Kanal Fırat televizyonu yeni yayın dönemine başladı. Genel Yayın Yönetmeni Zeki Akbıyık, yeni yayın dönemi ve Elazığ gündemiyle alakalı canlı yayında açıklamalarda bulundu. 

 Zeki Akbıyık, Kanal Fırat Televizyonunun yeni yayın döneminin hayırlı olması temennisinde bulunarak Elazığ için çalışmaya devam edeceklerini söyledi. 

Elazığ gündemiyle de alakalı değerlendirmelerde bulunan Zeki Akbıyık, Elazığ kamuoyunun şehirdeki kişiler hakkında iftira atanlara sessiz kalmaması gerektiğini belirtti. 

Akbıyık verilecek hiçbir hesabının olmadığını belirterek iftira atanların erkekçe belgelerle çıkıp konuşmasını istedi. 

"İSPATLASINLAR ŞEHRİ TERK EDERİM"

Genel Yayın Yönetmeni Akbıyık, "benim hakkımda iftira atanlar bunu ispatlasınlar evimi ve arabamı Elazığ'a, Elazığspor'a, Sosyal Yardımlaşmaya bağışlar şehri terk eder giderim. Ama ispatlayamadıkları zaman kendileri aynı şeyi yapabilecekler mi" dedi. 

"ELAZIĞSPOR YÖNETİMİ SESSİZ KALMASIN"

Genel Yayın Yönetmeni Akbıyık, Kanal Fırat Televizyonu Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık'ın Elazığspor'a son dönemde 750 Bin TL yardımda bulunduğunu ancak Elazığspor'un bir yöneticisinin bir kadınla alakalı söylenilmemesi gereken kelimeler kullandığını belirterek Elazığspor yönetiminin ve Elazığ kamuoyunun bu kişiye sessiz kalmaması gerektiğini ifade etti.