İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener Elazığ Belediye Başkan Adayının Ticaret ve Sanayi Odası Eski Başkanlarından, İşadamı Ali Şekerdağ olduğunu belirtti.

Ali Şekardağ ise konuyla ilgili açıklamalarda bulunmak üzere Kanal Fırat televizyonlarında yayınlanan, Gonca Mete’nin sunduğu Gün Ortası Haberlerine canlı telefon bağlantısı yaparak önemli açıklamalarda bulundu.

ŞEKERDAĞ: ELAZIĞ’I GERÇEKTEN ARZU EDİLEN O NOKTAYA TAŞIMA ADINA BU GÖREVİ KABUL ETTİK

Belediye başkan adaylığı ile ilgili açıklamalarda bulunan Ali Şekerdağ, “Elazığ’a ve hemşerilerimizin hepsine hayırlı olsun. Elazığ adına doğru bir karar verdiğimizin inancındayım. Elazığ’da gerçekten bazı dengelerin korunması adına Elazığ’ın geleceğinin korunması, çocuklarımızın geleceğinin korunması adına doğru. Biliyorsunuz Elazığ belediye başkanlığı şehrül emin makamı olduğundan kişinin Elazığ’ın kabul ettiği, değer verdiği içine sine sine oy verebileceği şahsı istiyordu, bunu biliyoruz. Bu düşüncelerle Elazığ’ı ileriye taşıma, Elazığ’ı gerçekten arzu edilen o noktaya taşıma adına bu görevi kabul ettik. Hakkımızda hayırlısı olsun. İnşallah iyi olacaktır diye düşünüyorum. Elazığ halkına sevgimi saygımı sunuyorum ”dedi.

ŞEKERDAĞ: ELAZIĞ GERÇEKTEN BÜTÜN GÜZELLİKLERİ HAK EDEN BİR ŞEHİR

Elazığ’da hangi göreve talip olduysa Elazığlı vatandaşların teveccühleri ile karşılaştıklarını dile getiren İYİ Parti Belediye Başkan adayı Ali Şekerdağ, “Ben bir aile olarak ticaretin içindeyim. Bütün yatırımlarımızı Elazığ’a yaptık. Yaptığımız bütün işler Elazığ adına, Elazığlı hemşehrilerimiz adına. Bundan sonra da bu tavrımız, bu düşüncemiz ortaya koyduğumuz aynı şekilde artarak devam edecektir. Biz Elazığ’ı seviyoruz. Elazığ’da neye talip olduysak Elazığlılar teveccühlerini ve güçlerini bizden esirgemediler. Hem bana hem de aileme çok büyük teveccüh gösterdiler. Bu seçimde de büyük teveccüh göreceğimize inanıyorum. Elazığ’a ne yapsak azdır. Elazığ gerçekten bütün güzellikleri hak eden bir şehir. İnşallah yaptığımız çalışmalarla, ETSO’da yaptığımız duruşla ve ticari hayatımızda ortaya koyduğumuz duruşla kendimizi guru ve kibirden uzak tutuyoruz. İnsanın kendisini anlatması zor benim kendimi anlatmam zor. İnşallah ortaya koyduğumuz duruştan halkımızın memnun olduğu kanaatindeyiz. Bunu arttırarak devam edeceğimize bütün kalbimle inanıyorum ”ifadelerine yer verdi.

ŞEKERDAĞ: İTTİFAK ADAYI OLACAĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUM

İttifak görüşmelerinin devam ettiğini söyleyen Şekerdağ, “Türkiye genelinde yaptığımız görüşmeler neticesinde Türkiye genelinde bu çalışmalar devam ediyor. Sonuçta belediye olan arkadaşlar, ben belediye başkan adayı oldum. Bağımsız bir adayda olsanız mutlak surette bir partiyle beraber seçime girme kanunu var. Türkiye genelinde ittifak çalışmaları devam ediyor. Şu partiyle beraber girdik veya şu partiler beraber giriyoruz derken şunu ifade etmek istiyorum, ileriki zaman içerisinde ittifak olacağını, söylemek belki erken ama ittifak adayı olacağımızı düşünüyorum. Genel başkanların görüşmesi sonucu ortaya çıkacak durum ama biz ittifak adayı olarak ortaya çıktık. Ben yanlış bir durum olacağına inanmıyorum ”diye kaydetti.

ŞEKERDAĞ: AYNI DURUŞUMUZU ARTTIRARAK DEVAM ETTİRECEĞİZ

İYİ Parti Belediye Başkan adayı Ali Şekerdağ, “Seçimlerde biz ortaya çıktık, kendimizi ifade edeceğiz, kendimizi hemşerilerimize anlatacağız. Zaten hemşerilerimiz bizim ortaya koyduğumuz duruşu biliyorlar, ETSO’daki 8-9 yıllık başkanlığımızı, Elâzığ’a neler yaptığımızı, halkla ne kadar ilgili alakalı olduğumuzu, halkla ne kadar yakın olduğumuzu, gelen talepleri çözebilme noktasında Elimizden gelen bütün gayreti –gösterdiğimizi bütün kamuoyu bütün Elâzığ biliyor. Bizi bilen herkes böyle bir duruşumuzun olduğunu biliyor. İnşallah Allah nasip ederse bu makamı bize, aynı duruşumuzu arttırarak devam ettireceğiz Orası gerçekten halktan birinin oturduğu, şehrül emin makamının, halka yansıyan bir duruşla idare edilecek bir makam olduğunu düşünüyorum. Elazığ’da milletin arzu ettiği o tabloyu ortaya koymak adına ortaya çıktık. İnşallah hayırlısı olur ”dedi.