Haberin Saati İnternet Gazetesi, yayın hayatında yedinci yılını kutluyor. İnternet Gazetesinin imtiyaz sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni İlhan Kılıç, Medya Grubumuzu ziyaret etti.

KILIÇ: DESTEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR BELGESİ VERMEK İSTEDİK

Ziyareti esnasında açıklamada bulunan Kılıç, “Haberin Saati İnternet Gaetesi olarak bu yıl 7. sini kutladığımız yıl dönümümüz münasebetiyle Kanal Fırat Televizyonuna bir ziyaret gerçekleştiriyorum. Genel Yayın Yönetmeni Sayın Zeki Akbıyık ve Spor Koordinatörü Coşkun Kamaç Beyefendiye bize desteklerinden dolayı teşekkür belgesi vermek istedik” ifadelerini kullandı.

Kılıç, ziyarette Kanal Fırat Televizyonu Genel Yayın Yönetmeni Zeki Akbıyık ve Spor Koordinatörü Coşkun Kamaç’a teşekkür belgesi takdim etti.

KAMAÇ: ŞAHSIM VE KANAL FIRAT AİLESİ ADINA KENDİSİNE TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Kanal Fırat Televizyonu Spor Koordinatörü Coşkun Kamaç ise, “İlhan Kılıç Bey değerli bir arkadaşımız. Yurtdışında yaşıyor şimdi. Elazığ ziyareti esnasında bizleri de unutmayıp ziyaret ettiği için şahsım ve Kanal Fırat ailesi adına kendisine teşekkür ediyoruz. Genel Yayın Yönetmenimiz Zeki Akbıyık Bey il dışında olduğundan dolayı kendisinin de ödülünü ben alıp kendisine takdim edeceğim. İlhan Bey’e teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.