“Alt Yapıdaki Yıldızlarımız Keşif Edilmeli”

Türkiye Vefa-Der Genel Başkanı Zülfü Kartakgül Elazığspor gündemi ile ilgili değerlendirmede bulundu. Kartagül, “Alt yapıdaki yıldızlarımız keşfedilmeli” dedi.

“Alt Yapıdaki Yıldızlarımız Keşif Edilmeli”

Elazığspor’un içinde bulunduğu süreç hakkında Türkiye Vefa-Der Genel Başkanı Zülfü Kartakgül yazılı bir basın açıklaması yayımladı.

Kartakgül’ün yapmış olduğu açıklama şöyle; “Hepimizin de malumudur ki şehrimiz için çok önemli bir değere sahip olan ve Elazığ’ımızın marka değeri olan Elazığspor’umuz zor günler geçiriyor, tabi bununla alakalı kamuoyuna yapılan açıklamaları ve gelişmeleri hep birlikte izledik ve takip ettik Bu süreçten sonra artık biz niye bu duruma geldik, neden böyle olduk, söylemlerini bir kenara bırakmalı neler yapabiliriz onu düşünmeli ve konuşmalıyız.

YERLİ VE MİLLİ BİR KADRO RUHU OLUŞMALI

Değerli Dostlarım bugün itibariyle takımımızın Hale’n teknik ekibinin belirli kademelerinde görev yapan ve geçmişi sportif başarılar ile anılan Elazığ’ımızın öz evlatları olan teknik hocalarımıza güvenerek sportif anlamda tam yetki verilmelidir çünkü Elazığ’ımızın evlatları yani kıymetli hocalarımızın bu 51 yıllık Çınar’la olan sevdası, duygusu ve aşkı farklıdır ve özeldir.

ALT YAPIDAKİ YILDIZLARIMIZ KEŞİF EDİLMELİ

Hepimiz biliyoruz ki transfer tahtamızı açamadık. Peki, ne yapalım açamadık diye Elazığ’sporumuzu kaderine mi terk edelim. Asla tabi ki Şuanda takımımızın alt yapısında ter döken bu takımın renklerine sevdalı çok yetenekli futbolcularımız var bu değerlerin üzerinde önem ile durulmalı ve A Takımda değerlendirilmelidir. Bu alt yapımız için ve önümüzdeki dönemlerde futbolcularımızı üreten bir lokomotif haline dönmemiz içinde bir fırsattır.

TAKIMIMIZ İÇİN BİR VE BERABER OLUNMALI

Ve en son olarak tekrar ifade ediyorum şu aşamada takım niye bu hale geldi muhabbetlerini bir kenara bırakarak, Şehrimizin en üst düzey siyasetçisinden, en küçük esnafına kadar tamamen bu takımın geleceğini düşünerek birliktelik sağlanmalı ve en azından bu sezon ligde kalmak İçin herkesin yüreğini ortaya koyması gerektiğini düşünüyorum bu duygular ile sevgi, saygı ve muhabbetlerimi sunuyorum. Türkiye Vefa-Der Genel Başkanı” şeklinde açıklamada bulundu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
MEHMET KÜNKÜL
MEHMET KÜNKÜL - 6 yıl Önce

ADAMSIN ZÜLFÜ BAŞKANIM,RABBİM EMEKLERİNİZİ BOŞA VERMESİN.SAYGILARIMLA

SIRADAKİ HABER

banner137