Merkezi Elazığ’da bulunan ve 81 ilde Yazılım, Telekomünikasyon ve Elektronik Güvenlik Sistemleri konusunda hizmet veren Akın Yazılım ve Teknoloji, Türkiye’nin önde gelen kurum ve kuruluşları için profesyonel çözümler üretmeye devam ediyor.

Başarılı hizmetleri ve oluşturduğu güven duygusuyla kendi sektöründe adından söz ettiren Akın Yazılım ve Teknoloji bir başarıya daha imza atarak çıtasını en üst seviyeye yükseltti.

Milli Savunma Bakanlığının yaptığı projelerde aranan ‘Milli Tesis ve Nato Tesis Güvenlik Belgesi’ şartını tamamlayan firmanın başvurusu kabul edildi.

ÜRETİM KONUSUNDA ÇALIŞMALAR YAPILMAYA DEVAM EDİLECEK

Konuyla ilgili açıklama yapan Akın Yazılım ve Teknoloji Hizmetleri Genel Müdürü Yavuz Akın, alınan bu belge ile Türkiye’de yürütülen savunma sanayi projelerinde hizmet yürütme ve üretim konusunda çalışmalar yapmayı hedeflediklerini belirtti.

AKIN: ÜLKEMİZİN SAVUNMA SANAYİSİNE VE EKONOMİSİNE ÇOK ÖNEMLİ KATKILAR SUNACAĞIZ

Genel Müdür Akın; ‘Firma olarak Türkiye’de yürütülen savunma sanayi projelerinde hizmet yürütme ve üretim konusunda geçtiğimiz aylarda Milli Savunma Bakanlığına başvurduk. Başvurunun akabinde ilgili bakanlık tarafından yapılan denetimler sonucunda söz konusu yetki belgelerini almaya hak kazandık. 2023 yılına kadar savunma sanayiinde üretim ve hizmet sektöründe bölgede söz sahibi olmayı hedefliyoruz. Firmamızın, Elazığ başta olmak üzere Kahramanmaraş, Malatya, Bingöl, Tunceli, Muş, Bitlis illerinde farklı projelerini hali hazırda yürütmeye devam ediyor. Firma olarak ülkemizin savunma sanayisine ve ekonomisine çok önemli katkılar sunacağız” ifadelerini kullandı.