Alan mesajında; anneliğin, yerinin hiçbir zaman doldurulamayan en yüce duygu olduğunu ifade ederek, tüm annelere en derin hürmet ve saygılarını sunduğunu söyledi.

Alan mesajında şunları kaydetti: "Bize sevgi, şefkat ve merhamet dolu yürekleriyle yaşamımızı güzelleştirerek, dünyayı sevdiren annelerimiz, fedakarlığın en güzel simgesidir.

Karşılıksız emek ve sınırsız sevgiyle çocuklarını yetiştirerek, topluma en iyi şekilde hazırlayan annelerimize, bizlere sundukları şefkate karşılık, hak ettikleri sevgi ve saygıyı fazlasıyla göstererek ve bundan sonraki yaşamlarını huzurlu ve sağlıklı olarak sürdürmelerini sağlamalıyız. Yüce dinimizin annelere bakış açısı, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in (sallallahu aleyhi ve selem) 'Cennet anaların ayağı altındadır' hadisi ile ifade edilmiştir. Yine kadınlarımızın iş dünyasında daha fazla yer alması en büyük temennimiz olup Elazığ TSO olarak bundan sonraki süreçte girişimci kadın sayısının artırılmasına gayret göstereceğiz. Odamız üyesi kadın girişimci sayımız bugün üçyüzler seviyesinde olup, toplam üye sayımıza baktığımızda bu oran ancak yüzde 5/ler seviyesinde kalmaktadır. Kadınların iş hayatında daha aktif rol oynaması ve istihdama katılması ülkemizin gelişmesi ve kalkınmasını doğrudan olumlu yönde etkileyecektir. Devletimizin bu noktada özellikle KOSGEB destekleriyle kadınlara yönelik olarak uygulamış olduğu pozitif ayrımcılık doğru bir tercih olup, bu desteklerin özellikle ilk kuruluş aşamasında artırılmasının çok yararlı olacağı kanaatindeyim.

Bu vesileyle, başta şehit anneleri, eşleri ve yakınları olmak üzere tüm kadınların DÜNYA KADINLAR GÜNÜ’nü kutluyor, en derin hürmetlerimle; Canlı Bahis sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.