Alpay'dan Esnaf Odaları Birliğine Ziyaret

Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay, Elazığ Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Cemil Erdem ve birliğe bağlı odaların başkanlarıyla bir araya geldi. Alpay, ziyarette oda başkanlarının sıkıntılarını dinledi.

Alpay'dan Esnaf Odaları Birliğine Ziyaret

Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay, Elazığ Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Cemil Erdem ve birliğe bağlı odaların başkanlarıyla bir araya geldi.

ERDEM: ELAZIĞ’A KATKILARI VAR

Başkan Erdem, “Sayın Bakan Yardımcımız bugün esnaf ve sanatkarlar odaları birliğini tüm başkanlarla birlikte ziyaret etmesi bizleri sevindirdi, gururlandırdı, onurlandırdı. Kendisine teşekkür ediyoruz. Biz sadece 24 Haziran’da yapılacak seçimler ilgili değil, Sayın Bakanımızın tabi ki Elazığ’a çok büyük emeği var, katkısı var. Hele hele özelikle Savunma Sanayi sektöründe Elazığ’ı şaha kaldırma noktasında ciddi gayretlerinin olduğunu biliyoruz. Tabi bunun yanında bir de Savunma Sanayi Müsteşarımız da Elazığlı olması dolayısıyla oda çok büyük bir etken. Bizler için gurur verici bir konu. Bu fırsatları, bu imkanları ciddi manada Elazığ’da kullanmamız, değerlendirmemiz için biz Sayın Bakanımızın, Sayın Savunma Sanayi müsteşarımızın veya Ankara’da olan bürokratlarımızın da ciddi manada Elazığ’da arkalarında durmamız lazım. Çünkü Elazığ’a katkıları var” ifadelerini kullandı.

ALPAY: ÇOK CİDDİ KATKILAR SAĞLADILAR

Ardından değerlendirmelerde bulunan Alpay, “Seçim süreçlerini tamamladınız, yeniden seçilen arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Sizleri tek tek aramıştım. Daha evvel görev yapmış ve bayrağı size teslim etmiş olan arkadaşlara da şükranlarımı sunuyorum. Onlarda çok ciddi katkılar sağladılar. Sonuçta siyasette olduğu gibi oda seçimlerini bir bayrak yarışı gibi görmek lazım, öyle değerlendirmek lazım. Herkes emek veriyor. Esnaf sonuçta ticaretle meşgul olan, üreten, imalat ortaya koyan, iş yapan insanların çoğunluğuna verilen ad. Bir güçlü sınıfı temsil ediyor. Büyük bir sınıf ve toplumun temel taşı. Esnaf olmazsa, üretmezse, ticaret yürümezse bu toplumun ayakta kalması mümkün değil ve bir ülkenin devletleşmesi, devlet olarak da ayakta kalması mümkün değil. Bu konuda şükran borçluyuz hakikatten bu ülkede 2500 yıllık devlet geleneğine sahip olan bir ülkede, bu aziz coğrafyada ahilik teşkilatıyla birlikte esnaflık kökleşmiş, kurumsallaşmış ve doğruluğu gözeten, hakkı gözeten, insanları yanıltmadan ahilik teşkilatı esnafın teşkilatı ve esnaf bu teşkilat üzerinde kurumsallaşmış ve bu ülkeye katkı sağlamış. Onun için de ben sizlere şükranlarımı arz ediyorum” şeklinde konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Aydın Kurtaran
Aydın Kurtaran - 6 yıl Önce

Bu adam vekillik yaptı sadece yattı, yetmedi Elazığspor ve yeni stadyuma çelme taktı, staddan kovdular bunu yetmedi 2015 Haziran seçimlerinde tekrar tokat yedi, hala gelmiş geziyor yarabbim!!

SIRADAKİ HABER

banner137