Alacakaya Belediye Başkanı Yaşlı Çalışmalarını Sürdürüyor

Elazığ’ın Alacakaya Belediye Başkanı Başaran Yaşlı, Sularbaşı Mahallesi’ne çeşme yaptırdı. Ardından Şexmiran Türbesi'ne de yenilikler yaptı.

Alacakaya Belediye Başkanı Yaşlı Çalışmalarını Sürdürüyor

Alacakaya Belediye Başkanı Başaran Yaşlı, ilçe hizmetlerine bir yenisini daha ekleyerek hayrat çeşmesi yaptırdı.

Alacakaya'nın Sularbaşı Mahallesi mezarlığına yapılan hayrat çeşmesi tüm mahalle sakinlerinin hizmetine sunuldu.

YAŞLI: BÖYLE BİR ÇEŞMEYİ İLÇEMİZE KAZANDIRMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ

Başkan Yaşlı, mermer bloklarla kaplı hayrat çeşmesinin annesi Şerife Yaşlı'nın katkılarıyla yapıldığını belirterek, "Sularbaşı mahallesi mezarlığında böyle bir çeşmeye çok ihtiyaç vardı. Çok kıymetli annem Şerife Yaşlı'nın öncülüğü ve katkılarıyla böyle bir çeşmeyi ilçemize kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

YAŞLI: MERMER BANK VE PİKNİK BANKLARI BIRAKILDI

Altıoluk Mahallesinde bulunan Şexmiran Türbesi'nde de bir takım yeni hizmetlerin yapıldığını ifade eden Başkan Yaşlı, "Belediye ekiplerimiz tarafından ilçemizin Altıoluk mahallesinde bulunan Şexmiran türbesinin tüm ağaçlarını budandı. WC'lerin temiz su hatları ve gider hatları çekilip sıvası ve boyasının yanı sıra yeni bir musalla taşı yapıldı. Çok kıymetli ilçe halkımızın istifadesine Alacakaya Mermer katkılarıyla Mermer bank ve piknik bankları bırakıldı. Tüm alanı kilitli parke ile döşeyip, yeşil bir ilçe için yine gerekli yerlere ağaçlar dikerek, vatandaşımızın hizmetine sunduk” diye kaydetti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137