Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay, Elazığ Muhtarlar Dayanışma Derneği’nde düzenlenen toplantıya katıldı.

Programda Muhtarlar Dayanışma Derneği Başkanı Murat Gülbasan, Köy ve Mahalle Muhtarları da yer aldı.

“MİLLETVEKİLİYKEN DE ÇOK İYİ ÇALIŞMALAR YAPTIK”

Milletvekili olduğu dönemde Elazığ’da çok iyi çalışmalar yaptığını belirten Şuay Alpay, “Her zaman söylüyoruz, muhtarlar bu toplumun değer taşı. Sorunlar varsa siz sorunlarla yüzleşiyorsunuz. İşin ağır kısmını siz çekiyorsunuz. Allah sizden razı olsun. Bizim için kıymetlisiniz. Biz biraz siyaset tarafı olan biraz devlet görevi olan bir görev icra ediyoruz. Ama biz Milletvekili iken de çok rahat çalıştık. Çok iyi çalışmalar yaptık. Bakan yardımcısı olarak da çok iyi çalışmalar yaptık yapıyoruz. İnşallah daha iyisi de olacak. Allah sizden razı olsun” ifadelerini kullandı.

“DÜNYADA BÖYLE BİR UYGULAMA YOK”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın muhtarlara olan alakasına dikkat çeken Şuay Alpay, “Muhtarlarımız da sayın Cumhurbaşkanımıza doğrudan temas ediyorsunuz. Sayın Cumhurbaşkanımız da sizinle sürekli bir araya geliyor. Dünyada böyle bir örnek böyle bir uygulama yok bildiğim kadarıyla. Doğrudan işin ve icranın başındaki arkadaşlarla bir araya gelmek gerçekten çok özel bir işti. Bu sayın Cumhurbaşkanımızın fikri ve projesi. Çok büyük faydaları oldu. İnşallah hep birlikte gönül gönüle elimizden gelen en iyisini yaparak yola devam edeceğiz. Rabbim bu milletin yolunu ve bahtını açık etsin. Herkes kendi görev alanında işini iyi yaparsa işler iyi gider” dedi.

GÜLBASAN: SÜREKLİ YANIMIZDA OLUYORSUNUZ

Murat Gülbasan, Sizlerin de bahsettiğiniz gibi siz milletvekilliyken de gerçekten çok güzel çalışmalar yaptınız. Bakan Yardımcısı olduktan sonra da telefonla ne zaman açsak aynı anda bize cevap veriyorsunuz. Biz sizi abimiz olarak Ankara’da başımız sıkıştığı dakikada, çözemediğimiz işler olduğu zaman sizi arıyoruz ve sizde bize yardımcı oluyorsunuz. Sizi daha iyi yerlerde görmek istiyoruz. Bir Elazığlı olarak bizlerin sürekli yanımızda oluyorsunuz. Başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.