Baba Yadigârıolarak gördüğü Elazığspordan ayrılmanın üzüntüsünü yaşıyor Ali Mülayim…

Uzun yıllar bordo beyazli kulüpte satın alma Sorumlusu olarak görevini başarıyla yapan Ali mülayim de tıpkı eski çalışanlar Âli Topal ve Eray Değer gibi Elazığspor‘a veda etti.

Sosyal medya hesaplarından “Ayrılık vakti” başlığıyla  bir veda mesajı yayınladı Ali Mülayim…

“Çok sevdiğim, baba yadigarım, çocukluk aşkım… 2013 Haziran ayında tribünlerden inip bünyesine katıldığım Elazığspor’umdan yine bir Haziran ayında ayrılmış bulunuyorum.

Görev yaptığım süre boyunca birlikte çalıştığım Kulüp Başkanlarımıza, yöneticilerimize, hocalarımıza, futbolcu ağabeylerim ve kardeşlerime, beraber cefa çektiğim personel arkadaşlarıma, Büyük Elazığspor taraftarlarına teşekkür ederim.

Hakkınızı Helal edin.

Artık tribünde 1 fazlayız” ifadelerine yer verdi.

Elazığspor Kulübü de sosyal medya hesaplarından yine geçtiğimiz gün görevinden ayrılan Kulüp Medya Sorumlusu Eray Değer ve Kulüp Satın Alma Sorumlusu Ali Mülayim için teşekkür mesajı yayınladı.

Yayınlanan mesajda her iki personele teşekkür edilerek, şu açıklamalara yer verildi; ”Uzun yıllar Kulüp bünyemizde çalışan Kulüp Satın Alma Sorumlumuz Ali Mülayim ve Kulüp Medya Sorumlumuz Eray Değer’e bugüne kadar Kulübümüze vermiş oldukları emeklerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki yaşantılarında başarılar dileriz.”

Biz de Elazığspor’daki görevini başarıyla tamamlayan Ali Mülayim’e teşekkür ediyor; bundan sonraki yaşantısında başarılar diliyoruz.