AK Parti Elazığ teşkilatı bayramın ikinci gününde Karakoçan, Palu ve Kovancılar ilçelerine çıkartma yaptı.

AK Parti Elazığ Milletvekilleri Metin Bulut, Sermin Balık, Zülfü Tolga Ağar, Zülfü Demirbağ ve AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze’nin ilk durağı Karakoçan ilçesi oldu.

İlçe sakinleriyle bir araya gelen Milletvekilleri ve İl Başkanı tek tek vatandaşların bayramlarını kutladılar.

AKBABA: ÇOK DAHA AKTİF BİR ŞEKİLDE ÇALIŞACAĞIMIZA İNANIYORUM

Karakoçan Belediye Başkanı Ayhan Akbaba, “Ankara’da, Ankara’ya giderken tüm sorunlarımızda yanımızda olan vekillerime, ayrı bir güçlendiren vekillerime, il başkanıma buradan teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte de zaman içerisinde çok daha aktif bir şekilde çalışacağımıza inanıyor, saygılar sunuyorum. Sözü fazla uzatmadan değerli misafirlerimize hoş geldiniz diyorum” ifadelerini kullandı.

GÜRGÖZE: AK PARTİLİ BELEDİYEYLE KARAKOÇAN UZUN BİR ARADAN SONRA YENİDEN BULUŞTU

AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze, “AK Parti olarak burada 31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde partimize karşı göstermiş olduğunuz çok yoğun ilgi teveccüh ve destekten dolayı hepinize bir kez daha teşekkür ediyoruz. AK Partili belediyeyle Karakoçan uzun bir aradan sonra yeniden buluştu. Sizin bir evladınız, sizin bir kardeşiniz ve sizin içinizden birisi olan Ayhan kardeşimiz bugün sizlere AK Partili belediye başkanı olarak hizmet etmekte. Bizlerde her vesileyle hem kendisiyle görüşmelerimizde hem de Karakoçan’a geldiğimizde kendisine sizlerin de çok yoğun destek verdiğinizi görmekten onu desteklemekten, onun da bu gençlik heyecaınını ve belediyeye, Karakoçan’a olan aşkını hizmete dönüştürğünü görmekten son derece memnuniyet duyuyoruz, ne kadar isabetli bir iş yaptığımızı sizlerin tescil etmesinden sonra da kendimizle de doğrusu bu konuda almış olduğumuz karardan dolayı tüm parti olarak hakikatten Karakoçanlıların vermiş olduğu destekten dolayı da kendimizi sizlere daha çok hizmet etme ihtiyacında hissediyoruz” şeklinde konuştu.

DEMİRBAĞ: MİLLETVEKİLİ ARKADAŞLARIMIZLA BİRLİKTE ÇARE OLMANIN GAYRETİ İÇERİSİNDE OLACAĞIZ

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, “Ayrıca Ayhan Bey kardeşimize seçimde verdiğiniz büyük destekle seçtiğiniz için ayrıca teşekkür ediyorum. Sizler vasıtasıyla taleplerinizi Karkoçan’ımızın sorunlarını iletiyorlar. Milletvekili arkadaşlarımızla beraber çare olmaya çalışıyoruz. Her zaman da emrinizdeyiz, hizmetinizdeyiz. Gerek ilçe başkanımız hac farizasını yerine getiriyor. Sağlık, huzur içerisinde inşallah hac farizasını yerine getirdikten sonra aramızda olur. Gerek ilçe başkanımız gerekse belediye başkanımız vasıtasıyla Karakoçan’ımızın şahsi olsun, genel manada olsun problemlerini ilettiğinizde inşallah milletvekili arkadaşlarımızla birlikte çare olmanın gayreti içerisinde olacağız” dedi.

AĞAR: BİZİMLE SICAK MUHABBETİNİZ İÇİN HEPİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, “Yoğun bir seçim çalışması geçirdik. Bize vermiş olduğunuz destek için, sayın Belediye Başkanı Ayhan Bey kardeşimizi seçtiğiniz için hepinize müteşekkiriz. Kendisi belediye başkanı olarak gerçekten iyi anlaştığımız, iyi diyaloglarımızın olduğu ve gerek Ankara’da gerekse il merkezinde her türlü işi beraber sıkıca takip ettiğimiz bir kardeşimizdir. Onunla beraber Karakoçan’a elimizin daha ço uzanacağı muhakkaktır. Hepinize bu bayram gününde evdeki belki ailenizden uzak kalarak bizleri karşılamaya geldiğiniz için, bizimle sıcak muhabbetiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

BALIK: BİRLİĞİMİZİN, BERABERLİĞİMİZİN DAİM OLMASINI YÜCE RABBİMDEN DİLİYORUM

AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, “Ayhan başkanın Karakoçan’a olan sevdasını sevdik. O sizleri sevdi, o sizlere hizmet etme aşkıyla yola çıktı. Bizde ona destek vermek için; bugüne kadar söz verdik, hep arkasında olduk. Onun gayretine, onun toprağına, sevdasına biz şahidiz. Allah’ın izniyle Karakoçan’a çok güzel hizmetler edileceğinden biz hep birlikte eminiz. Bu bayram hepimizin bildiği gibi aslında hacdır. Kötülüklerden sıyrılıp nefis terbiyesiyle hemhal olup Allah’a en yakın olunduğu, dostluk, birlik ve kardeşliğin, insanı duyguların, insani hasretlerin en yüksek olduğu bayramdır. Kardeşliğimizin, birliğimizin, beraberliğimizin daim olmasını yüce rabbimden diliyorum” ifadelerine yer verdi.

