Ali Topal Medya Grubumuzu Ziyaret Etti

Spor Toto Süper Lig takımlarından Alanyaspor’un Kulüp Genel Müdürülüğü görevini başarıyla sürdüren hemşerimiz Ali Topal, televizyonumuzu ziyaret etti.

Ali Topal Medya Grubumuzu Ziyaret Etti

Uzun yıllar Elazığ’da spor basınının içinde yer alan daha sonra Elazığspor Kulüp Genel Müdürü görevinde bulunan ve 2 yıldan buyana da Spor Toto Süper Lig takımlarından Alanyaspor’un Kulüp Genel Müdürlüğü görevini yapan hemşerimiz Ali Topal, Medya Grubumuza ziyarette bulundu.

Uzun yıllar Elazığ’da gazetecilik yapan Alanyaspor Kulüp Genel Müdürü Ali Topal, Kanal Fırat ve Kanal E Televizyonlarının yeni stüdyolarına hayran kaldığını belirterek, “Biz Kanal E döneminde iken Elazığ’ın merkezinde uzun yıllar Kanal E ailesi içerisinde özellikle spor bölümünde görev yaptık. Tabi şartlar değişti, Dünya’da teknoloji gelişiyor, şartlar gelişiyor. Gelişen bir Dünya var. Tabi ki burada da bu gelişen Dünya’ya ayak uyduran bir Kanal Fırat var. Gerçekten ben şimdi televizyonu gezdim. Hayran kaldım. Kanal E’nin, Show tv, ATV gibi programların stüdyolarını gezmiş bir insanım. İnanın son teknoloji burada kullanılmış. Elazığ’a çok büyük bir hizmettir bu. Sağ olsun bu hizmeti yapan Yasemin Hocamdan Allah razı olsun. Tabi ki Elazığ’ın değerleri var. Bu Elazığ’ın değerlerinden birisi de Prof. Dr. Yasemin Açık’tır. Ben memleketimize tabi ki sahip çıkmasını istiyorum, özellikle bu değerlere. Elazığ’da yatırım yapan iş adamı sayısı Elazığ’da çok az. Yasemin Hocamız burada işte biliyorsunuz en modern ve dünyanın son teknolojiyle yapılmış çimento fabrikası var. Orada çıkan çimento gerçekten teknolojinin son ürünleri olduğu için çok daha kıymetli, çok daha değerli. Şöyle bir televizyonu Elazığ’a sunmak, Elazığ insanına sunmak, Elazığ insanına hediye etmek gerçekten büyük bir başarı. Ben tebrik ediyorum, kutluyorum. Sizlerin de yayınını büyük bir zevkle izliyoruz. Yerel baz da yayınlar vardı. Şimdi ulusal baz da Kanal Fırat ulusal bazda yayın yapıyor, çok da güzel programları var. Bu programları büyük bir zevkle takip ediyoruz. En azından memleket hasretini gidermiş oluyoruz” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 04 Aralık 2017, 21:16

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137