Elazığ Aksaray Anaokulu tarafından 2017-2018 eğitim öğretim yıl sonu münasebetiyle Nurettin Ardıçoğlu Kültür Merkezinde gösteri düzenlendi.

“BİZİM İÇİN BİR ONUR KAYNAĞIDIR”

Programda konuşan okul müdiresi Öncü Bolat, okul öncesi eğitimine vurgu yaparak “Çocukların temel eğitimi almada en hızlı eğitilme ve öğrenme yaşı 0 – 6 yaş dönemidir. Buda okuma öncesi eğitimi zorunlu hale getirmelidir. Sizleri böylesine önemli bir dönemde yavrularınızı Aksaray Anaokuluna güvenerek emanet etmeniz bizim için bir onur kaynağıdır. Aksaray Anaokulu ailesi olarak kalitenin anlatılmadığı bizzat yaşandığı bir kurum olarak çocuklarımızın hayatına bir pencere açtık temeline birkaç damla su, ufkuna bir tutam ışık olduysak ne mutlu bize” diye kaydetti.

Etkinliğe Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı İbrahim Bahşi, sendika üyeleri, Milli Eğitim Şube Müdürü Salih Aydın, Okul Müdiresi Öncü Bolat, okul müdireleri, öğretmenler, öğrenciler ve velileri katıldı.

Okul Müdiresi Öncü Bolat ve öğretmenleri öncülüğünde öğrenciler tarafından yapılan dans gösterileri büyük beğeni topladı.