Albayrak: Esnafımızın Sesi Olacağız

Emlakçılar Odası Başkanı Hakan Albayrak, Esnaf Ve Sanatkarlar Karma Odası başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Albayrak, düzenlediği toplantıda, esnafların kepenkleri hep açık tutma gayretinde olacaklarını söyledi.

Albayrak: Esnafımızın Sesi Olacağız

Yıllardır Emlakçılar Odası başkanlığı yapan Hakan Albayrak, Elazığ Esnaf ve Sanatkarlar Karma Odası Başkanlığına aday olduğunu açıklamak üzere yönetimiyle birlikte basın toplantısı düzenledi.

ALBAYRAK: ESNAFIMIZIN SESİ OLACAĞIZ

Hakan Albayrak, “Bugün burada toplanmamızın amacı Elazığ Esnaf ve Sanatkarlar Karma Oda Başkanlığına adaylığımızı açıklamak için toplanmış bulunmaktayız. Bizim burada anlatmak istediğimiz bizde ‘ben’ yok ‘biz’ varız. Ekip olarak Allah nasip ederse inşallah kazanırsak ekip olarak esnaflarımızla istişare yaparak elimizden gelen her şeyi yapacağız. Bizim tek bir hedefimiz var. Esnaflarımızı nasıl kazandırabiliriz? Nasıl sorunlarına koşabiliriz? Tek hedefimiz odur. Kendi aramızda esnaflarımıza başkanlıklar vereceğiz. Her üyemizin 250 tane üyemize bir başkan tayin edeceğiz. Maksat hepsinin sorunlarına koşabilelim. Hiç kimsenin bir sorunu yarıda kalmasın. Ne işi olursa Allah’ın izniyle hepsine yardımcı olmak için elimizden geleni yapacağız. Bizim tek bir hedefimiz var. Hiçbir esnafın kapanmasını istemiyoruz. Hangi esnafımızın durumu kötüye giderse ona yardımcı olmak için ne yapabiliriz? Nasıl yardımına koşabiliriz? Hep bunları düşünerek ilerlemek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137