Akçakiraz Beldesi’nde Millet Kıraathanesi ve Kültür Evi içerisinde yer alan tahsilat bürosu hizmete açıldı.

2020 yılı Eylül ayı meclis toplantısı Belediye Başkanı Sabahattin Kaya başkanlığında meclis üyelerinin katılımı ile Millet Kıraathanesi ve Kültür Evinde yapıldı.

KAYA: BU DURUM BİZİM İÇİN BÜYÜK BİR SIKINTI

Toplantıda Akçakiraz Belediyesi tarafından yapılan çalışmalardan bahseden Başkan Sabahattin Kaya, Belediye Meclis Üyelerine seslenerek, “Seçimlerden önce vatandaşların nüfusları buradaysa ve seçimden sonra nüfusları taşınmışsa onların tekrar Akçakiraz’a dönmelerini sağlayın. Bu durum meclis üyelerimizin sorumluluğudur. Meclis üyelerimiz her zaman olduğu gibi Akçakiraz’ın menfaatini düşünmek zorundadır. Bu çalışma ne bize bir katkıdır nede başka bir adaya katkıdır. Bu durum tamamen Akçakiraz’ımıza katkıdır. İller Bankası’ndan para akışının olması demek belediye olarak hizmetlerin devam etmesi demektir. Biz Akçakiraz Belediyesi olarak yaklaşık 13- 14 bin insana hizmet ediyoruz. Ancak nüfusumuz sadece 8 bin civarında. Bu durum bizim için büyük bir sıkıntı” dedi.

Akçakiraz’ı daha sağlıklı bir geleceğe hazırlayan Akçakiraz Belediyesi, abonelerin hizmete erişimini kolaylaştırmak amacıyla hizmet ağını da genişletiyor.

Hizmetin en iyisini sunabilmenin gayretiyle çalışmalarını sürdüren Akçakiraz Belediyesi, Millet Kıraathanesi ve Kültür Evi içerisinde Tahsilat Bürosu'nu hizmete açtı.

KAYA: İŞLERİNİN DAHA DA KOLAYLAŞACAĞINA BEN İNANIYORUM

Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahattin Kaya, Belediye Meclis Toplantısı’nın ardından meclis üyeleri ve mahalle muhtarları ile birlikte Millet Kıraathanesi ve Kültür Evi içerisinde bulunan Tahsilat Bürosu'nu hizmete açtı. Başkan Kaya burada yaptığı açıklamada, vatandaşların tahsilat işlemlerini daha hızlı yapılabilmesi amacıyla hizmete alınan tahsilat bürosunun her türlü talebe cevap vereceğini ifade ederek, “Eylül ayı meclis toplantısını yaptıktan sonra meclis üyesi arkadaşlarımızla birlikte Akçakiraz’da hayata geçirdiğimiz inşaatını ve projesini tamamladığımız Millet Kıraathanesi ve Kültür Evi’ni bugün Akçakirazlıların hizmetine sunduk. İhtiyaç duyduğumuz Küçük Sanayi Sitesinin ve Akçakiraz’ın doğusuna hizmet verecek olan özellikle Yüzbaşı ve Kıraç Mahallesi sakinlerine hizmet verecek olan Tahsilat Bürosu, Akçakirazlı vatandaşlarımıza hayırlı olsun. İşlerinin daha da kolaylaşacağına ben inanıyorum. Çünkü artık Belediyeye kadar gelmek zorunda kalmayacaklar. En iyi en güzel hizmeti buradan da sunmuş olacağız. Ben bugüne kadar bizlere katkı sunan yol arkadaşlarımıza ve muhalefet olmayıp Akçakiraz’a hizmet eden diğer parti meclis üyelerine de saygılarımı sunuyor, teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun” ifadelerini kullandı.