve Sivrice ilçesine giden siyasiler, destek için hem teşekkür ettiler hem de yeni dönemde yapacakları çalışmaları anlattılar.

AK Parti’den Teşekkür

24 Haziran Seçimlerinde Ak Parti’den Elazığ’ı temsil etme hakkı kazanan milletvekilleri Metin Bulut,Sermin Balık,Zülfü Tolga Ağar ve Zülfü Demirbağ; İl Başkanı Ramazan Gürgöze  ve teşkilat üyeleri,Milletvekili adayı Şahin Şerifoğulları ile birlikte Arıcak,Alacakaya,Maden ve Sivrice ilçelerinde kendilerine destek verenlere teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

Milletvekilleri ve İl Başkanı Ramazan Gürgöze’nin ilk durağı Arıcak ilçesinde parti binası oldu.

GÜRGÖZE “GÜÇLÜ VE GÜZEL DESTEĞİNİZDEN DOLAYI HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, Arıcak’ın partilerine her dönem en güçlü desteği veren ilçelerden biri olduğunu belirterek; “ İlçelerimize daha öncede gelmiştik, şimdide teşekkür ziyareti için aralarında bulunuyoruz. Ancak sadece şimdi değil sürekli Ak Partiye destek veren ilçelerimiz başında yer almaktadır. Bu destekten ötürü de hepinize teşekkür ediyorum. Tabi ilçe başkanımız Arıcak’a yapılması istenilen konular hakkında detaylıca bilgiler verdi. Arıcak sürekli Ak Parti iktidarlarının dönemin de önemsenmiş. Uzak olması coğrafya koşullarının zorluğundan dolayı gerçekten hükümetimiz Arıcak’a çok önem verdi. Bundan sonra ki ihtiyaçlarının karşılanması noktasında milletvekillerimiz ile el birliği ile ihtiyaçlarının tamamı mutlaka çözülecektir. Ben o konulara detaylı girmeyeceğim. Bugün ki ziyaretimizin devamında 4 ilçemiz daha olacak. Biz çok sık geliyoruz. Milletvekillerimiz mazbatalarını almak için Ankara’ya gidecekler. Daha sonra ki süreçte ise Arıcak’ın da en ücra noktasına, Elazığ’ında en ücra noktasına ziyaret programlarımız olacak. O zaman daha uzun konuşacağız. Güçlü ve güzel desteğinizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

İlçe teşkilatı sonrasında milletvekilleri ve il başkanı Arıcak esnafı ve vatandaşlarla bir araya geldi.

DEMİRBAĞ “ARKADAŞLARIMIZ İLE BİRLİKTE EL ELE VEREREK, BAYRAĞI DEVRALDIK”

Ak Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ’da milletvekili olduğu dönemler de Arıcak ilçesine yaptıkları çalışmaları anlatarak ““ Buraya teşekkür ziyareti yapmak için buraya geldik. Hepinize teşekkür ediyorum. Tabi ilçe başkanımız ve il başkanımız Arıcak’ın problemleri ile ilgili vurgularda bulundular. Biz yıllarca milletvekili seçildiğimiz de Arıcak, Alacakaya yolu talep edilmişti. Ben bunu yaptıracağım dediğim zaman Palu olmamız nede ile bunu bırakmazlar yapılmaz diye hayal ediliyordu o zaman. Ama ben burayı yaptıracağım dedim. Güvenlik yolu kapsamında hayal denilen şeyi yaptırdık. Mesele oy değildir. İhtiyaç varsa yaptıracağız. Bu geziler çerçevesinde ilçelerimize, insanımıza teşekkür için geldik. Arıcak’ta 2. Yüksek oyu verdi. Arıcak’a çok büyük deste verildi. Yollar hep asfalt yapıldı. Arkadaşlarımız ile birlikte el ele vererek, bayrağı devraldık. Arıcak’ı hemşerilerimize teşekkür ediyorum. En yüksek ikinci oyu vermişler” şeklinde aktardı.

İlçe teşkilatı sonrasında milletvekilleri ve il başkanı Arıcak esnafı ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Ak Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze ve Milletvekillerinin bir sonraki durağı Alacakaya ilçesi oldu.

BULUT “SİZ VAR OLDUKÇA BU ÜLKE VAR OLACAKTIR”

Ak Parti Alacakaya İlçe Teşkilatında partililerle bir araya gelen Milletvekili Metin Bulut, ilçenin desteğinin her dönem arttırarak devam ettiğini söyleyerek “ Alacakaya gerçekten haktan, hukuktan, adaletten yana olmuşlardır. Bu defa da bu desteğini göstermişti. Hem milletvekilliği seçimlerinde hem cumhurbaşkanlığı seçiminde. Türkiye ortalamasının üstünde bir destek ile deste olmuştur. Bundan dolayı Alacakaya halkına minnettarı. 5 milletvekili arkadaşımız ile sizlere teşekkür etmeye geldik. Allah razı olsun, Allah eksikliğiniz göstermesin. Siz var oldukça bu ülke var olacaktır. Bu güçlü lider ayakta kalacaktır” diye kaydetti.

Teşkilat ziyareti sonrasında Milletvekilleri, il başkanı ve teşkilat üyeleri ilçe esnafı ve vatandaşlarla buluştu.

Ak Parti Elazığ Milletvekilleri ve İl Başkanı Ramazan Gürgöze’nin teşekkür ziyaretlerinin bir başka durağı Maden İlçesi oldu.

AĞAR “CUMHURBAŞKANIMIZ VE BİZLER SEÇİLDİK”

Parti ilçe binasında teşkilat üyeleri ile bir araya gelen Ak Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, Türkiye’nin 24 Haziran seçimleriyle önemli bir süreçten geçtiğini belirterek, yapılan hizmetlerin artarak devam edeceğini söyleyerek “Önemli bir seçimdi. Türkiye kritik bir aşamadan geçti. Cumhurbaşkanımız ve bizler seçildik. Allah’ın izni ile bugüne kadar yapılmış olan hizmetleri artırarak ben ve arkadaşlarım yapacağız” diye aktardı.

Teşkilat ziyareti sonrasında vekiller ve il teşkilatı, Madenli vatandaşlarla bir araya geldi.

Ak parti Elazığ Milletvekilleri ve il teşkilatının ilçe ziyaretlerinin son durağı, Sivrice oldu.

BALIK “SANDIKTAN ÇIKAN BAŞIMIZIN ÜZERİNDEDİR”

İlçe teşkilatında partililere seslenen Ak Parti Elazığ milletvekili Sermin Balık,seçimlerden birinci çıktıklarını anımsatarak,Sivriceliler’e teşekkür ederek “ Birinci parti olmamızda Sivrice’nin çok büyük katkısı var. Bütün ilçelerimizin ayrı ayrı katkıları vardır. Ben partimin teşkilatımızın her bir ferdine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. En büyük teşekkürü Sivriceli, Elazığlı hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Bize teveccüh gösterdiler. Bu seçimde de yine bizi güçlü bir şekilde yolladılar. Biz kendimize bir hedef koymuştuk. 5 hedefimiz vardı. Sandıktan çıkan başımızın üzerindedir. Allah’ın izni ile 5 milletvekiliymişiz gibi çalışacağız. Elazığ’a ilçelerimize hizmet edeceğiz” dedi.

Milletvekilleri, daha sonra ilçe esnafı ve vatandaşı ile bir araya geldi.

Güncelleme Tarihi: 03 Temmuz 2018, 20:30

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137