Aksu’ya TOBB’de Önemli Görevler

TOBB tarafından şubat ayı başında Ankara’da düzenlenen milli eğitim bakanlığı ile imzalanan ulusal eğitime katkı protokol törenine katılarak TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na ülkemizdeki mesleki eğitimin sorunları ve çözüm önerileri hakkında bir sunu yapan Elazığ TSO Meclis Başkan Vekili Veli Aksu’ya TOBB’den iki önemli görev tevdi edildi. Aksu TOBB eğitim sektörü meclisi ve eğitim yüksek istişare kurulu üyeliğine getirildi.

Aksu’ya TOBB’de Önemli Görevler

TOBB tarafından şubat ayı başında Ankara’da düzenlenen milli eğitim bakanlığı ile imzalanan ulusal eğitime katkı protokol törenine katılarak TOBB başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na ülkemizdeki mesleki eğitimin sorunları ve çözüm önerileri hakkında bir sunu yapan Elazığ TSO meclis başkan vekili veli Aksu’ya TOBB’den iki önemli görev tevdi edildi.

Aksu,  TOBB eğitim sektörü meclisi ve eğitim yüksek istişare kurulu üyeliğine getirildi.

Elazığ TSO tarafından hazırlanan Raporu inceleyen Başkan Hisarcıklıoğlu, çalışmayı çok değerli bularak Aksu’nun deneyim ve birikimlerinden TOBB çatısı altında istifade etmek istediklerini dile getirerek, 1 Mart 2022 tarihinde yapılacak olan Eğitim Şurası’na Aksu’nun konuşmacı olarak katılması davetinde bulundu.

TOBB Eğitim Sektörü Meclisi ve Eğitim Sektörü Yüksek İstişare Kurulu görevleri tevdi edilen Aksu hem şahsı hem de Elazığ TSO adına bu önemli görevler için teşekkür ederek, 30 yılı aşkın süredir sektördeki birikimlerini Ülke eğitiminin gelişimine aktarmaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan ise “Hocamız Veli Aksu tarafından hazırlanan Mesleki Eğitimin Sorunları ve Çözüm Önerileri Dosyasını Başkanımıza takdim etmiştik. Veli Hocamız da bir sunum yaparak konu hakkındaki tespitlerini aktarmıştı. Başkanımız Hisarcıklıoğlu, Veli Hocanın birikimden etkilenerek bu tecrübeleri TOBB çatısı altında değerlendirmek istediklerini ifade ederek iki önemli görev tevdi ettiler. Hem Odamız hem de İlimiz açısından bu önemli görevlendirmeler için Başkanımıza teşekkür ederken, Veli Hocamızı da tebrik ediyoruz. Elazığ TSO bu görevlendirmelerin ardından TOBB çatısı altında Ulaştırma Sektörü Meclisinde sonra Eğitim Sektörü Meclisinde de artık temsil edilecek. İnşallah TOBB çatısı altında Ülkemizin çok önemsediği Mesleki Eğitimle ilgili olarak Veli Hocamız önemli hizmetler verecek ve değer katacaktır” dedi.

ARSLAN: İKİ ÖNEMLİ GÖREV TEVDİ ETTİLER

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan ise değerlendirmesinde, “Sayın Hocamız Veli Aksu tarafından hazırlanan Mesleki Eğitimin Sorunları ve Çözüm Önerileri Dosyasını Başkanımıza takdim etmiştik. Veli Hocamız da bir sunum yaparak konu hakkındaki tespitlerini aktarmıştı. Sayın Başkanımız Hisarcıklıoğlu, Veli Hocanın birikimden etkilenerek bu tecrübeleri TOBB çatısı altında değerlendirmek istediklerini ifade ederek iki önemli görev tevdi ettiler. Hem Odamız hem de İlimiz açısından bu önemli görevlendirmeler için Sayın Başkanımıza teşekkür ederken, Veli Hocamızı da tebrik ediyoruz.

Elazığ TSO bu görevlendirmelerin ardından TOBB çatısı altında Ulaştırma Sektörü Meclisinde sonra Eğitim Sektörü Meclisinde de artık temsil edilecek. İnşallah TOBB çatısı altında Ülkemizin çok önemsediği Mesleki Eğitimle ilgili olarak Veli Hocamız önemli hizmetler verecek ve değer katacaktır” dedi.

Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2022, 15:33

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Boşuna vermişler
Boşuna vermişler - 2 yıl Önce

Önümüzdeki dönem seçilemez

Fatih
Fatih - 2 yıl Önce

Yılların hocası Veli hocama.
Hayırlı olsun
Selamlarımla

Vıro
Vıro - 2 yıl Önce

Geleceğin başganı

Tobba
Tobba - 2 yıl Önce

Gerçekten çok sıradan biri,ama reveransi iyi demekki.!

SIRADAKİ HABER

banner137