BULUT: AMA ÖNEMLİ OLAN O MÜCADELEYİ O GÜN SEÇİM SATHI MAHALLİNDE BIRAKABİLMEK

AK Parti MKYK üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, “Bayramlar önemli. Özellikle dini bayramlar çok önemli. Aslında her bir bayram yeni bir başlangıç, yeni bir imkan, yeni bir milat. Ne için milat? Kızgınlıklar, küskünlükler, kırgınlıklar bunların hepsinin bir tarafa atılması, bertaraf edilmesiyle alakalı bir imkan. Hele seçimden yeni çıkmışken, bir takım seçim kırgınlıklarının bulunduğu bir ortamda bütün illerde, bütün ilçelerde bunların da bertaraf edilmesi için yeni bir imkan. Seçimlerde hepimiz siyasi olarak mücadele ederiz. Bundan doğal daha başka bir şey olamaz. Ama önemli olan o mücadeleyi o gün seçim sathı mahallinde bırakabilmek” dedi.

PALU İLÇESİ BAYRAMLAŞMA

AK Partili heyet daha sonra Palu ilçesine geçti. Milletvekilleri ve İl Başkanı Gürgöze, Paluların bayramını kutladı.

ERGİNÖZ: HASRET GİDERMEYE KUCAKLAŞMAYA HAZIRIZ

AK Parti Palu İlçe Başkanı Hasbi Erginöz, “Bütün kardeşlerimizle öncelikle Palu’daki bütün kardeşlerimiz daha sonra ilimiz ve ülkemizdeki ve dünyadaki bütün kardeşlerimizle bir arada olmaya, özlem gidermeye, kavuşmaya, hasret gidermeye kucaklaşmaya hazırız” diye ifade etti.

GÜRGÖZE: DERTLERİYLE DERTLENMEYE ÇOK BÜYÜK BİR ÖNEM VERİYORUZ

İl Başkanı Gürgöze, “Bildiğiniz gibi Palu’yu da birçok seçimden sonra ve öncesinde de çok sayıda kez gelerek sizlerle bir arada olmaya, tüm ilçelerimize, beldelerimize ve şehir merkezindeki vatandaşlarımızla bir araya gelerek onlarla hem hal olmaya onların dertleriyle dertlenmeye çok büyük bir önem veriyoruz” şeklinde konuştu.

DEMİRBAĞ: MEMNUNİYET DUYDUĞUMU İFADE ETMEK İSTİYORUM

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ da, “Seçimlerde vermiş olduğunuz destekten dolayı teşekkür ederim. Efraim bey kardeşimizi ve belediye meclis üyelerimizi Palu’yu idare etmek üzere seçtiniz. Allah hepinizden razı olsun. Ama akabinde yıllar öncesi yapılan resmen bir ayak oyunu, bir fatura oyunu neticesinde mazbata iade edildi. Bekir Yıldırım kardeşimiz belediye bşakanlığı görevini yürütecek. Tabi bu arada ben Efraim Bey’e de teşekkür ediyorum. Yalnız bırakmıyor, sürekli beraberler. Palu’nun hizmetindeler. Bu da memnuniyet verici. Hemen sınırımızda Diyarbakır var. Arıcak eskiden Palu’ya bağlıydı. Arıcak’ın komşusu, sınırı Diyarbakır. Diyarbakır’ına ilçeleri de büyükşehir onlara benzemek için değil bu ama büyükşehir belediyesinde eş başkanlar var. Kandil’den ithal edilen eş başkanlarla yürütüyorlar hizmetleri. Biz Palu’da 2 bin 500-3 bin oy almış, seçilmiş Efraim Bey kardeşimiz ve yine Bekir Yıldırım kardeşimizle beraber gönüllü olarak bu hizmeti veriyorlarsa bizim için saygı değerdir, ayrıca memnuniyet duyduğumu ifade etmek istiyorum ben” diye konuştu.

KOVANCILAR İLÇESİ BAYRAMLAŞMA

Heyet son olarak Kovancılar ilçesine geçti.

GÖK: KURBAN BAYRAMINIZI TEBRİK EDİYORUM

AK Parti Kovancılar İlçe Başkanı Vahap Gök, “Hepiniz hoş geldiniz. Öncelikle Kurban Bayramınızı tebrik ediyorum. Hepinizin kurban bayramı mübarek olsun. Rabbim nice huzurlu, mutlu bayramlar ülkemize, bizlere ve ailemize yaşatsın inşallah” dedi.

BULUT: BİZ TÜM HAZIRLIĞIMIZI BUNUNLA ALAKALI YAPACAĞIZ

AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, “Hac farizasını yerine getirmek için hacda. Hacı kabul olsun, makbul olsun. Sizlerin de kesmiş olduğunuz kurbanlar makbul, yapmış olduğunuz ibadetler inşallah makbul olsun diyoruz. İlçemizde Elazığ’ın parlayan yıldızı olan, Elazığ’ın en büyük ilçesi olan Kovancılar’da siyasi bir tek küskün kalmaması dileğiyle, temennisiyle bu bayramın öyle geçmesini ben diliyor ve temenni ediyorum. Sizlerin de bu bilinç ve şuur içerisinde olduğunuzu biliyorum. İnşallah bayramdan sonra da bunu teşkilat başkan yardımcısı olarak söylüyorum; artık bir kongre süreci başlayacak. Kongre sürecini Ekim ayında başlatacağız. Önce delege seçimlerini yapacağız. Daha sonra belde kongrelerini, daha sonra ilçe kongresini, il kongresini ve inşallah önümüzdeki Eylül’e de bir kongre kavuşacak şekilde genel başkanımız ne zaman takdir eder onu bilemem ama biz tüm hazırlığımızı bununla alakalı yapacağız” dedi.

HABER: SITKI TAŞEL