Türk Polis Teşkilatının 174. Kuruluş Yıldönümü Türkiye’de coşkuyla kutlanırken Elazığ’ın Alacakaya ilçesinde de Şehit Piyade Çavuş Suat Çağlar İlkokulu tarafından emniyet mensuplarına güzel bir sürpriz yapıldı.

Kavga ihbarı üzerine okula gelen asayiş ekipleri çiçekler ve pastalarla karşılanırken, anaokulu öğrencileri tarafından el emeği göz nuru olarak özenle hazırlanan Polis armalı hatırada, görevli asayiş ekiplerine takdim edildi.

ŞEHİT POLİSLER İÇİN DUA EDİLDİ

Şehit Piyade Çavuş Suat Çağlar İlkokulu öğrencileri tarafından polislere yazılan mektuplarda yine ekiplere teslim edilirken, okulun minik öğrencileri de daha sonra ilçe emniyet müdürlüğünü ziyaret ederek ilk olarak burada şehit olmuş güvenlik güçleri için dua ederek ardından polis araçlarını ve görev yerlerini yakından tanıma fırsatı buldular.

FIRAT: TÜM ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Konuyla ilgili bir değerlendirme yapan Şehit Piyade Çavuş Suat Çağlar İlkokul Müdür Yardımcısı Kübra Fırat, “Türk Polis Teşkilatının 174. Kuruluş Yıldönümünü öğrencileriyle birlikte anlamlı bir şekilde kutlamak ve geleceğin polis adaylarına da bu mesleği tanıtmak ve sevdirmek adına böyle bir sürpriz yaptıklarını ifade ederek destek veren tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum” dedi.