Akçakiraz Beldesi’nde, Akçakiraz Belediyesi’nin çalışmaları devam ediyor.

Bu kapsamda yaklaşık 2 hafta önce Akçakiraz Beldesi’nde BSK, yani bitümlü sıcak karışım asfalt çalışmaları başlatılmıştı.

Diyarbakır ve Bingöl yollarını birbirine bağlayan ve Akçakiraz Yüzbaşı Mahallesi’ni de kapsayan 3 kilometre uzunluğundaki Elazığ Caddesi’nde yapılan asfaltlama çalışmaları, tamamlanmak üzere.

KAYA: SICAK ASFALTIMIZA, BSK’MIZA, BİNDER TABAKAMIZA BAŞLADIK

Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahattin Kaya, çalışmaların hafta sonuna kadar tamamlanacağını duyurdu. Kaya, “Yaklaşık 3 yıl önce başladığımız bugün de mutlu sona ulaştığımız bir günün arifesindeyiz. Sıcak asfaltımıza, BSK’mıza, binder tabakamıza başladık ve inşallah hafta sonuna kadar bitirmeyi planlıyoruz. Kıt ve kısıtlı imkanlara rağmen, dar bütçeye rağmen, yoğun krizlere rağmen hizmetlerimizi artırarak devam ettiriyoruz. Bugün Diyarbakır-Bingöl yolunu birbirine bağlayan yaklaşık 3 km uzunluğundaki Elazığ Caddemizin çalışmasını yapıyoruz” şeklinde ifade etti.

KAYA: VATANDAŞLARIMIZ BİZİ SABIRLA BEKLEDİ

Başkan Kaya, Akçakirazlılara teşekkür etti. Kaya, “Bundan önce alt yapı çalışmalarımızın tümünü bitirdik vatandaşlarımız bize katlandı, vatandaşlarımız bizi bağrına bastı, vatandaşlarımız çöpün, çukurun tozuna rağmen sabırla bizleri bekledi” ifadelerini kullandı.

KAYA: ELAZIĞ AK PARTİ TEŞKİLATLARININ UYUMU, TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLACAK

Başkan Sabahattin Kaya, Elazığ’daki AK Parti teşkilatlarının uyumunun, Türkiye’ye örnek olacağını dile getirdi. Kaya, “Bize bu süğrece kadar katkı sunan destek veren, ilgisini eksik etmeyen bütün hükümet büyüklerime ben teşekkür ediyorum. Gerçekten bu yolun yapımında kıymetli vekilimiz Zülfü Demirbağ’ın büyük emekleri, özel gayretleri var ben onun şahsında bütün hükümet büyüklerime teşekkür ediyorum, il başkanımıza teşekkür ediyorum. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim kılsın. İnşallah herkesin imrendiği ve gıpta ettiği bir birlikteliği Elazığ’dan dalga dalga Türkiye’ye göstereceğiz. Teşkilat uyumu, il başkanlarının, belediye başkanlarının, milletvekillerinin uyumunu inşallah Elazığ’dan Türkiye’ye örnek olacak şekilde göstereceğiz” dedi.