Akgün: Ekonomik Desteğe İhtiyacımız Var

Masat Tenisi Süper Liginde mücadele eden ilimiz Masa Tenisi İhtisas Spor Kulübü, Ligi 2. sırada tamamlayarak Avrupa kupalarına katılma hakkını elde etti. Masa tenisi Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Akgün, Avrupa Kupasına katılabilmek için destek beklediklerini ifade etti

Akgün: Ekonomik Desteğe İhtiyacımız Var

İlimizin başarılı spor kulüplerinden Masa Tenisi İhtisas Spor Kulübü, yer aldığı süper ligde önemli bir başarıya imza atarak Avrupa kupalarına katılma hakkını elde etti.

İki grup halinde oynanan süper ligde 2. Grupta ligi 2. Sırada tamamlayarak önemli bir derece elde eden masa tenisi ihtisas spor kulübü, bu derecesiyle Avrupa kupalarına katılma başarısını gösterdi.

Ancak ekonomik olarak daha fazla maddi desteğe ihtiyacı olan başarılı kulübümüz, zorlu Avrupa maçları öncesinde kamuoyundan maddi destek bekliyor.

AKGÜN: AVRUPA KUPALARINA GİDEBİLMEK İÇİN DESTEĞE İHTİYACIMIZ VAR

Masa Tenisi Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Akgün, “Elazığ’da yıllardır masa tenisi çalışmalarımız sürüyor. Yıllardır da milli takıma oyuncular yetiştirdik. Bu sezon çok önemli bir başarı elde ettik. Başarımızda; kendi oyuncularımızla, kendi çocuklarımızla Türkiye Süper Liginde mücadele ettik masa tenisi takımı olarak. Büyükşehir Belediyeleri, Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş gibi takımlarla çarpıştık ve bunların transfer ettiği yabancılarla oynadık ve biz bu sezon Avrupa Kupalarına gitmeye hak kazandık. Yani bir Elazığ takımı olarak kendi oyuncularımızla oynayığ dışarıdan yabancı transfer yapmayıp kendi oyuncularımızla Avrupa Kupalarına gitmeye hak kazandık. Bu bizim için önemli bir durum. Çünkü biz dışarıdan transfer yapmıyoruz, yabancı transfer yapmıyoruz veya çok fazla para harcamıyoruz. Yalnız artık Avrupa Kupalarına gidebilmek için desteğe ihtiyacımız var. Bundan sonra mecbur” ifadelerini kullandı.

Masa tenisi Avrupa kupası maçları önce bir grup merkezinde oynanacak ardından da deplasmanlı olarak devam edilecek.

Masa Tenisi İhtisas SK, Avrupa kupasına katılacak.

HABER: SITKI TAŞEL

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137