AKSAN Genel Başkanından ElazığSonHaber’e Ziyaret

Uzağı yakın eden anlayışı ile Elazığ’a ve dünya genelindeki Elazığlılara hizmet eden Elazığ’ın yeni internet sitesi elazığsonhaber.com ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor.

AKSAN Genel Başkanından ElazığSonHaber’e Ziyaret

Kanal Fırat Medya Grup bünyesinde çalışmalarına başlayan elazigsonhaber.com’u ziyaret eden Anadolu Kalkınma ve Ekonomi Derneği Genel Başkanı AKSA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Arif Erol açıklamalar da bulundu.

 

İnternet sitesi hakkın da açıklama yapan Anadolu Kalkınma ve Ekonomi Derneği (AKSAN) Genel Başkanı AKSA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Arif Erol “İlimizde kanal Fırat bünyesinde faaliyetlerini sürdüren elazigsonhaber.com internet sitesinin son dakika haberlerini an be an takip ediyoruz. Telefonlarımıza uygulamayı yüklemiş bulunmaktayız. Sadece yerel bazda olmayıp ulusal düzeyde habercilik anlayışı ile hareket eden bir internet haber sitesi. Çalışan basın mensuplarını sürekli sahada görüp son dakika haberlerini bizlere ulaştırdıkları için Kanal Fırat Kanal E elazigsonhaber.com çalışanlarını kutluyor. Ulusal düzeyde dizayn edilmiş son teknolojik imkânlar ile hizmet veren köklü kuruluşlardan biri olduğu görülüyor. Habercilik anlamın da doğru ve tarafsız haber anlayışı ile vatandaşın sesi olmuş bir yayın kuruluşu. Ben çalışmalardan dolayı bu güzide kuruluşun yayın hizmeti anlamın da emeği geçen herkese teşekkür ediyorum’’ dedi.

Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2017, 20:45

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137