Alan; Karakoçan, Palu ve Kovancılar'da Üyelerle Buluştu

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan seçim çalışmalarını sürdürüyor. Alan Karakoçan, Palu ve Kovancılar ilçelerinde üyelerle buluştu.

Alan; Karakoçan, Palu ve Kovancılar'da Üyelerle Buluştu

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan ve 1 Nisan 2018 tarihinde yapılacak olan Elazığ TSO organ seçimlerinde kendisiyle birlikte hareket eden ekip Karakoçan, Palu ve Kovancılar ilçelerinde üyelerle buluştu. Başkan Alan’ı bağrına basan bölge iş dünyası “Elazığ seninle sloganları attı…”

MİTİNG HAVASINDA KARŞILAMA…

Elazığ TSO Başkanı İdris Alan ve beraberindeki heyet üye buluşmaları kapsamındaki programına Karakoçan ilçesini ziyaretle başladı. Karakoçan ilçesinde faaliyet gösteren Elazığ TSO Üyeleriyle kahvaltıda buluşan Başkan Alan kapalı mekana üyelerin sığmaması nedeniyle açık alanda miting havasında üyelerle bir araya geldi. Burada bir konuşma yapan Başkan Alan, Karakoçan ilçesini her gelişinde daha gelişmiş ve heyecanlı bulduğunu belirterek, “Karakoçan ilçemizin özellikle Avrupa ülkelerinde çok ciddi manada yöre insanı bulunmakta ve bu vatandaşlarımız yılların birikimi ve tecrübesiyle önemli bir sermaye ve deneyime sahiptir. AB ülkelerine yapmış olduğumuz ziyaretlerde bir araya geldiğimiz bu kardeşlerimizin öncelikli beklentisi kendi yörelerine yatırım yapma isteklerine rağmen şartların uygun olmaması nedeniyle hep çekincede kalmışlardır. Girişimlerimiz neticesinde bugün Elazığ çok şükür OSB’de yapılacak yatırımlarda 6. Bölge desteklerinden istifade etmektedir. Yine Cazibe Merkezi programı kapsamında tüm ilçelerimizde dahil olmak üzere yatırım tutarının 5 milyon ve üzerinde olması halinde yine Teşviklerde 6. Bölge destekleri devreye girmektedir. Dolayısı ile Karakoçan ilçemizin devlet desteklerinden istifade etmesinin önü açılmıştır. İlçeye Elazığ girişinde başlamış olan Sanayi Bölgesinin çok kısa bir süre içerisinde yatırımlarla dolacağına inanıyorum. Allah (c.c.) nasip eder ve görevimize devam edersek, bu yöreye yatırımların artması noktasında bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada tüm sorunluluklarımızı yerine getirmeye devam edeceğiz. Ben bugün gösterilen bu çok yoğun ilgiye sonsuz teşekkür ediyorum. Büyük bir moral bulduk. Bölge insanının bizimle birlikte olduğunu görmekten gurur duyuyorum. İnşallah gösterilen bu ilgiye layık olacak çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Başkan Alan ve beraberindeki heyet, daha sonra Karakoçan ilçesinde esnaf ziyaretlerinde bulunarak, kır kahvesinde vatandaşlarla sohbet ettiler. Karakoçan’da Seyda Molla Ubeydullah’ı ziyaret ederek hayır dualarını alan Elazığ TSO Başkanı İdris Alan ve beraberindeki heyet, temaslarının ardından Palu ilçesine hareket ettiler.

PALU TARİHİ GÜNLERİNDEN BİRİNİ YAŞADI…

Başkan Alan’ı Palu ilçesinde iş dünyası temsilcileri miting havasında karşıladı. Kapalı mekana sığma imkanı bulunmayan iş dünyası temsilcileriyle hep birlikte Palu’da üye ziyaretlerinde bulunan Başkan Alan daha sonra kır kahvesinde yoğun kalabalığa hitap etti.

Alan burada yaptığı konuşmada, yörenin bir insanı olduğunu ifade ederek, “Bu hafta sonu tatil gününde bir çok üyemiz işyerini kapatarak bu alana geldi bizimle birlikte Palu sokak ve caddelerini gezdi. Gösterilen bu ilgi beni duygulandırmış ve ziyadesiyle mutlu etmiştir. Sizlerin bir evladı, abisi ve kardeşi olarak kendi insanına sahip çıktığınız için hepinize sonsuz teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum. Palulu çok değerli bir kardeşimizin sosyal medyada fenomen olan şelale tarifinde olduğu gibi bende konuşmuyorum, konuşmaya gerek duymuyorum bu toplanan kalabalık zaten her şeyi ifade ediyor” dedi.

Başkan Alan’ın sözlerini sık sık alkış ve sloganlarla kesen Palu iş dünyası, ilçenin tarihi günlerinden birini yaşadığını, rahmetli Septioğlu’ndan sonra ilk kez böylesi bir kalabalıkla açık alan mitingi halinde toplanarak destek verildiğini ifade ettiler.

Elazığ TSO Başkanı Alan ve beraberindeki heyet Palu ilçesinde üye işyeri ziyaretleri ve vatandaşlarla sohbet çayı içtikten sonra alkışlarla Kovancılar ilçesine hareket etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137