Ali Koç'un Camiaya Seslenişi

Ali Koç, Fenerbahçe başkanı seçilmesinin ardından belirli zamanlarda yapacağını açıkladığı “camiaya sesleniş” programının ikincisini bu akşam 21:00’da FB TV’de yaptı. Başta futbol takımı olmak üzere, transferler, projeler ve hedefler hakkında konuşacak olan Ali Koç merak edilen sorulara da cevap verdi.

Ali Koç'un Camiaya Seslenişi

Ali Koç, Fenerbahçe başkanı seçilmesinin ardından belirli zamanlarda yapacağını açıkladığı “camiaya sesleniş” programının ikincisini gerçekleştirdi.

FENERBAHÇE’DE KİMLER GELDİ, KİMLER GİTTİ?

Geçen sezon vazgeçilmezilerinin bşaında gelen Josef de Souza ve Giuliano ayrıca Fernandao’nun takımdan ayrılmasıyla birlikte kulübün kasasına 25 milyon euro girdi. Bu 3 ismin yanı sıra kiralık olarak gelen Neto ve Janssen de takımlarına döndü. Salih Uçan ise Empoli’ye kiralandı. Kadroya ise son yılların en fazla transferi yapıldı. İşte Fenerbahçe’ye transfer olan 11 isim; Harun Tekin, Berke Özer, Reyes, Jailson, Tolga Ciğerci, Benzia, Ferdi Kadıoğlu, Barış Alıcı, Ayew, Frey ve Slimani

FENERBAHÇE İDARİ KADROSUNDA NE DEĞİŞTİ?

Fenerbahçe’de Aziz Yıldırım’ın ayrılmasının ardından başkanlık koltuğuna oturan Ali Koç, büyük değişikliklere imza attı. Yönetim tamamen değişirken, Yıldırım döneminde Fenerbahçe’de futbolun başında isim Hasan Çetinkaya görevinden alındı. Daha sonra teknik direktör Aykut Kocam ile yollar ayrıldı. Futbolun başına Fransız Sportif Direktör Damien Comolli getirildi, takım ise Hollandalı Phillip Cocu’ya teslim edildi.

ALİ KOÇ “COCU’YA GÜVEN” MESAJI VERECEK

Son günlerde tartışılan isimlerin başında gelen Fenerbahçe teknik direktörü Phillip Cocu’nun arasında olan Ali Koç, bugün yapacağı camiaya sesleniş programında da Hollandalı teknik adamla yola devam edeceklerini duyuracak. Futbolun yanı sıra kulüp içerisinde de değişimlere imza atan Fenerbahçe başkanı Ali Koç, amatör branşlarda izleyecekleri yol haritasını ve yıllardır konuşulan “Fenerbahçe Üniversitesi” hakkında da açıklamalarda bulunacak.

“CAMİAYA SESLENİŞ” PROGRAMI BÜYÜK SES GETİRMİŞTİ

Koç’un 24 Temmuz’da gerçekleştirdiği ilk Camiaya Sesleniş programındaki açıklamaları gündeme bomba gibi düşmüştü. Başkanın özellikle kulübün borcu hakkındaki verdiği bilgiler uzun süre konuşulmuştu.

CAMİAYA SESLENİŞTE SPONSORLUK HAKKINDA AÇIKLAMA YAPILACAK

Ali Koç’un futbol takımının yeniden yapılanması sürecinden, olimpik sporlardaki gelişmelere ve mali disiplinin sağlanması için yapılan çalışmalara kadar tüm konularda açıklamalarda bulunacağı kaydedildi.

Programda Phillip Cocu spekülasyonlarına da yanıt vermesi beklenen Koç’un, sponsorluk çalışmaları hakkındaki bilgilendirmeleri de merakla bekleniyor.

1 MILYON ÜYE DEVAM

Koç'un Fenerbahçe için gerekirse kendi kaynaklarını kullanarak sarı-lacivertli kulübe destek olacağı öğrenildi.

Örneğin göğüs reklamı, büyük bir ihtimalle Koç Grubu bünyesinden bir şirket olacak. Öte yandan askıya alınması düşünülen ‘Hedef 1 Milyon Üye Projesi’ne devam kararı alındı.

Üye olmak isteyen 169 kişinin onayı yapıldı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137