Alişan Kapaklıkaya Elazığ’a Geliyor

Siyah pantolon hikayesi ile tüm Türkiye’yi ağlatan ve ulusal televizyonlarda gerçekleştirdiği eğitim programlarıyla tanıdığımız Alişan Kapaklıkaya, 26 Şubat Pazartesi günü Elazığ’a gelecek.

Alişan Kapaklıkaya Elazığ’a Geliyor

Şubat ayı içerisinde birçok konferans ve kültürel etkinliklere ev sahipliği yapan Elazığ Belediyesi bir programa daha imza atıyor.

GÜN BOYU ELAZIĞ’DA

Siyah Pantolon hikâyesiyle ülke gündemine gelen ve ulusal televizyonlarda gerçekleştirdiği eğitim programlarıyla tanıdığımız Alişan Kapaklıkaya, 26 Şubat Pazartesi günü ilimize gelerek gün boyu düzenlenecek programlara katılacak.

‘ELAZIĞ HER YERDE’ OKUYOR KAMPANYASINA DA DESTEK VERDİ

“Elazığ Her Yerde Okuyor” kampanyası kapsamında Eğitimci-Yazar Alişan Kapaklıkaya, “Etkili İletişim” konulu bir konferans sunacak.

Öğrenci, öğretmen ve halka yönelik düzenlenecek etkinlikler gün içinde üç ayrı program olarak tertiplenecek.

İŞTE GERÇEKLEŞTİRECEĞİ PROGRAMLAR;

Eğitimci – Yazar Alişan Kapaklıkaya 26 Şubat Pazartesi saat 13.00’da öğrencilere yönelik “Özgüven ve Motivasyon” konferansını Cemil Meriç Fen Lisesi’nde, saat 16.00’da öğretmenlere yönelik “İlham Veren Öğretmen” konferansı ve saat 19.30’da ise halka yönelik ”Aile İçi İletişim” adlı konferanslarını Belediye Kültür Merkezi’nde gerçekleştirecek.

“ELAZIĞ HER YERDE OKUYOR” KAMPANYASINA BELEDİYE DE DESTEK

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Etkili sunumuyla ülke insanının beğenisini kazanan Eğitimci-Yazar Alişan Kapaklıkaya tarafından sunulacak konferanslara tüm halkımızın davetli olduğunu belirterek “Elazığ Her Yerde Okuyor” kampanyasına belediye olarak destek sunduklarını kaydetti.

Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2018, 13:44

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137