İşte Bursa Yıldırımspor maçındaki söylenen bu sözler yerini buldu ve Elazığ Belediye başkanı Şahin Şerifoğulları söz< verdiği gibi, Elazığspor’un devre arasında transfer yasağını kaldırdı ve ligde tutunmasını sağladı.

Umutsuzluğun hakim olduğu camiada o ağır yükün sorumluluğunu omuzlarında taşıdı, pes etmedi, umutsuz olmadı ve arma yaşayacak diyerek, Elazığspor’u sahiplendi..

Elazığspor’un transfer yasağının kaldırılmasındaki verdiği maddi desteklerinin yanısıra, prim, iaşe, deplasman ve daha bir çok giderlerinin karşılanmasında öncülük eden belediye başkanı Şahin Şerifoğulları, son oynanan Fatsa Belediyespor karşılaşmasında da tribünden yerini alarak bu tarihi güne şahitlik etti.

Karşılaşmanın ardından beraberindeki protokolle birlikte sahaya inen ve futbolcularla teknik heyeti tebrik eden başkan Şerifoğulları’na taraftarlar da sevgi gösterilerinde bulunurlarken, sezarın hakkını da sezar’a teslim ettiler.

Bugün gelinen noktada kümede kalan Elazığspor’un imdat çağrısına gövdesini koyan Elazığ Belediye başkanı Şahin Şerifoğulları, bordo beyazlı takımımızın adeta küllerinden yeniden doğmasını sağladı.

Elbetteki emek verenler oldu, mücadele edenler oldu.

Kulüp başkanı Serkan Çayır’a ve yönetim kuruluna, teknik direktör Alaattin Tutaş ve teknik ekibe, bordo beyazlı futbolculara ve destek olanlara…

Hepsine sonsuz teşekkürler…

Ancak en büyük paye; Elazığ Belediye başkanı Şahin Şerifoğulları’nındır.

Kulübün kapanmasına gönlü razı olmadı.

Verdiği maddi-manevi destekle 55 yıllık koca çınarın hayatta kalmasını sağladı…

Teşekkürler Şahin başkan… Teşekkürler Elazığ ve Elazığspor sevdalısı…

Video: