Anadolu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Şekerkisoy, 30 Ağustos Zafer bayramı ve Malazgirt savaşı ile ilgili mesaj yayımladı.

Anadolu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Şekerlisoy yapmış olduğu açıklamada, “Tüm halkımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum. Halkımıza hayırlı olsun diyorum. 30 Ağustos 1922 Türk’ün, Türk yurdunun ateşle imtihanıydı. Bu imtihandan da halkımız başarıyla çıktı. Türklerin Anadolu’ya girişi herkesin bildiği gibi 1071 Malazgirt Zaferi’yle başlamıştır” dedi.

“30 AĞUSTOS ÇİFTE BAYRAM”

Şekerlisoy yaptığı açıklamaya şöyle devam etti: “Malazgirt Zaferi’nin başlangıç tarihi ile 30 Ağustos’un, Büyük Taarruz’un başlangıç tarihi aynıdır. 26 Ağustos ikisinin de başlangıç tarihi aynıdır. 1071’de Anadolu’ya girmiş, 1171’te yine Bizanslılara karşı büyük Selçuklu imparatorluğu’nun ordularının Miryokefalon savaşında, Bizanslıları yenmesiyle artık Anadolu Türk yurdu olmuş. Batılı kaynaklarda da Anadolu, Türkiye olarak geçmeye başlamıştır. 1071-1171 savaşlarını kaybeden ve Türklerin Anadolu’ya girmesini hazmedemeyen batılılar tarih boyunca Türkleri Anadolu’dan atmak için savaşmış. Bunun en büyük, en güzel örneklerinden biride 30 Ağustos’tan önce emperyalist devletlerin Yunanlıları maşa olarak kullanarak Anadolu’yu, İzmir’i işgaline müsaade etmiştir. Fakat büyük komutan Mustafa Kemal Atatürk bu işgal girişimini Büyük Taarruz 1922, 26 Ağustos’ta “Ordular ilk hedefiniz Akdeniz’dir” diyerek Yunanlıları Anadolu’dan sökme hareketine başlamış.

“YILLAR SÜRECEK PLAN 4 GÜNDE TAMAMLANMIŞTIR”

Bu inançlı, cesur millet 4 bölgeye kısa bir sürede uzun yıllar sürecek işgal planlarını 4 günde sona erdirmiş. Anadolu’ya tekrar Türk mührünü sökülmemek üzere vurmuştur. Bu mühürden de rahatsız olan Batılı emperyalist güçler kendilerini her zaman bir maşa, bazen kendileri, bazen de maşaları, piyonları ile de Anadolu’da bu topraklarda planlarını yürürlüğe geçirmek üzere taşeron örgütler bulmuşlardır. Bunlardan biri Asaladır biri PKK’dır, DHKPC’dir. Fakat bu örgütlerden başarılı olamadığını gören emperyalist güçler, kendi kendilerine gizli bir örgüt kurmuşlar o da FETÖ terör örgütüdür.

“YENİ TERÖR İŞBİRLİKÇİLERİ ASLA VAZGEÇMEYECEKLERDİR”

Bunların adını ülkemizin parçalanması, istiklali ve istikbaline yönelik bir darbe girişiminde bulunulmuş. Halkımız bunu da başarıyla püskürtmüştür. Türk halkını çağırın emperyalist ülkeler ve emperyalist düşler. Yeni terör işbirlikçileri bu amaçlarından hiçbir zaman vazgeçmeyeceklerdir. Aralıksız yenilgi bile onları durdurmayacaktır. Bu nedenle bizim de birlikte birlik olup, uyanık olup bu emperyalist devletlerin yeni işbirlikçileri terör örgütlerinin onları boşa çıkarmak için çok çalışmamız gerekmekte. Çok üretmemiz gerekmekte. Uyanık olmamız gerekmektedir. Bunu da belirterek Tüm halkımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum.”