Sabah ağrılar içerisinde uyanan koca, cinsel organının morarmış ve şişmiş olduğunu gördü. Somunu cinsel organından önce kendisi çıkarmaya çalışan koca başarılı olamayınca haber verdiği sağlık ekipleri tarafından acilen hastaneye kaldırıldı.

Ukrayna'nın Zaporizhia kentinde meydana gelen olayda, kocasının kendisini aldattığını iddia eden eş, gece uyurken cinsel organına metal bir somun taktı.

Cinsel organına takılan metal somun nedeniyle acılar içinde kıvranarak uyanan adam, somunu kendisi çıkarmayı denedi ancak başarmadı.

Acilen hastaneye kaldırılan adam, ameliyathaneye alındı. Doktorların uzun uğraşları sonucu çıkarılamayan metal somunun çıkarılabilmesi için hastaneye ülkenin önde gelen kurtarıcı ekibi olan 'Kobra' çağrıldı.

'Kobra' olarak adlandırılan kurtarma ekibi, talihsiz adamın cinsel organındaki metal somunu çıkarmak için elektrikli spiral kullandı. Spiralin metale değmesiyle ortaya çıkan kıvılcımlar zor anlar yaşanmasına neden oldu. Spiral metali keserken sürtünmenin sonucu adamın cinsel organındaki somun da ısınınca suyla müdahale edilmek zorunda kalınıldı.

Ukrayna medyasında çıkan haberlere göre, zorlu bir operasyon neticesinde sağlığına kavuşan 40 yaşındaki adamın eşinden boşanmak için dava açtığı belirtildi.